DOLAR : 42,82₺
EURO : 50,09₺
STERLİN : 57,35₺
GRAM : 6.003,59₺
ÇEYREK : 9.864,89₺
CUMHURİYET : 39.141,43₺
Sağlık

Konya'da kar ve tipi nedeniyle yolda mahsur kaldılar

Eklenme: 17.02.2021 - 10:02 Güncelleme: 17.02.2021 - 10:11

Konya'nın Kulu ilçesinde kar ve tipi nedeniyle yolda mahsur kalan 3 güvenlik görevlisi ekiplerin çalışması sonucu kurtarıldı.

Konya'da kar ve tipi nedeniyle yolda mahsur kaldılar
Reklam alanı
Kulu ilçesine bağlı Ömeranlı Mahallesindeki Günahkar yaylasında 3 özel güvenlik görevlisi, aşırı kar yağışı ve tipi nedeniyle ulaşımı kapanan yolda mahsur kaldı.
Görev yaptığı elektrik santralinden görev değişimi için yola çıkan Yunus Aktaş tipi nedeniyle yolda kaldı. Güvenlik görevlisi Aktaş durumu iki meslektaşı olan Recep Çakır ve Suat Timur'a bildirdi. Arkadaşları onu kurtarmak için yola çıktı. Yayla yoluna gelen arkadaşları mahsur kalan arkadaşlarını kurtardılar ancak kar kalınlığı yaklaşık 1 buçuk metreyi bulan yolda kar ve tipi nedeniyle onlarda mahsur kaldı. 
Daha sonra 3 güvenlik görevlisi AFAD ve Kulu Belediyesin'den yardım istedi. AFAD ve belediye ekiplerinin yoğun çalışması sonucu yolda mahsur kalan güvenlik görevlileri yaklaşık 4 saat sonra bulundukları yerden kurtarıldı.  3 güvenlik görevlisininde  sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. 

Ertan Özkök/Kulu

Kaynak:

Reklam alanı

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Kanala Katıl

Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? Google News’te KONHABER'e abone olun.

Abone Ol
Yasal Uyarı: Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.'ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

⚡ BU HABERE EMOJİYLE TEPKİ VER!

👏 18
❤️ 0
😊 4
😡 5
👎 4
😂 6
😢 6
😲 6
Toplam 49 tepki

Yorumlar

  • Karataydan 1766 gün önce

    Allah razı olsun ekiplerden. Gerçekten çok soğuk ve karlı bir hava var.

Yorum Yap