DOLAR : 42,86₺
EURO : 50,36₺
STERLİN : 57,44₺
GRAM : 6.010,88₺
ÇEYREK : 9.888,38₺
CUMHURİYET : 39.234,81₺
Sağlık

Konya’da alacak verecek meselesi kanlı bitti!

Eklenme: 26.05.2022 - 14:39 Güncelleme: 26.05.2022 - 15:07

Konya’nın Karatay ilçesinde alacak verecek meselesi sebebiyle çıktığı öne sürülen silahlı ve bıçaklı kavgada 1 kişi yaralandı.

Konya’da alacak verecek meselesi kanlı bitti!
Reklam alanı
Olay, Konya-Ereğli yolunun 15’inci kilometresinde bulunan bir petrol istasyonunda meydana geldi. İddialara göre aralarında alacak verecek meselesi bulanan Halis A.(40) ile Burhan T.(42), petrol istasyonundaki restoranda konuşmak için bir araya geldi.
Bu esnada ikili arasında çıkan tartışma kısa sürede büyüyerek bıçaklı ve silahlı kavgaya dönüştü. Olayda, Halis A., Burhan T’ye bıçak çekti. Burhan T. ise yanında bulundurduğu silahıyla Halis A’ya ateş ederek olay yerinden kaçtı. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. 
Kasık bölgesinden yaralanan Halis A., olay yerinde yapılan ilk müdahalesinin ardından Konya Şehir Hastanesi’ne kaldırıldı. Polis ekipleri kaçan şüpheliyi yakalamak için çalışma başlattı. (Haber Mustafa Naci Şimşek- Kader Eşiyok)

Kaynak:

Reklam alanı

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Kanala Katıl

Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? Google News’te KONHABER'e abone olun.

Abone Ol
Yasal Uyarı: Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.'ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

⚡ BU HABERE EMOJİYLE TEPKİ VER!

👏 5
❤️ 3
😊 5
😡 33
👎 3
😂 3
😢 4
😲 5
Toplam 61 tepki

Yorum Yap