Son Dakika Haberler

Bu haberi daha sonra okumak için kaydedebilir ve sağ üst köşedeki butona basarak haberi okuyabilirsiniz!

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Altay'dan su tasarrufu uyarısı

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, 2021 yılının ilk meclis toplantısında 2020 yılını değerlendirdi. 2020 yılında Büyükşehir Meclisi’ne gösterilen süreklilik ve desteklerden dolayı tüm Meclis üyelerine teşekkür eden Başkan Altay, su tasarrufu konusunda da uyarılarda bulundu.

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Altay’dan su tasarrufu uyarısı
Konya Büyükşehir Belediye Meclisi’nin 2021 yılının ilk meclis toplantısı Büyükşehir Belediyesi Mevlana Kültür Merkezi’nde sosyal mesafe ve maske kuralı gözetilerek gerçekleştirildi.

Meclis toplantısına başkanlık eden Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, 2020’nin bir taraftan korona ile mücadele çalışmalarının yürütüldüğü, bir taraftan da alt yapı ve hizmetlerin devam ettiği bir yıl olduğunu söyledi.

Koronavirüs ile mücadelede hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, hastalara acil şifa dileyen Başkan Altay, “Başta sağlık çalışanlarımız, emniyet güçlerimiz, belediye başkanlarımız, çalışanlarımız, vefa sosyal destek gruplarımız, sivil toplum kuruluşlarımızın gayretiyle bu süreci en iyi yöneten ülkelerden birisi olarak öne çıktık. Özellikle Şehir Hastanelerin açılması, yoğun bakım yatak sayılarımız ve sağlık alt yapımız bu konuda çok önemli artı oluşturdu. Ben emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

“KONYA MODALE OLUŞTURDUK”
Konya Büyükşehir Belediyesi ve ilçe belediyeleri ile Konya modeli oluşturduklarını ifade eden Başkan Altay, “Birçok konuda kararlar alarak ve merkezi hükümetle en iyi şekilde uyum içinde çalışarak bu süreci dezenfeksiyondan, sosyal yardıma kadar sorunsuz bir şekilde yürüttük. Bir taraftan da projelerimiz devam ediyor. 2020 yılında Konya’nın uzun süredir üzerinde konuştuğu artık herkesin gündeminde olan Karatay ve Eski Sanayi’nin taşıması konusunda çok önemli bir adım atıldı ve dört etap olmak üzere inşallah bu ay sonuna kadar tüm ihaleler tamamlanmış olacak. Böylece Eski Sanayi ve Karatay Sanayimizin taşınması konusunda bir adım atılmış oldu. Alaaddin Caddesi’nde düzenlemeler gerçekleştiriyoruz ve yine Mevlana Çarşısı’nın yıkıldı ve Altın Çarşı ile ilgili de inşallah bu ayın 15’inde Sayın Bakanımız Murat Kurum beyin gelişiyle de o süreci de başlatmış oluyoruz. Şehrimize hayırlı olmasını temenni ediyorum.” diye konuştu.

“SUYU TASARRUFLU KULLANALIM”
Başkan Altay, su tasarrufunun önemine de dikkat çekerek sözlerine şöyle devam etti: “Konya Ovası’nın suya ihtiyacının ne derece önemli olduğunu hepiniz biliyorsunuz. İnşallah bir an önce Rabbimden bol yağışlar, bereketli yağışlar diliyorum. Yağışın az olduğu ya da çok olduğu dönemde hepimizin yapması gereken şey suyu tasarruflu kullanmak. Çünkü su bize bir emanet. Çocuklarımız için bunu iyi korumamız lazım. Bir taraftan da tarımsal üretimde suyun ne kadar önemli olduğunu koronavirüs döneminde gördük. Tüm dünya kendi kendine yetebilen bir ülke olup olmadığını tartıştı. Özellikle Konya, tarımsal üretimde pandemi döneminde çok önemli bir farkındalık oluşturdu.”
“EĞİTİM YARDIMLARI DEVAM EDİYOR”
Başkan Altay, Konya Büyükşehir Belediyesi olarak sosyal destekle ilgili çok önemli bir mesafe kat ettiklerini de söyleyerek, “2010 yılından itibaren Türkiye’de Sosyal Kart uygulaması olan Büyükşehir Belediyemiz, sadece 2020 yılında ilçe belediyelerimizle birlikte 138 bin aileye 49 milyon liralık sosyal yardımda bulundu. Ayrıca eğitim yardımlarımız kapsamında; 10 bin 575 çocuğumuza da eğitim yardımlarımızı sunmaya devam ediyoruz. Esnaflarımıza özellikle Mart ayında başlayan süreçte iki ay boyunca kiraların alınmaması konusunda bir süreç başlatmıştık. Şimdi Ocak ayından itibaren iş yerleri kapatılan esnaflarımızdan kira alınmaması, işi aksayanlardan da yüzde 50 kira alınması kararı çalışıyoruz. Yine iş yeri kapalı olduğundan dolayı işsiz kalan ya da iş yeri kapalı olan vatandaşlarımızın da iki ay boyunca evlerinden, suyu ücretsiz kullanmaları imkanı sunduk. 2020 yılında meclisimizden geçen düzenleme sizlerin kararıyla tekrar 2019 fiyatlarına döndüğü için yaklaşık 60 milyon liralık vatandaşlarımıza fatura desteği de oldu.” şeklinde konuştu.

“TARIMSAL ÜRETİME KATKIYA DEVAM EDECEĞİZ”
Konya Büyükşehir Belediyesi’nin en önemli önceliklerinden birinin de kırsalda yaşayan vatandaşların gelirini arttırmak olduğunu ifade eden Başkan Altay, “Bunun için tarımsal destekler konusunda önemli bir çalışma yürütüyoruz. Sadece 2020 yılında 7 milyon lira değerinde fide, fidan, tohum ve tarımsal ekipman desteği sağladık, 15 bin çiftçimize çeşitli konularda tarımsal eğitim verdik. Yine 2020 yılında KOP ile birlikte 12 milyon lira değerinde küçük ölçekli tarımsal sulama yatırımı gerçekleştirdik. Böylece 2014 yılından itibaren KOP İdaresi ile birlikte yapmış olduğumuz toplam yatırımların tutarı 210 milyon liraya; fidan fide ve tarımsal ekipman desteğimiz de 45 milyon liraya ulaşmış oldu. Bir taraftan da ilçelerimizde yeni ürünlerin denemesini gerçekleştiriyoruz. İnşallah tarımsal üretime katkıya her zaman devam edeceğiz.” dedi.

“2020 YILINDA 432,3 KİLOMETRE ŞEBEKE YATIRIMI YAPTIK”
Başkan Altay, KOSKİ’nin milli ve yerli Coğrafi Bilgi Sistemi'ne geçtiğini hatırlatarak, “Böylece kurumumuz tarafından üretilen tüm altyapı-üstyapı verileri ile elektrik, doğalgaz, telekom, fiber gibi diğer altyapı verileri, tüm kadastral harita ve mülkiyet verileri, Kent Bilgi Sistemimizle entegre olarak tek noktadan tüm kullanıcılara veri olarak paylaşılıyor. Bu sayede vatandaşlarımıza daha hızlı ve daha kaliteli hizmet sunuyoruz. Yine 2020 yılında KOSKİ Genel Müdürlüğümüz 31 ilçemizde 230,7 kilometre yeni su şebekesi; 73,8 kilometre yeni kanalizasyon şebekesi ve 127,6 kilometre su şebeke ıslahı gerçekleştirdi. Böylece 2020 yılında toplam 432,3 kilometre şebeke yatırımı yapmış olduk.” diye konuştu.

“28 İLÇEMİZDE 380 KİLOMETRE SOĞUK ASFALT ÇALIŞMASI YAPTIK”
2020 yılında Fen İşleri ekiplerinin ilçelerde yapmış olduğu çalışmalardan da bahseden Başkan Altay, “2020 yılında Fen İşleri ekiplerimiz merkez dışındaki 28 ilçemizde tüm altyapı işlemleri dahil toplam 380 kilometre soğuk asfalt çalışması gerçekleştirdi. Ayrıca başta prestij caddelerimiz olmak üzere ilçelerimizde 65 ton sıcak asfalt uygulamasını gerçekleştirmiş olduk. İlçelerde 30 bin ton bakım onarım malzemesi üretimi ve serim çalışması yaparak, bu süreçte ilçe belediyelerimize toplam 575 bin metrekare kilitli parke taşı desteğinde bulunduk. Biliyorsunuz 2019 yılı sonunda ilçelerimizde, ilçe belediye başkanlarımızla 2020 yılının programını yapmıştık. Elhamdülillah bugün gelinen noktada büyük bir oranda gerçekleştirildiğini; hatta yüzde 70 oranında bu yatırıma ilave yatırım yaptığımızı da görüyoruz. Tüm bu çalışmalarımızda milletvekillerimiz sayın bakanlarımız en büyük destekçimiz.” şeklinde konuştu.

“ÇEVRE VE ŞEHİRCİLİK BAKANI MURAT KURUM KONYA’YA GELİYOR”
Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’un 15 Ocak Cuma günü Konya’ya geleceğini de ifade eden Başkan Altay, “İnşallah 15 Ocak Cuma günü de Çevre ve Şehircilik Bakanımız Sayın Murat Kurum Bey Konyamızda ziyaretlerde bulunacak. Merkezde bulunan eski stadyum alanına yapmış olduğumuz Millet Bahçemizin temeli atılacak. Alaaddin Caddesi’nde yapmış olduğumuz cephe iyileştirmesi çalışmalarının birinci etabının açılışını ve ikinci etabın taş koyma törenini gerçekleştireceğiz. Yine Emlak Konut tarafından yapılan bir caminin açılışı ve TOKİ tarafından gerçekleştirilen Meram Kaymakamlığı’nın temel atma törenini gerçekleştirmeyi planlıyoruz. Ayrıca Mevlana Çarşı’sının temel atma törenini ve Altın Çarşı’nın yıkım işlemlerine başlamış olacağız. Ben tekrar 2020 yılında meclisimize gösterdiğiniz süreklilik ve desteklerden dolayı hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. 2021 yılının hayırlı ve bereketli olmasını temenni ediyorum.” dedi.

“HİZMET AŞKINIZ EKSİLMESİN”
Meclis toplantısına katılan AK Parti Konya Milletvekili Hacı Ahmet Özdemir de 2021 yılında daha güzel hizmetlerin olması temennisinde bulunarak, “Biz hepimiz hizmetin kapısında duruyoruz. Hizmetin adeta kapıcısıyız. 2021 yılında hizmet çıtasını daha yükselteceğiz düşüncesi ile yolumuza devam edelim. Yolunuz açık olsun. Şevkiniz, hizmet aşkınız eksilmesin. Biz bu bayrağı bizden öncekilerden teslim aldık. Bizden sonrakilere de teslim etmek üzere aldık. Teslim ederken de gönülden bu işi güzel yaptık noktasında kalbimizde bir karar oluşursa gerisi hiç önemli değil.” dedi. 

Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 1
  • 0
  • 4
  • 6
  • 0
  • 0
  • 1
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (37)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
  • V
    veli
    3 yıl önce

    önce siyasiler itibarlarından vazgeçip tasarruf yapacaklar. kıbrısa bile 8 bakan ayrı ayrı uçakla gidiyor. hepimiz bir uçakta gidelim demiyorlar. gazeteci soruyor. niye aynı uçakla gitmediniz. bakanların cevabı: birbirimize tahammülümüz yok. diyor gülüyor.

    • Cevapla
    • Begen (0)
    • Begenme (0)
  • AH
    Ahmet hanedar
    3 yıl önce

    Ilk önce çayır - çimen diye boşa ekilen yerlerden başlasın... görevli gece suyu koyveriyor tamam

    • Cevapla
    • Begen (0)
    • Begenme (0)
  • AO
    ali osman konyalı
    3 yıl önce

    suyun fiyatına bi baksana başkan vatandaşta israf edecek hal mi var.sen allahın suyunu vatandaşa fahiş fiyata satarsan allah da suyunu keser.zulmün olduğu yerde rahmet olmaz

    • Cevapla
    • Begen (0)
    • Begenme (0)
  • Konyalı
    3 yıl önce

    Yorumlara bakıyorum da herkes aç herkes şikayetçi herkes isyanda. Neydiniz ne oldunuz geçmişte trilyoner miydiniz de şimdi böyle yükleniyorsunuz ayıp be. Bu adamlar sayesinde millet gün gördü hayat gördü hepinizin bankalarında paralar dolu ama yok diyorsunuz isyan isyan. Çiftçi kadar desteklenen para kazanan yok ama bütün çiftçilerde bi isyana kalkmış anlamadım. Biraz şükretmeyi bilin aç gözlü olmayın şükretmedikçe korona da bitmez kuraklıkta bitmez deprem de biraz şükür demeyi bilin. Eline telefonu alan köşe yazarı olmuş milleti eleştiriyor

    • Cevapla
    • Begen (0)
    • Begenme (0)
  • K
    Konya
    3 yıl önce

    Tasarruf tasarruf yav itibardan tasarruf olmaz... audi Mercedes den aşağı binilmez şimdi...

    • Cevapla
    • Begen (0)
    • Begenme (0)
  • Haydar
    3 yıl önce

    Bakiyorumda fetöcüler, pkklilar chpliler yine olumsuz yorumlar yazmis, siz gidin istanbulu izmiri Ankarayi elstirin

    • Cevapla
    • Begen (1)
    • Begenme (1)
  • C
    Cafer
    3 yıl önce

    Hem Ankara İstanbul hem de Konya'yi eleştiren neci oluyor?

    • Begen (0)
    • Begenme (0)
  • köylü milletin efendisidir
    3 yıl önce

    ağam bizimle egleni.başkan neyimiz varda tasarruf edelim :)))))

    • Cevapla
    • Begen (2)
    • Begenme (0)
  • Avatar
    haydar
    3 yıl önce

    araba yıkayan işletmelerden başlayalım sonra seninkine bakarız...

    • Begen (0)
    • Begenme (0)
  • Tasarruf yapacak kadar bişeyi olmayan vatandaş
    3 yıl önce

    Başkan halkın arasına karışmanızı mahalleleri gezmenizi isterdim.milletin halini görseniz.ihtiyaçlarını duysanız .keşke tasarruf yapacak kadar herkesin durumu iyi olsaydı.

    • Cevapla
    • Begen (2)
    • Begenme (0)
  • KONYALI
    3 yıl önce

    Sn. Başkan iyi diyorsunuzda yazın çimleri sulayan elemanlar açıyor vanayı kendileri piyasada yok akıyorda akıyor vallahi çimler göle dönüp yollara akiyor su

    • Cevapla
    • Begen (5)
    • Begenme (0)
  • SORU
    3 yıl önce

    İSRAF YAPMAYIN DİYORSUNUZ DA, NERDEYSE HER BİLBOARDA SU TAASARUFU İLE İLGİLİ AYNI AFİŞTEN 2ŞER TANE VAR

    • Cevapla
    • Begen (2)
    • Begenme (0)
  • S
    şatırlı
    3 yıl önce

    Bundan 10 yıl önce denizlere boşa akan suları yurt içine çevirin dendiğinde kop dan gelen suyun yeterli olduğunu söyleyen parlak vatandaşlar şimdi aynı şeyi düşünün bakalım ortaya nasıl bir sonuç çıkıyor su olmazsa ben napacam yolu betonu

    • Cevapla
    • Begen (3)
    • Begenme (0)
  • Avatar
    Konyalı
    3 yıl önce

    Olur dayı hatta dışarda akan suları da bize çekelim okyanusu da biz alalım millet kırılsın sususzluktan biz ölmeyelim yeter !!!

    • Begen (0)
    • Begenme (0)
  • S
    şatırlı
    3 yıl önce

    Konyalı rumuzlu vatandaş sana sesleniyorum Allah sana akıl feraset versin

    • Begen (0)
    • Begenme (0)
  • K
    Konya
    3 yıl önce

    Hilmi Nalçacı gibi vizyoner ve 50 yıl sonrasını düşünen başkanlar olsaydı; beton veya diğer boş işler yerine, konya havzasına dışardan su getirme, konya dış çevre yolu, metro gibi doğru düzgün işe yarayacak projeler olurdu. Emekli konağı, internet kafe gibi şeyler yerine adam akıllı projelerle uğraşın bence

    • Cevapla
    • Begen (2)
    • Begenme (0)
  • halktan biri
    3 yıl önce

    380 kilometre soğuk asfalt yaptınızda yahu üç beş kilometrelik bir yolda doğu dağına yapaydınız ya.bizi bu kadar inletmeye hakkınız varmı. o kadar su şebekesi yapmışsınız doğu dağının payına bir şey düşmedimi.üvey evlatmıyız.sizi başkan yaptık başka ne yaptık . kendinizi yerimize koyun.

    • Cevapla
    • Begen (2)
    • Begenme (0)
  • halktan biri
    3 yıl önce

    başkan bey tasarruf sadece su damı yapılması lazım.yokluk çeken insanlar zaten tasarruftan fazlasını yapar rahat olun.belediye gereksiz harcamalar yapmasa çoğu yere hizmet giderdi.belediye tasarruf yaparsa ve gereksiz harcamalar yapmazsa elektrik su yolun gitmediği yerlere bu tür hizmetler çoktan giderdi.sizi oylarımızla biz getirdik.ama malesef istediğimiz hizmeti alamadık.kendimize kızıyoruz size değil.nihayetinde biz seçtik sizi.hayırlısı olsun.bir sonraki seçime bakacaz artık

    • Cevapla
    • Begen (2)
    • Begenme (1)
  • ANKARANIN ÇANKAYASI OLAN SELÇUKLU DOGU DAGI
    3 yıl önce

    Başkan yaptıgınız bunca yatırımdan dogu dagı mevki imarlı parselleri neden nasiplenemiyor 20 yıldır.inanın o kadar merak ediyoruzki.

    • Cevapla
    • Begen (2)
    • Begenme (0)
  • B
    BERAT
    3 yıl önce

    AVRUPA BİRLİĞİNE ÇOKTAN GİRECEKTİK AMA ERDOĞAN OLUNCA GİREMEDİK. DAHA DOĞRUSU ERDOĞAN GİRMEK İSTEMEDİ. ŞİMDİ AB GİRİNCE SURİYELİLERDEN KURTULURUZ MANTIĞI VAR. ZATEN GİRMESEKTE BAŞARILI GENÇLERİMİZ AVRUPAYA GİTMEK İÇİN CAN ATIYOR. BURDA KALANLARDA EH İŞTE... İDARE EDER.

    • Cevapla
    • Begen (1)
    • Begenme (0)
  • V
    VELİAHTBERAT
    3 yıl önce

    SUYLA SABUNLA UĞRAŞIP DURMAYIN. SUYUMUZU ALLAH VERİR. SİZ METROYU YAPIN. SANAYİYİ TAŞIYIN. SURİYELİLERİ GÖNDERİN KONYALILARIN SESİ ÇIKMIYOR DİYE 568.569 SURİYELİYE BİZ Mİ BAKACAĞIZ. BEŞ TEPENİN BAHÇESİNE ÇADIR KURSUNLAR. ÇADIR PARASINI KONYA BELEDİYE BAŞKANLARI KENDİ CEBİNDEN KARŞILASIN

    • Cevapla
    • Begen (4)
    • Begenme (0)
  • Avatar
    Konya
    3 yıl önce

    Niye göndersin Suriyelileri 500 liralık evleri 2 bine kiraya verirken güzel ama değil mi

    • Begen (2)
    • Begenme (3)
  • Avatar
    gurbetci
    3 yıl önce

    senin gibilerin begenmedigi isi suriyeliler yapiyor, Norvecde tanidigim bir aileye belediye 15000 kron ev kira yardimini ayretten elektrigini buda yaklasik 2000 kron yapar aylik ve bide 12000 kron yeme icme yardimi yapiyor aylik, bunun gibi binlerce aile var

    • Begen (0)
    • Begenme (0)
  • S
    şahdışahbazoldu
    3 yıl önce

    her şeyi geçtim pandemi bahanesiyle de millet suya yüklendikçe yüklendi. abartılı bir şekilde su israfımız var. lütfen hem kendimiz hem de çocuklarımız için tasarruflu olalım...

    • Cevapla
    • Begen (1)
    • Begenme (0)
  • Yoklukta tasarruf etmeyi ögretin bana
    3 yıl önce

    Yoklukta nasıl tasarruf yapılacagını bilseydik iyi olurdu başkan

    • Cevapla
    • Begen (1)
    • Begenme (0)
  • V
    Vatandaş
    3 yıl önce

    Ben parasını ödüyorum kimseyi ilgilendirmez ama su yardımı alanlar tasarruf etsinler

    • Cevapla
    • Begen (3)
    • Begenme (4)
  • Avatar
    Konua42
    3 yıl önce

    Senin gibi cahiller yüzünden ülke bu halde zaten milli servet diye birşey var hiç mi düşünmüyorsun çoluğunu çocuğunu

    • Begen (3)
    • Begenme (0)
  • C
    Cemil
    3 yıl önce

    Vatandas rumuzlu sende biraz gerizekalilik varmi..iyi paran varsa apa barajini satin alda milleti susuz birak hay senin beynine...

    • Begen (0)
    • Begenme (0)
  • Konya4242
    3 yıl önce

    Başkan bu millet tasarruf falan yapmaz. Evimin yanında adam gidip petrole 1 TL verip arabayı yıkatmamak için evin önünde hortumla araba yıkıyor tonla su kullanıp. Sen suya %70 zam yap bak o zaman millet nasıl zorunlu tasarruf yapıyor su kullanmada. Bu milletin canını al parasını alma

    • Cevapla
    • Begen (5)
    • Begenme (3)
  • ANKARANIN ÇANKAYASI OLAN SELÇUKLU DOGU DAGI
    3 yıl önce

    Biz acayip tasarruf ediyoruz yüzde yüz tasarruz yapiyoruz.çünkü dogu dagı mevkii imarli parsellerde tasarruf yapacak suyumuz bile yok

    • Cevapla
    • Begen (2)
    • Begenme (2)
  • G
    Gonyali
    3 yıl önce

    Cevre yol Metro ne oldu

    • Cevapla
    • Begen (3)
    • Begenme (1)
  • U
    uğur
    3 yıl önce

    onu boş ver bir dahiki secimlerde kullanacağım o argümanı

    • Begen (3)
    • Begenme (0)
  • K
    Karan
    3 yıl önce

    Yahu başkan, bu yazdıklarımızı kendin okumazsın ancak danışmanlarından birisi okusunda Konyalının gerçek dertleri hakkında biraz fikir sahibi ol! Mesela artık alay konusuna dönen YHT garı açılışını hangi yıl yapmayı düşünüyorsunuz. Eski sanayi ve Karatay sanayinin taşınmaları en az 10 yıldan önce olmaz. Boşuna milleti kandırıp durma.

    • Cevapla
    • Begen (7)
    • Begenme (1)
  • Avatar
    Ömer
    3 yıl önce

    Geç başa yap o zaman pandemi de dünya ekonomik olarak sıkıntı yaşarken bu projelerin yapımı devam edebiliyorsa sevinmemiz gerekirken alay konusu yazıyorsunuz

    • Begen (3)
    • Begenme (4)
  • S
    şahdışahbazoldu
    3 yıl önce

    alıştık kandırılmaya hocam ... onlar da alıştı kandırmaya... herkes işine geldiğince...

    • Begen (4)
    • Begenme (1)
  • K
    Karan
    3 yıl önce

    Ömer isimli yorumcu ya cevap. YHT garı pandemiden 2 yıl önce hizmete girmesi gerekiyordu. Alay konusu bundandır Ömer. Koyun olmamak gerekir, sorgulamak gerekir, ezilmemek gerekir, bilmem anlatabildim'mi?

    • Begen (3)
    • Begenme (0)
  • Avatar
    ahmet
    3 yıl önce

    Biz belediyeden raziyiz öyle olmasa Ak partili belediyler kazanmazdi Konyada. Istanbulu CHP iyi parti, hdp sayesinde kazandi, sükür bu zihniyet Konyada fazla yok

    • Begen (0)
    • Begenme (2)
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English