DOLAR : 42,73₺
EURO : 50,09₺
STERLİN : 57,20₺
GRAM : 5.946,32₺
ÇEYREK : 9.760,93₺
CUMHURİYET : 38.728,09₺
Sağlık

Kayganlaşan otoyolda feci kaza: 1 ölü, 3 yaralı

Eklenme: 03.03.2022 - 11:58

Gebze - Orhangazi - İzmir Otoyolu Orhangazi Tüneli yakınlarında yağıştan dolayı kayganlaşan yolda meydana gelen kazada 1 kişi öldü, 3 kişi yaralandı.

Kayganlaşan otoyolda feci kaza: 1 ölü, 3 yaralı
Reklam alanı
Kaza saat 10.00 sıralarında Gebze-Orhangazi-İzmir Otoyolu Orhangazi Tüneli yakınlarında meydana geldi. Alınan bilgilere göre Çağdaş Çelik (37) idaresindeki 03 HK 335 plakalı otomobil, Bursa’dan İstanbul istikametine doğru seyir halindeyken yağış nedeniyle kayganlaşan yolda kontrolden çıkarak önünde seyir halinde olan Sezer Dönmez (37) idaresindeki 41 YR 225 plakalı üzerinde kule vinç taşıyan bir tıra arkadan çarptı.
Ortalık savaş alanına döndü
Tıra çarpması sonucu kontrolden çıkan otomobil bariyerlere de çarptıktan sonra durabildi. Kazada otomobil sürücüsü Çağdaş Çelik ile otomobilde yolcu olarak bulunan Ömer Kürşad Durukan (33), Bahadır Bakay (27) ve Kadir Keskin (27) yaralandı. Kaza nedeniyle olay yerine itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Kazada ağır yaralanan Ömer Kürşad Durukan, Orhangazi Devlet Hastanesinde doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Diğer yaralılar ise hastanede tedavi altına alındı. Orhangazi Cumhuriyet Savcılığı kaza ile ilgili soruşturma başlattı.

Kaynak:

Reklam alanı

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Kanala Katıl

Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? Google News’te KONHABER'e abone olun.

Abone Ol
Yasal Uyarı: Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.'ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

⚡ BU HABERE EMOJİYLE TEPKİ VER!

👏 0
❤️ 0
😊 0
😡 1
👎 0
😂 0
😢 3
😲 1
Toplam 5 tepki

Yorumlar

  • özkan 1380 gün önce

    aşırı hız ve sonucu.arabasına ve kendine aşırı güvenmiş

Yorum Yap