DOLAR : 42,90₺
EURO : 50,19₺
STERLİN : 57,45₺
GRAM : 6.043,09₺
ÇEYREK : 9.929,81₺
CUMHURİYET : 39.399,53₺
Sağlık

Kaybolan otizmli çocuktan iyi haber

Eklenme: 04.05.2021 - 13:38

Burdur'un Altınyayla ilçesinde pazar günü kaybolan otizmli Kerim Can Güney bulundu.

Kaybolan otizmli çocuktan iyi haber
Reklam alanı
Burdur'un Altınyayla ilçesinde kaybolan otizmli çocuk, arama kurtarma ekiplerince 48 saatlik çalışmayla bulundu.

Kerim Can Güney'i bulmak için aramalarını tepelik alanlarda yoğunlaştıran ekipleri sonuç aldı.

Kaybolduğu yerden yaklaşık 10 kilometre uzaklıkta Kömürlük Tepe (Öküz Gediği) denilen mevkideki yamaçta jandarma ekiplerince oturur vaziyette bulunan Güney'in sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.

Ekiplerce tepelik alandan aşağıya indirilen Güney, ambulansa alınarak 112 Acil Servis ekiplerince kontrol amaçlı hastaneye götürüldü.

Burdur'un Altınyayla ilçesinde pazar günü Asmabağ köyünde, ailesiyle gittiği ormanlık arazideki tarlada kaybolan otizmli Kerim Can Güney için jandarma, AFAD ve AKUT arama kurtarma çalışması başlatılmıştı. Ekipler çalışmalarında termal kameralı drone ve iz katip köpekleri kullanmıştı.

Kaynak:

Reklam alanı

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Kanala Katıl

Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? Google News’te KONHABER'e abone olun.

Abone Ol
Yasal Uyarı: Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.'ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

⚡ BU HABERE EMOJİYLE TEPKİ VER!

👏 2
❤️ 0
😊 0
😡 0
👎 0
😂 1
😢 0
😲 0
Toplam 3 tepki

Yorum Yap