DOLAR : 42,97₺
EURO : 50,56₺
STERLİN : 58,13₺
GRAM : 6.275,67₺
ÇEYREK : 10.309,90₺
CUMHURİYET : 40.910,62₺
Sağlık

DHL, Türkiye'de güçlü yatırımlarına devam edecek

Eklenme: 12.02.2021 - 16:11

Deutsche Post DHL Group Üst Yöneticisi Frank Appel: "Türkiye'deki faaliyetlerimizi büyütmeye hazırız. Önümüzdeki yıllarda da büyük yatırımlarımızı sürdüreceğiz. Daha fazla hizmet merkezimiz ve yeni depolarımız olacak" "İlaç sektörüyle birlikte aşıları Türkiye dahil dünyanın her köşesine dağıtmak için son derece hazırlıklıyız"

Reklam alanı

İSTANBUL (AA) – Deutsche Post DHL Grup Üst Yöneticisi (CEO) Frank Appel, İstanbul Havalimanı'nda gelişmiş bir operasyon merkezi inşa etmek için 135 milyon avro yatırım yaptıklarını anımsatarak, "Türkiye'deki faaliyetlerimizi büyütmeye hazırız. Önümüzdeki yıllarda da büyük yatırımlarımızı sürdüreceğiz. Daha fazla hizmet merkezimiz ve yeni depolarımız olacak." açıklamasında bulundu.


DHL Türkiye açıklamasına göre, fiziksel olarak seyahat etmenin mümkün olmadığı salgın şartlarında, Appel, "Sanal CEO Turu" kapsamında bu kez DHL Express, DHL Global Forwarding, DHL Supply Chain ve DHL Freight dahil Türkiye'deki tüm DHL birimlerinin yönetim ekipleriyle sanal ortamda toplantılar yaptı.




- "E-ticaretin ve online satışların güçlü kalmaya devam edeceğini göreceğiz"




Açıklamaya göre, Frank Appel sanal ziyareti sırasında bir televizyon kanalındaki "Finans Merkezi" programına da katıldı ve yeni tip koronavirüsün (Kovid-19) lojistik sektörü üzerindeki etkileri, aşı dağıtımı ve Türkiye'deki yatırımlar gibi konulardaki soruları yanıtladı.


Açıklamaya göre, Appel, salgının ekonomik etkileri sonucunda e-ticaretin daha hızlı büyüdüğünü belirterek, "Kovid-19 tüm sektörleri ciddi anlamda etkiledi. Öte yandan tüketici davranışı ilk sokağa çıkma kısıtlamaları döneminden ikincisine kadar geçen sürede değişti. İnsanlar başlangıçta işlerini koruyabileceklerinden emin değildi ama ikinci sokağa çıkma kısıtlamaları döneminde yeniden alışveriş yapmaya başladılar. İnsanların giderek daha çok online alışveriş yapması da e-ticaret hacimlerinde muazzam artışa yol açtı. 2021 yılında e-ticaretin ve online satışların güçlü kalmaya devam edeceğini, ayrıca B2B sektöründe de bir hızlanma olacağını göreceğiz." açıklamasında bulundu.




- "İlaç sektörüyle birlikte aşıları dünyaya dağıtmak için son derece hazırlıklıyız"




Aşı dağıtım süreci ve küresel ekonomi üzerinde oluşturacağı olumlu etkiler konusunda iyimser olduğunu dile getiren Appel, şunları kaydetti:


"Başlangıçta hiç kimse aşıların bu yılın sonuna kadar hazır olmasını beklemiyordu. Henüz şubat ayındayız ve şimdiden belli miktarlarda üretim var. İlaç şirketleri üretim kapasitelerini daha da artıracaklar. Biz de ilaç sektörüyle birlikte aşıları dünyaya dağıtmak için son derece hazırlıklıyız. Türkiye dahil dünyanın her yanında pek çok insanın yaz sonuna kadar aşıya erişebileceğine, turizmin de olasılıkla yaz aylarında açılacağına inanıyorum. Yılın ikinci yarısında hayatın normalleşeceğine dair oldukça iyimserim."




- "Daha fazla hizmet merkezimiz ve yeni depolarımız olacak"




DHL'nin Türkiye'deki güçlü büyümesini sürdüreceğine inandığını bildiren Frank Appel, İstanbul Havalimanı'nda gelişmiş bir operasyon merkezi inşa etmek için 135 milyon avro yatırım yaptıklarını anımsattı.


Appel, "Türkiye'deki faaliyetlerimizi büyütmeye hazırız. Ayrıca Türkiye'de şirketlerin büyümesini ve ihracatlarını artırmasını destekleyecek önemli fırsatlar olduğuna inanıyoruz. Önümüzdeki yıllarda da büyük yatırımlarımızı sürdüreceğiz. Daha fazla hizmet merkezimiz ve yeni depolarımız olacak." ifadelerini kullandı.​​​​​​​



Kaynak: AA

Reklam alanı

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Kanala Katıl

Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? Google News’te KONHABER'e abone olun.

Abone Ol
Yasal Uyarı: Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.'ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

⚡ BU HABERE EMOJİYLE TEPKİ VER!

👏 0
❤️ 0
😊 0
😡 0
👎 0
😂 0
😢 0
😲 0
Toplam 0 tepki

Yorum Yap