DOLAR : 42,88₺
EURO : 50,26₺
STERLİN : 57,48₺
GRAM : 6.021,06₺
ÇEYREK : 9.903,46₺
CUMHURİYET : 39.294,76₺
Sağlık

Cinayete kurban giden kadının cesedini parçalayıp 6 torbada taşımışlar

Eklenme: 25.01.2022 - 11:15 Güncelleme: 25.01.2022 - 11:57

84 gündür kayıp olarak aranan kadının öldürüldüğü iddiasına ilişkin gözaltına alınan 6 şüpheli tutuklandı. Keskin'in iple boğularak öldürüldüğü, cesedinin balta ve nacakla parçalandıktan sonra 6 torbayla taşınıp yakıldığı, ardından gömüldüğü ortaya çıktı.

Cinayete kurban giden kadının cesedini parçalayıp 6 torbada taşımışlar
Reklam alanı
Konya’da yaşayan 3 çocuk annesi Kerziban Keskin, geçen yıl ekim ayının ilk haftasında Antalya’nın Serik ilçesinde yaşayan H.D. isimli kadın arkadaşının yanına geldi.
Keskin, Serik’e geldikten 20- 25 gün sonra ortadan kayboldu. Keskin’in Konya’da yaşayan çocukları, anneleri hakkında kayıp başvurusunda bulundu. 83 gündür kayıp olarak aranan emlak zengini Kerziban Keskin’in cinayete kurban gittiği ortaya çıktı.
"H.D., BU VAHŞİ EYLEMDE BAŞARILI OLMAYINCA CESEDİ PARÇALARA AYIRDI"
Bir televizyon programına bağlanan R.B., canlı yayında gözyaşları içerisinde cinayet itirafında bulundu. Şahıs, Keskin’in H.D. tarafından boğularak öldürüldüğünü, ardından da cesedin 2 gün evde bekletildiğini anlattı. Şahıs, Kerziban Keskin’in cesedini ortadan kaldırmak için plan yaptıklarını ve cesedi benzinle evin banyosunda yaktıklarını söyledi. Şahıs, “H.D., bu vahşi eylemde başarılı olmayınca cesedi parçalara ayırdı" diye konuştu.
6 KİŞİ TUTUKLANDI
Kayıp Kerziban Keskin'in (61) bir televizyon programında öldürüldüğü itirafında bulunulması üzerine başlatılan soruşturma sonrası gözaltına alınan H.D, R.Ç, R.B, İ.B, K.A. ile R.A.T'nin emniyetteki işlemleri tamamlandı. Sağlık kontrolünden geçirilen zanlılar, yoğun güvenlik önlemleri altında Serik Adliyesine sevk edildi. Şüpheliler,çıkarıldıkları nöbetçi sulh ceza hakimliğince tutuklandı.
CESEDİNİ PARÇALAYIP 6 TORBADA TAŞIMIŞLAR
Ayrıca Keskin'in iple boğularak öldürüldüğü, cesedinin balta ve nacakla parçalandıktan sonra 6 torbayla taşınıp yakıldığı, ardından gömüldüğü ortaya çıktı.
Zanlıların gösterdiği bölgede yapılan kazılarda ise Keskin'in cesedine ait olduğu değerlendirilen kemik parçaları bulunmuştu. 

Kaynak:

Reklam alanı

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Kanala Katıl

Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? Google News’te KONHABER'e abone olun.

Abone Ol
Yasal Uyarı: Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.'ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

⚡ BU HABERE EMOJİYLE TEPKİ VER!

👏 3
❤️ 2
😊 2
😡 27
👎 3
😂 2
😢 8
😲 9
Toplam 56 tepki

Yorumlar

  • Doğrucu 1422 gün önce

    Çok yazik bu canileri omur boyu ceza verilmeli bunlar dışarıya çıkarsa yine yapacakları şey aynısı

  • Erdal 1423 gün önce

    Yazık yazık ne hale gelmisiz

  • kızgınn 1423 gün önce

    bu canilere bu barbarlara güneş ışığı bile haramm olsunnn

  • Ali 1423 gün önce

    bu caniler bide içerde beslenecekler, şeriat olsa suç oranları artarmıydı

  • Asil konyalilar 1423 gün önce

    İdaamm neredee??idaaamm nereedeee?????Adaleeeeett!!!!!

  • O, bu, şu. 1423 gün önce

    Okurken yorulup ürperiyor insan...

  • Sevdam Konyam 1423 gün önce

    Aman Allah\'ım, bu ne canavarlık, bu ne vahşet⁉️ Bu insanlar birgün öleceğini, hesap günü olduğuna inanmıyorlar mi❓

Yorum Yap