DOLAR : 42,95₺
EURO : 50,44₺
STERLİN : 58,04₺
GRAM : 6.326,74₺
ÇEYREK : 10.403,60₺
CUMHURİYET : 41.283,12₺
Sağlık

Çantasını vermeyince önce bıçaklandı, sonra gasp edildi

Eklenme: 21.04.2022 - 10:00

Konya’da 50 yaşındaki Libya uyruklu Nourı E. isimli şahıs, kendisinden çantasını isteyen kimliği belirsiz kişinin saldırısına uğradı. Önce bıçakla yaralanan şahıs, daha sonra ise gasp edildi.

Çantasını vermeyince önce bıçaklandı, sonra gasp edildi
Reklam alanı
Olay, saat 02.00 sıralarında Meram içesi Sahibiata Mahallesi Aladdin Bulvarı Rampalı Çarşı yanında meydana geldi.  
İddiaya göre 50 yaşındaki Libya uyruklu Nourı E., sokakta yürüdüğü sırada tanımadığı bir kişi çantasını istedi. Yabancı uyruklu şahıs çantasını vermek istemeyince ikili arasında tartışma çıktı. Çıkan tartışmada Nourı E. kalçasından bıçaklanarak yaralandı.
Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ve ekipleri sevk edildi. Yaralı, olay yerinde yapılan ilk müdahalesinin ardından Konya Numune Hastanesi’ne Kaldırdı.
Yaralı Nourı E’nin durumun iyi olduğu öğrenildi.Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.(Haber- Kerim Cengil)
 

Kaynak:

Reklam alanı

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Kanala Katıl

Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? Google News’te KONHABER'e abone olun.

Abone Ol
Yasal Uyarı: Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.'ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

⚡ BU HABERE EMOJİYLE TEPKİ VER!

👏 1
❤️ 0
😊 1
😡 35
👎 5
😂 0
😢 4
😲 5
Toplam 51 tepki

Yorumlar

  • Ali 1344 gün önce

    çingelerde yabancı değulmi zamanında hindistandan gelmişler bunlar ve memleketin başına bela oldular çoğu

  • ABDULHAMİT 1345 gün önce

    Şemsi Tebrizi mahallesimi oluyor Şerafeddin Camii arkasında kalan bölge. Sanki yakın doğu ortadoğu cağrafyasını andırıyor. İnanın yabancı bir memlekette zannettim.

  • Kpnualı muhtar 1345 gün önce

    Muhacir pazarındaki bosaltilmamış eski evlere bakın,ya fa sems de ki apdalların doğanların oturdukları yerlere bakın.Konya nın merkezinde gasp oluyor ama sokaklarda ana caddelerde özellikle rampalı carşıda caddede gezen yaya polis,bekci gördünuzmü?

  • Konuali esnaflar 1345 gün önce

    Konya nın göbeğinde gasp ha??Vayy be.Hoşgörü şehri gaspcılarin,hırsızların,haydutların şehri olmuş.Utanın be.Yani aksam üzeri konyanın gobeginde rampalı çarşıda yurüyemeyecekmiyiz.O kadar da bekci alındı ya.Cezalar cok ağırlastırılmalı.

  • 1345 gün önce

    ELİNİ ATSAN YABANCI UYRUKLUYA ÇARPIYOR. NE DİYORDU BİRİ: \"SINIR NAMUSTUR\"

    • Hasan 1345 gün önce

      Çingeneler yapmıştır, hadi onlarıda sınırdışı yapsana.

  • asi 1345 gün önce

    Çingenler pıçaklamıştır. Yeni mahalleye gitseniz hemen bulursunuz. Ama alabilir misiniz evinden onu bilmem

    • Gözlemci 1344 gün önce

      Cingen değil abdalllar yapmış

Yorum Yap