Son Dakika Haberler

Bu haberi daha sonra okumak için kaydedebilir ve sağ üst köşedeki butona basarak haberi okuyabilirsiniz!

Başkan Kavuş, muhtarlar ve AK Parti teşkilatına 2 yıllık çalışmalarını anlattı

Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, iki yıllık icraatlarının değerlendirmesini muhtarlar ve Ak Parti teşkilat mensuplarıyla da gerçekleştirdi.

Başkan Kavuş, muhtarlar ve AK Parti teşkilatına 2 yıllık çalışmalarını anlattı
Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, iki yıllık icraatlarının değerlendirmesini muhtarlar ve Ak Parti teşkilat mensuplarıyla da gerçekleştirdi. Tantavi Kültür ve Sanat Merkezinde gerçekleştirilen ilk  buluşmada Başkan Kavuş, iki yıl boyunca yaptıkları çalışmalar hakkında muhtarlara bilgi vererek, Meram’ın gelişiminde verdikleri katkılardan dolayı onlara teşekkür etti.

Başkan Kavuş görevini devam ettirirken vefat eden muhtarları da unutmadı. Yaptığı sunumda isimleri ekrana yansıtılan vefat eden muhtarlar  diğer muhtar arkadaşları ile birlikte anıldı.

Başkan Kavuş’un Meram Ak Parti İlçe Teşkilatıyla gerçekleştirdiği ikinci toplantıya AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Ahmet Zenbilci, Ak Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı, Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, AK Parti Meram İlçe Başkanı Mustafa Dolular ile Yönetim Kurulu Üyeleri, MHP Meram İlçe Başkanı İbrahim Ay, Ak Parti Meram İlçe Kadın Kolları Başkanı Serpil Yurdaışık ile Yönetim Kurulu Üyeleri, Ak Parti Meram İlçe Gençlik Kolları Başkanı Hasan Hüseyin Ülkü ile Yönetim Kurulu Üyeleri ve Meram Belediye Meclis üyeleri de katıldı.
 
“BİZE İNANANANLARI YANILTMADIK. BİRBİRİMİZİN YÜZÜNÜ AĞARTTIK” 
 
31 Mart Yerel Seçimlerinden bu yana gerçekleştirilen Meram yatırımlarını sinevizyon eşliğinde detaylı bir şekilde anlatan Başkan Mustafa Kavuş, sunumun ardından kısa bir teşekkür konuşması yaptı.

Bu dönemde gerçekleştirilen her proje ve çalışmaya destek verenlere teşekkür eden Başkan Kavuş, konuşmasını şöyle sürdürdü; “Meram’ı ihya etmek amacıyla yürüttüğümüz çalışmalarda desteğini hiçbir zaman esirgimeyen başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan Beyefendi’ye, Çevre ve Şehircilik Bakanımız Murat Kurum, Gençlik ve Spor Bakanımız Muharrem Kasapoğlu, Sağlık Bakanımız Fahrettin Koca ve diğer tüm bakanlarımıza, Genel Başkan Yardımcımız Leyla Şahin Usta ve tüm milletvekillerimize, İl Başkanımız Hasan Angı ve Büyükşehir Belediye Başkanımız Uğur İbrahim Altay’a, Meram İlçe Başkanımız Mustafa Dolular ve tüm teşkilat üyelerimize, hem seçimler öncesinde hem sonrasında yanımızda olan Cumhur İttifakı ortağımız MHP İlçe Başkanı İbrahim Ay ve ekibi ile Meram’a hizmet eden eski Belediye Başkanlarımız ve tüm çalışma arkadaşlarıma şükranlarımı sunuyorum. Bizlere desteklerini eksik etmediler. Biz de onları yanıltmadık. Birbirimizin yüzünü ağarttık.”    
"MERAM’IN İCRAAATLERİNİ ONUR VE GURURLA İZLİYORUZ” 
 
Daha sonra söz alan Ak Parti Meram İlçe Başkanı Mustafa Dolular da ülkenin bir taraftan  Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde Büyük Türkiye mücadelesine devam ederken diğer taraftan da salgınla mücadele ettiğine vurgu yaparak, “Böyle bir ortam içinde Meram Belediyemizin iki yıl içinde gerçekleştirdiği icraatları büyük onur, gurur ve mutluluk içinde takip ediyoruz. Meram’ın ciddi zorlukları var. Geliri, fiziki darlığı ve diğer olumsuzluklar içinde Mustafa Kavuş başkanımızın ve ekibinin özveriyle yaptığı çalışmalara Bakanlarımız, Büyükşehir Belediyemiz, Milletvekillerimiz, İl Başkanımızın önderliğinde teşkilatımız ciddi destekler verdi. Bu destekler ve beraberinde gelen kamu yatırımları Meram’ın gelişimine büyük katkı sağladı. Bu gelişimde özveri gösteren tüm ekiplere teşkilatlarımız adına teşekkür ediyorum. Davamızın lideri, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın gösterdiği 2023, 2053 ve 2071 hedeflerine yenilenen kongrelerle yeni bir heyecanla giriyoruz. Meram’da rekor kırmıştık. 2023’te yeni rekorlar kazanmak için çalışıyoruz” dedi.  
“ELELE VERDİK, KONYA’NIN RÜYALARINI GERÇEKLEŞTİRİYORUZ” 
 
Başkan Kavuş’un ilk günden bu yana gayret ve azimle çalıştığına vurgu yapan Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay ise ortaya koydukları ‘Hepbirlikte el ele verdik. Konya’nın rüyalarını gerçekleştiriyoruz’ sloganı ile tüm Konya’da başarılı çalışmalara imza attıklarını kaydetti.

Özellikle merkezde bulunan ilçelerde bu uyumlu çalışmanın büyük bir berekete vesile olduğunu söyleyen Başkan Altay, gerek ekonomik gerekse sosyal bakımdan zor bir zamanda başkanlık yaptıklarını belirterek, “Pandemiden dolayı yaşanan zor durumlar bize de yansıyor. Esnafımız zor günler yaşıyor. Bunu hissettiğimizi ve çeşitli çözümler üretme gayretimizi hissettirmek istiyoruz” diye konuştu. Geçen iki yıllık süre zarfında Başkan Mustafa Kavuş’un büyük işler başardığına vurgu yapan Başkan Altay, “Bu başarıların arkasında uyum var. milletvekillerimiz, belediye başkanlarımız, teşkilatlarımız ve ittifak ortağımız MHP ile ortaya koyduğumuz uyum. Biz ne denli çalışırsak çalışalım teşkilatlarımız olmadan başarılı olamıyoruz. Bizim yaptıklarımızı anlaması, anlatması ve sahadaki sorunları bizlere iyi aktarması gerek ki bizler doğru işler yapalım. Konya’da bunu başardık. Bu uyum Konya’yı sadece Anadolu’nun değil dünyanın en güzel şehirlerinden biri yapacaktır” dedi. 
“AZİM VE HEYECAN İŞLERİMİZİ BEREKETLENDİRİYOR” 
 
Tüm zorluklara rağmen azmin ve heyecanın sonucu işlerin nasıl bereketlendiğini Meram’da hepbirlikte gördüklerini söyleyen Ak Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı, bu şehre hizmet eden başta Büyükşehir Belediyesi olmak üzere tüm ilçe belediyelerine, bu şehirde yaşayan bir birey olarak teşekkür ettiğini söyledi.

Ak Parti ve Ak Partili belediyeler olarak geçmişten bugüne pek çok güzel çalışma ortaya koyduklarının altını çizen Başkan Angı, sözlerini şöyle sürdürdü; “Bu dönemin farkı, gerek başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan riyasetindeki hükümetimizin, gerekse de genel merkezde görev yapan Genel Başkan Yardımcılarımızdan Milletvekillerimize, Kadın ve Gençlik Kollarımız dahil tüm teşkilatımızdan belediye başkanlarımıza, ittifak ortağımızdan meclis üyelerimize kadar hepimizin kol kola yürüyor olması. Türkiye’yi geleceğe ve ileriye taşımak adına Cumhur İttifakıyla ortaya çıkan birliktelikte de bu uyum kendini gösteriyor. Biz ülkemizi seviyoruz. Bizden sonrakilere bırakacağımız ülkeyi çok daha güçlü bir şekilde bırakmak adına ve insanlığın hayali olan yeni medeniyet tasavvuru için gerçekleştirdiğimiz bu kutlu yürüyüşte hep birlikteyiz. 2024 seçimine kadar şehrimizi çok daha güzelleştireceğiz.” 
“KONYA’NIN BAŞARISININ ALTINDA, SAMİMİYET, GAYRET, GÜVEN VE MUHABBET VAR”
 
Başkan Mustafa Kavuş’u dinlerken gördüğü hizmet heyecanından fazlasıyla mutlu olduğunu belirten Ak Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Ahmet Zenbilci, “Çünkü heyecan varsa aşkta vardır, aşk varsa gayret vardır, gayret varsa muvaffakiyet vardır” dedi.

Başarılı belediye başkanlarıyla şehirleri ile ilgili yaptığı sohbetlerde onların çocuklarının büyüyüşünün heyecanını anlatır gibi şehirlerini anlattıklarını belirten Ahmet Zenbilci, aynı heyecanı Başkan Kavuş’un da taşıdığının altını çizerek bunun başarı için önemli bir etken olduğuna vurgu yaptı.

Konya’yı diğer şehirlerden ayıran farklılıkları bulunduğuna dikkat çeken Zembilci, “Başkan Angı ve Başkan Altay ile birlikte yakalanana başarı, bu şehirde ekilen sevgi tohumlarının bereketidir. Samimiyet, güven ve birbirlerine duydukları muhabbet, gayret ve birlikte çalışma kültürüne yol açıyor. Bu şehirde yakalanan başarı hikayesinin altında duyulan muhabbetin büyük bir katma değeri var. Onlarla birlikte sizlerin emeklerinin ve gayretlerinin büyük katkısı olduğunu biliyorum. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve Ak Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkanı Mehmet Özhaseki’nin Konya’ya sevgisi ve verdiği önem bambaşkadır. Bunu büyük kongrede Uğur İbrahim Altay’ın divana seçilmesiyle gördük. Bir şehrin teşkilat yönetiminde tüm kademeler birbirine sımsıkı sarılıyorsa o şehirde güzel şeyler oluyor demektir. Konya bu noktada çok başarılı bir şehir. Sizlerin bu başarısını kutluyor ve bundan gurur duyuyoruz” diye konuştu. 

Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 3
  • 0
  • 24
  • 8
  • 1
  • 21
  • 2
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (3)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
  • MS
    Mustafa şimşek
    3 yıl önce

    Sayın başkan Büyük aymanasın imar durumu ne durumda bi açıklama yaparmısın çok merak ediyorum başkan başarılı olduğunu söylüyorsun

    • Cevapla
    • Begen (0)
    • Begenme (0)
  • Tamer dağlı
    3 yıl önce

    Neymiş Konya'daki başarılı çalışmalar ben anlayamadım?

    • Cevapla
    • Begen (0)
    • Begenme (0)
  • Sami Vefa Sabırlı
    3 yıl önce

    Meram'ı Meramlılar yönetmeyince böyle oluyor oraya taş beton yığını buraya beton yığını... Meram YEŞİL MERAM KALSIN. MERAM'DAYÜKSEK KATLI BİNALARA HAYIR

    • Cevapla
    • Begen (0)
    • Begenme (0)
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English