Son Dakika Haberler

Bu haberi daha sonra okumak için kaydedebilir ve sağ üst köşedeki butona basarak haberi okuyabilirsiniz!

Başkan Kavuş Meram’ın gelecek vizyonunu anlattı

Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, Genç MÜSİAD Konya tarafından organize edilen ‘Hayat Akademisi’ programı çerçevesinde genç işadamları ile buluştu. Buluşmada genç işadamlarına ‘Geleceğin Şehir Vizyonu ve Gelecekte Meram’ı anlatan Başkan Kavuş, bir taraftan tecrübelerini paylaşırken diğer taraftan da onların bu noktada fikir ve önerilerini dinledi.

Başkan Kavuş Meram’ın gelecek vizyonunu anlattı
Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, genç işadamlarına ‘Geleceğin Şehir Vizyonu ve Gelecekte Meram’ı anlattı. Genç MÜSİAD Konya tarafından organize edilen ‘Hayat Akademisi’ programı çerçevesinde gerçekleşen buluşmada Başkan Kavuş, hem tecrübelerini paylaştı hem de genç işadamlarının bu noktada fikir ve önerilerini dinledi.

BAŞKAN KAVUŞ; “HAYALLERİ HEDEFLERE HEDEFLERİ GERÇEĞE DÖNÜŞTÜRDÜK” 
Türkiye’nin son 20 yılda eğitimden sağlığa, ulaşımdan enerjiye, sanayiden turizme, yerel hizmetlerden spora kadar her alanda adeta çağ atladığını örnekleriyle sunan Başkan Mustafa Kavuş, bu değişim ve dönüşümden Meram’ın da önemli bir pay aldığına vurgu yaptı. Ticaret ve sosyal hayatta yaşanan gelişmeleri de kendi hayatından örnekler ve tecrübeleriyle genç işadamlarına aktaran Başkan Kavuş, “Tüm bunlar yeterli mi? Elbette değil. Daha ülkemize, şehrimize, ilçemize kazandıracak daha çok eserimiz, milletimiz için yapacak daha çok hizmetimiz, gençlerimize aşılayacağımız umudumuz var. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın dediği gibi “Hayali olmayanın hedefi de olmaz. Hedefi olmayanın da rotası olmaz.” Bizler bu düsturla 20 yılda hayalleri  hedeflere ve gerçeğe dönüştürdük. Meram da bu yolda çok önemli mesafeler katetti. Daha rahat daha modern ve daha konforlu bir yaşam için pek çok yatırım kazandı. Ama bizim hala Meramımız için daha çok hayalimiz var. Bu hayallere bu şehrin genç işadamları olarak sizlerle birlikte ulaşacağız. İşte 2023'ün eşiğindeyiz. Türkiye 2023 vizyonu için hedeflerinin pek çoğuna ulaştı. Meram da bu atılımdan nasibini fazlasıyla aldı. Şehircilikte, toplu konut hamleleri ve kentsel dönüşüm projeleriyle, çevre, yeşil, eğitim, sağlık ve spor yatırımlarıyla, her alanda ortaya koyduğu atılımlarla hayat kalitesini artırmaya bundan sonrada devam edecek inşallah” diye konuştu. 

Başkan Mustafa Kavuş, buluşmanın sonunda Genç MÜSİAD üyelerinin sorularını yanıtladı, Meram’ın gelecek vizyonu ile ilgili görüş ve önerilerini dinledi.    

Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 4
  • 1
  • 17
  • 7
  • 1
  • 12
  • 1
  • 1
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English