Son Dakika Haberler

Bu haberi daha sonra okumak için kaydedebilir ve sağ üst köşedeki butona basarak haberi okuyabilirsiniz!

Ankara’da Seydişehir’in projeleri konuşuldu

Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Ak Parti Seydişehir İlçe Başkanı Kemalettin Atalay ve Seydişehir Devlet Hastanesi Başhekimi Havva Turaç Cingöz, Ankara’da bir dizi temaslarda bulundu.

Ankara’da Seydişehir’in projeleri konuşuldu
TOKİ Uygulama Daire Başkanı Kazım Bayburt, Sağlık Bakanlığı Bakan Yardımcısı Tolga Tolunay, Sağlığın Geliştirilmesi Genel Müdürlüğü Daire Başkanı Mustafa Örnek, Sağlık Hizmetleri Genel Müdürü Ahmet Tekin ve Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Bakan Danışmanı Mehmet Akif Küçükdağ’ı ziyaret etti.

Başkan Tutal ve Atalay ziyaretlerinde Seydişehir’de yürütülen çalışmaları ve yapılması planlanan projeleri istişare ettiler. 

İlk olarak TOKİ Uygulama Daire Başkanı Kazım Bayburt’u ziyaret eden Başkan Tutal, Başkan Atalay, projesi hazırlanan ve TOKİ tarafından ikinci 100 bin konut projesiyle ihaleye çıkacak olan TOKİ konutları hakkında bilgi alışverişinde bulundu.

 Daha sonra Sağlık Bakanlığı Bakan Yardımcısı Tolga Tolunay’ı, Sağlığın Geliştirilmesi Genel Müdürlüğü Daire Başkanı Mustafa Örnek’i ve Sağlık Hizmetleri Genel Müdürü Ahmet Tekin’i ziyaret eden Başkan Tutal, Başkan Atalay ve Başhekim Cingöz, geçtiğimiz günlerde ihalesi tamamlanan ve müteahhit firmaya yer teslimi yapılan yeni devlet hastanesi binası hususunda istişarelerde bulundu. 

Devlet hastanesinin fiziki eksiklikleri ile hastaneye yeni doktor atamalarının yapılması hususunda da görüşmelerde bulunan heyet, yakın zamanda Seydişehir Devlet Hastanesine yeni doktor atamalarının yapılacağın kaydetti.

Son olarak Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Bakan Danışmanı Mehmet Akif Küçükdağ’ı ziyaret eden heyet, çalışmaları tamamlanmak üzere olan millet bahçesi projesinin yanı sıra Seydişehir’e kazandırılacak olan soğuk hava deposu ile meyve-sebze işleme, kurutma ve paketleme tesisi projesi hakkında görüş ve önerilerini aktardı. 

Ziyaretlerin akabinde açıklamalarda bulunan Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, “ilçemizin sorunlarını çözmek ve ilçemize yeni projeler ve hizmetler kazandırmak için çalışmalarımıza devam ediyoruz. İlçe Başkanımız Kemalettin Atalay ve Devlet Hastanesi Başhekimimiz Havva Turaç Cingöz ile birlikte ilk olarak Sağlık Bakanlığımızda bir dizi görüşmeler gerçekleştirdik. Sağlık Bakanlığı Bakan Yardımcımız Tolga Tolunay, Sağlığın Geliştirilmesi Genel Müdürlüğü Daire Başkanımız Mustafa Örnek ve Sağlık Hizmetleri Genel Müdürümüz Ahmet Tekin ile gerçekleştirdiğimiz görüşmelerimiz oldukça verimli geçti.

Ziyaretimizde geçtiğimiz günlerde ihalesi tamamlanan ve yüklenici firmaya yer teslimi yapılan Devlet Hastanemizin yeni binası projesi hususunda istişarelerde bulunduk. Yakın zamanda inşaat çalışmaları başlayacak olan projemizin 1 yıl içerisinde tamamlanarak hizmete girmesini hedefliyoruz. Bunun yanında hastanemizin doktor ihtiyacı hususunda da görüşmeler gerçekleştirdik ve yeni dönem atamalarıyla bu ihtiyaç giderilecek, hastanemizin  fiziki eksiklikleri de yakın zamanda tamamlanacak.  

TOKİ Uygulama Daire Başkanımız Kazım Bayburt’u da ziyaret ederek ilçemize yakın zamanda bakanlığımızın ikinci 100 bin konut projesi kapsamında kazandıracağımız TOKİ konutlarımız hususunda istişarelerde bulunduk. Saadetler Mahallemiz ile Cezaevimiz arasında kalan bölgeye yapacağımız projemizin şimdiden hayırlı olmasını diliyorum. Son olarak Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Bakan Danışmanımız Mehmet Akif Küçükdağ’ı ziyaret ederek çalışmaları tamamlanmak üzere olan millet bahçesi projemizi istişare ettik. Bunun yanında bakanlığımız ile birlikte ilçemize kazandıracağımız soğuk hava deposu ile meyve-sebze işleme, kurutma ve paketleme tesisi projemizi istişare ettik. İlçe sakinlerimizin uzun zamandır beklediği bu projemizi de yakın zamanda hayata geçirerek ilçemizin önemli bir sorununu daha çözmüş olacağız. Bugünkü ziyaretimiz vesilesiyle bizlerden desteğini esirgemeyen Sağlık Bakanımız Hemşehrimiz Fahrettin Koca ve Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanımız Hemşehrimiz Murat Kurum’a, Bakan Yardımcılarımız ve Daire Başkanlarımıza, Genel  Müdürlerimize  ilçe sakinlerimiz adına teşekkür ediyorum” dedi. 

Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 1
  • 1
  • 3
  • 3
  • 0
  • 2
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (1)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
  • M
    mustafa
    2 yıl önce

    Sayın yetkililere sesleniyorum seydişehirde alimünyum var alimünyumdan elektrikli hafif araçlar üretilen fabrika yapılması güzel olur

    • Cevapla
    • Begen (0)
    • Begenme (0)
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English