Ankara'nın Sincan ilçesinde serinlemek için Ankara Çayı'na giren 9 yaşındaki çocuk boğularak hayatını kaybetti.
Reklam alanı
Sincan ilçesi İstasyon Mahallesi'nde serinlemek için Ankara Çayı'na giren 9 yaşındaki Mirsat Sefil, bir anda akıntıya kapıldı. Çocukların seslerini duyan bir kişi itfaiye ve 112 sağlık ekiplerini arayarak yardım istedi. Akıntıya kapılan çocuk, olay yerine gelen itfaiye ekipleri tarafından sudan çıkarılarak ambulansla hastaneye kaldırıldı. Yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamayan küçük çocuğun cesedi Keçiören Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı.
Küçük çocuğun amcası Murat Sefil, başka canların yanmaması için bir an önce boğulma olayın yaşandığı yerde yetkililerin önlem almasını istedi. Küçük cenazesinin memleketi Erzurum'da defnedileceği öğrenildi.
Küçük çocuğun amcası Murat Sefil, başka canların yanmaması için bir an önce boğulma olayın yaşandığı yerde yetkililerin önlem almasını istedi. Küçük cenazesinin memleketi Erzurum'da defnedileceği öğrenildi.
Kaynak:
Reklam alanı
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? Google News’te KONHABER'e abone olun.
Yasal Uyarı: Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları
Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.'ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya
bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.
⚡ BU HABERE EMOJİYLE TEPKİ VER!
👏
1
❤️
0
😊
0
😡
0
👎
0
😂
0
😢
0
😲
0
Toplam 1 tepki