Son Dakika Haberler

Bu haberi daha sonra okumak için kaydedebilir ve sağ üst köşedeki butona basarak haberi okuyabilirsiniz!

Ahırlı’da yenilenen sağlık tesisleri memnuniyeti artırdı

İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Mehmet Koç ve hizmet başkanları Ahırlı ve Yalıhüyük ilçelerinde bulunan sağlık tesislerinde incelemeler yaparak çalışanlar ile istişarelerde bulundular.

Ahırlı’da yenilenen sağlık tesisleri memnuniyeti artırdı
Ahırlı ilçesinde pandemi şartlarına rağmen inşaatı kısa süre içerisinde tamamlanan, bünyesinde aile sağlığı merkezi, 112 acil sağlık hizmetleri istasyonu ile toplum sağlığı merkezi’nin de yer aldığı yeni hizmet binasında sağlık çalışanları ile bir araya gelen Prof. Dr. Koç, “Sağlık Bakanlığımızın vizyonuna yakışan binalarda hizmet sunulması kurumlarımızın verimli çalışmasına olanak sağlarken hizmet alan vatandaşlarımızın da memnuniyetini artırmaktadır ” dedi. 

Ahırlı’da çok daha modern şartlarda sağlık hizmeti sunulduğunu görmekten dolayı mutlu olduğunu vurgulayan Prof. Dr. Koç, Ahırlı Toplum Sağlığı Merkezi Başkanı Dr. Veli Gür’den sunulan hizmetlerin güncel durumu hakkında bilgi aldı. Görev başındaki aile hekimleri ve sağlık çalışanları ile de sohbet ederek istek ve şikâyetlerini dinleyen Prof. Dr. Koç, pandemi dönemindeki fedakâr çalışmalarından dolayı tüm çalışanlara teşekkür etti. Aile sağlığı merkezlerine aşı olmaya gelen vatandaşlarla da sohbet ederek geçmiş olsun temennilerinde bulunan İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Koç, gerçekleşen yatırımlardan dolayı başta Sağlık Bakanımız Sayın Fahrettin Koca olmak üzere, milletvekillerimize ve tüm emeği geçenlere de teşekkür etti.

Ahırlı’nın ardından Yalıhüyük ilçesinde’de incelemelerde bulunan Prof. Dr. Koç ve beraberindeki heyet burada da Yalıhüyük İlçe Sağlık Müdürlüğü, toplum sağlığı merkezi ve aile sağlığı merkezinde görev yapan sağlık çalışanları ile buluşarak istişarelerde bulundular. İl Sağlık Müdürü ve hizmet başkanları ile karşılıklı konuşma ve dertlerini anlatma fırsatı bulan sağlık çalışanları da ziyaretlerden duydukları memnuniyeti dile getirdiler. 

Ziyaretler sırasında Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanı Prof. Dr. M. Ali Eryılmaz, Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanı Dr. Hasan Çiftci, Personel Hizmetleri Başkanı Dr. Eser Şenkul, Ahırlı Toplum Sağlığı Merkezi Başkanı Dr. Veli Gür ve Yalıhüyük Toplum Sağlığı Merkezi Başkanı Dr. Naciye Hilal Büyükboyacı da hazır bulundu. 

Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 0
  • 2
  • 0
  • 1
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English