Son Dakika Haberler

Bu haberi daha sonra okumak için kaydedebilir ve sağ üst köşedeki butona basarak haberi okuyabilirsiniz!

Zuchex Sourcing Week ev ve mutfak eşyaları sektörünü buluşturdu

Ev ve mutfak eşyaları endüstrisinde yılın en büyük online etkinliği olan Zuchex Sourcing Week, 500’den fazla B2B toplantı ve milyonlarca dolarlık yeni iş bağlantılarıyla sona erdi Zuchex Sourcing Week'in sona ermesi ile küresel ev ve mutfak eşyaları sektörü için sıradaki buluşma adresi, 25-28 Mart 2021 tarihlerinde gerçekleşecek 15. Uluslararası Türkiye Ev ve Mutfak Eşyası Üreticileri Fuarı olacak

Anadolu Ajansı haberine göre;

İSTANBUL (AA) - Ev ve mutfak eşyaları endüstrisinde yılın en büyük online etkinliği olan Zuchex Sourcing Week, 500'den fazla B2B toplantı ve milyonlarca dolarlık yeni iş bağlantılarıyla tamamlandı.


Organizasyon yönetiminden yapılan açıklamaya göre, ev ve mutfak eşyaları endüstrisinin 2020'de yeniden inşa edilmesine yardımcı olan ve ürün tedarik sürecine yeni bir bakış açısı getiren Zuchex Sourcing Week, Tarsus Turkey tarafından Züccaciyeciler Derneği (Zücder) iş birliğinde gerçekleştirildi.


Sektörün ihtiyaç duyduğu ticaret fırsatlarını dijitale taşıyan Zuchex Sourcing Week'te ev ve mutfak eşyası üreticisi 221 firma, sanal mağazalarında 30 binden fazla ürün sergilerken, online toplantılara 1.624'ü uluslararası satın almacı olmak üzere 92 ülkeden toplam 3 bin 500'ün üzerinde profesyonel katıldı.


Mısır, Lübnan, Hindistan, İngiltere, Yunanistan, Suudi Arabistan, Fas, İran, Pakistan ve Brezilya, ilk kez düzenlenen Zuchex Sourcing Week'e en çok yurt dışı ziyaretin gerçekleştiği ülkeler oldu.




- Sektörün sıradaki durağı HOST İstanbul 2021




Zuchex Sourcing Week'in sona ermesi ile küresel ev ve mutfak eşyaları sektörü için sıradaki buluşma adresi, 25-28 Mart 2021 tarihlerinde gerçekleşecek 15. Uluslararası Türkiye Ev ve Mutfak Eşyası Üreticileri Fuarı (HOST İstanbul) olacak.


Tüyap Beylikdüzü'nde gerçekleşecek fuar, 200'den fazla yerli üretici firmaya ev sahipliği yaparken, 4 gün boyunca yurt içi ve yurt dışından satın almacılara, "Cam, Porselen, Seramik, Metal Mutfak Eşyaları, Plastik Ev Gereçleri, Bahçe Aksesuarları, Dekoratif Ev ve Mutfak Eşyaları ile Elektrikli Ev Aletleri" alanlarında başka yerde bulamayacakları yeni ürünleri keşfetme fırsatı sunacak.




- "Satın almacılar yoğun ilgi gösterdi"




Bu yıl ilk kez düzenledikleri organizasyonun sonuçları hakkında açıklama yapan Tarsus Turkey Fuar Direktörü Ebru Causey, Zuchex Sourcing Week'in, 4,6 milyar dolarlık 2019 ihracatını 2020 sonunda da yakalamayı hedefleyen Türkiye'nin üretici gücü ev ve mutfak eşyaları sektörüne, fuarsız geçen dönemde önemli bir ticaret katkısı sağladığnı kaydetti.


Causey, şu değerlendirmeyi yaptı:


"Bu yıl ilk kez gerçekleştirdiğimiz dijital buluşmalara hem üretici firmalar hem de aralarında dünya perakende devlerinin olduğu satın almacılar yoğun ilgi gösterdi. Sonuç raporlarımıza göre etkinliği takip eden profesyonellerin yüzde 97'si satın alma yetkisine sahip ziyaretçilerdi.


Beş gün süren Zuchex Sourcing Week'te Akcam, Albayrak Melamin, Ar Yıldız, Arzum, Avşar Emaye, Bambum, Canba, Fakir, Güral Porselen, Herevin, Keramika, Korkmaz, Kütahya Porselen, LAV, Neva, Paşabahçe, Porline, Rakle, Renga, Schafer, Sigma Cam, TAÇ Porselen ve Tulu Porselen başta olmak üzere 221 katılımcı yer aldı. 25-28 Mart 2021 tarihlerinde bu defa HOST İstanbul fuarı ile sektörü Tüyap'ta bir araya getireceğiz."



Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English