Son Dakika Haberler

Bu haberi daha sonra okumak için kaydedebilir ve sağ üst köşedeki butona basarak haberi okuyabilirsiniz!

Zabıta teşkilatından Başkan Kılca'ya ziyaret

Konya Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanı Yavuz Kızılaslan, Büyükşehir ve Karatay Belediyesi Zabıta personeli; Zabıta Haftası dolayısıyla Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca'yı ziyaret etti. Zabıta Haftası'nı kutlayan Başkan Kılca, "Zabıtalar belediyelerin halka yansıyan yüzü, belediyelerin halkla doğrudan temasıdır" dedi.

Zabıta teşkilatından Başkan Kılca’ya ziyaret
1-7 Eylül tarihleri arasında kutlanan Zabıta Haftası kapsamında Konya Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanı Yavuz Kızılaslan, Şube Müdürü, Zabıta personelleri ile Karatay Belediyesi Zabıta Teşkilatı Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca'yı ziyaret etti. 
 
Gerçekleştirilen ziyaretten dolayı teşekkür eden Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, Zabıta Teşkilatı'nın 193. kuruluş yıldönümünü tebrik ederek çalışmalarında başarılar diledi. 
 
ZABITA EKİPLERİ KENTİN HUZURU İÇİN ÇALIŞIYOR 
Kentin huzuru için görev yapan zabıtanın Konya'nın sokaktaki yüzü olduğunu dile getiren Başkan Hasan Kılca, "Konyamızın ve Karatayımızın güzelliklerini hep birlikte çalışarak korumak zorundayız. Sizler kentin düzeni, huzuru için özveriyle çalışıyorsunuz.  Zabıtalar, belediyelerin halka yansıyan yüzü, belediyelerin halkla doğrudan temasıdır. İş yükünüz ağır ve çok önemli. Zabıta arkadaşlarımıza çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum." dedi.
 
ZABITA TEŞKİLATI'NIN BİRLİK VE BERABERLİĞİ ÖRNEK OLUYOR
Başkan Kılca, Büyükşehir Belediyesi ile birlikte ilçe belediye zabıtalarının da uyum içerisinde hareket etmesinin sahada denetimin daha verimli bir şekilde yapılmasına vesile olduğunu dile getirerek; ortaya çıkan birliktelik ruhuyla beraber Konya'nın düzen, intizam ve huzur şehri olarak Türkiye’ye örnek olmaya devam edeceğini söyledi.  
 
KONYA'YA EN GÜZEL HİZMETİ VERMEK İÇİN ÇALIŞIYORUZ
Konya Büyükşehir Zabıta Daire Başkanı Yavuz Kızılaslan ise belirlenen hedeflere ulaşmak, Konyalılara en iyi ve en doğru hizmeti verebilmek için Zabıta Teşkilatı olarak birlik, beraberlik ve uyum içinde çalıştıklarını belirterek verdiği desteklerden dolayı Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca'ya teşekkür etti. 

 
 
 

Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 0
  • 1
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English