Son Dakika Haberler

Bu haberi daha sonra okumak için kaydedebilir ve sağ üst köşedeki butona basarak haberi okuyabilirsiniz!

Yunak Kaymakamı Akbulut, yetim ve öksüzleri sevindirdi

Yunak Kaymakamı Mehmet Erdem Akbulut, ilçede yaşayan 47 öksüz ve yetim çocuğun doğum gününü, yazdığı mektuplarla kutlayarak, onlara çocuk odası takımı hediye etti.

Yunak Kaymakamı Akbulut, yetim ve öksüzleri sevindirdi
Yunak ilçesinde, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı ile Yunak Kaymakamlığı tarafından oluşturulan ve Yunak Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından desteklenen "Ben Gülersem Dünya Güler " Projesi kapsamında 47 yetim ve öksüz çocuğa çocuk odası takımı hediye edildi.

Yunak Kaymakamlığı SYDV, dezavantajlı grupların eğitim ve yaşam kalitelerinin artırılması için yakından ilgilendiği yetim ve öksüz çocuklara yönelik çalışmalar ve etkinlikler gerçekleştiriyor.

"Ben Gülersem Dünya Güler " Projesi ile annesini, babasını veya her ikisini birden kaybeden, yakınlarıyla birlikte yaşayan yardıma muhtaç, yetim veya öksüz çocukların hayata daha güvenli bakabilmeleri, ihtiyaçlarının karşılanması, sosyal yaşamlarını sürdürmede özgüvenlerini korumaları, onlara yalnız olmadıklarının ve unutulmadıklarının devlet eliyle hissettirilmesi hedefleniyor.

Çocuk odası ve çeşitli hediyelerle yüzleri gülen 47 yetim ve öksüz çocuk ise devlet büyüklerine ve Kaymakam Akbulut'a teşekkür etti.

Beraberinde Yunak cumhuriyet savcıları Muhammed Mustafa Vural ve Ömer Polat ile çocuklara hediyelerini veren Akbulut, "Bizler bugün burada bu görevi yürütüyoruz. Yarın ileriki günlerde bu çocuklarımız bu görevleri yapacaklar. Ben onlara çok güveniyorum.Yarın onlar hakim olacaklar, savcı olacaklar veya kaymakam olacaklar. Eminim ki bizlerin yaptığından kat kat daha iyisini yapacaklardır." diye konuştu.

Çocukların tebessümünün ve dualarının çok önemli olduğunu belirten Akbulut, "Yol yaparız, bina da yaparız ama siz eğer en uzak köy ya da mahalledeki yetim ve öksüzü unutursanız ona sahip çıkmazsanız yaptığınız diğer işlerin hiçbir önemi yoktur. Devletimizin şefkatini, sıcaklığını şehit ailelerimize, gazilerimize, yetim ve öksüz çocuklarımıza, engeli olan vatandaşlarımıza, yaşlılarımıza göstermeliyiz." ifadesini kullandı.

Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English