Son Dakika Haberler

Bu haberi daha sonra okumak için kaydedebilir ve sağ üst köşedeki butona basarak haberi okuyabilirsiniz!

Yerli teknoloji "SeeTalk", prompter ve mikrofonu buluşturdu

Sunny Elektronik Pazarlama ve Ürün Kategori Direktörü Arif Yıldırım: "Gerçek hayatta ilk kullanımlarından biri olarak, Ayasofya-i Kebir Cami-i Şerifi ibadete tekrar açıldığında Diyanet İşleri Başkanımız açılış konuşmasını SeeTalk ile yaptı" "SeeTalk'un kullanıldığı camilerde, cemaatin SeeTalk öncesi ve sonrası sohbetin kalitesiyle ilgili deneyimlerini ölçtük. Araştırmaya katılanların yüzde 92'si SeeTalk ile yapılan konuşmaların daha kaliteli ve anlaşılır olduğunu söyledi" "SeeTalk, ibadet yerler

Anadolu Ajansı haberine göre;

İSTANBUL (AA) - Tüketici elektroniği üreticisi Sunny, topluluk önünde yapılan konuşmaları daha etkileyici hale getirmek amacıyla mikrofon ve prompter teknolojisini bir araya getiren "SeeTalk" isimli ürünü duyurdu.


Rahat ve akıcı konuşma yapmayı sağlayan SeeTalk, İstanbul'da tanıtıldı.


Sunny Elektronik Pazarlama ve Ürün Kategori Direktörü Arif Yıldırım, tanıtımda yaptığı konuşmada, yaklaşık 2 yıllık yoğun Ar-Ge çalışmalarıyla geliştirilen, kullanım ve pazar testleri başarıyla tamamlanan SeeTalk'u paylaşmanın heyecanını yaşadıklarını ifade ederek, "Herkes topluluk önünde etkili ve akıcı konuşmalar yapabilsin, iyi fikirler kalabalıklar tarafından anlaşılsın diye SeeTalk'u yaptık. SeeTalk, prompter ve profesyonel mikrofonu, üstün bir teknoloji ve şık bir tasarımla bir araya getirdi." diye konuştu.


Üründe; 5 inç prompter yüksek çözünürlüklü LED ekranı, profesyonel senkron çift mikrofonu, kullanıcı dostu Android arayüzü bir araya getirdiklerini aktaran Yıldırım, sözlerini şöyle sürdürdü:


"SeeTalk, topluluk önünde konuşma yaparken, konuşma metnine hakimiyeti artırmayı, rahat ve akıcı konuşma yapmayı sağlıyor. SeeTalk, sınıfında örneği olmayan dünyada ilk ve tek bir ürün. Ürünün ekranı yüksek kontrast oranına sahip. Yazının boyutu, rengi, arka planı göz konforuna göre ayarlanabiliyor. Ayrıca, SeeTalk'un kullanışlı ve şık bir kumandası bulunuyor. Bu kumandayla okuma hızı ayarlanabilir, mikrofon kapatıp açılabiliyor. Konuşma metninin içerisinde ve sayfalar arasında dolaşılabiliyor. İşe ara verildiğinde SeeTalk, uyku moduna da alınabiliyor.


SeeTalk, sesi çok az ya da hiç kaybetmeden 1 metre çapındaki mesafesinden alabiliyor. Sadece bu özelliğiyle bile SeeTalk benzersiz bir ürün. Uğultu ve cızırtıları önleyerek temiz, anlaşılabilir bir konuşma yapılmasını sağlıyor. Wi-Fi ve bluetooth bağlantı özelliklerine de sahip bulunuyor. İbadet yerlerinde vaaz ve kürsü konuşmaları, konferans, seminer gibi etkinlik konuşmaları, performans sanatları, stand-up, talk show ve YouTuberlar için kullanılabilir. Ürünü tasarlarken böyle bir kullanım alanı öngörmemiştik ancak ürünün tanıtım çalışmaları sırasında YouTuberlar büyük ilgi gösterdi."




- "2021 yılını 50 bin adetle tamamlamayı hedefliyoruz"




Yıldırım, ürünün pazar testlerinin yüzde 100 başarıyla tamamlandığını belirterek, "Gerçek hayatta ilk kullanımlarından biri olarak, Ayasofya-i Kebir Cami-i Şerifi ibadete tekrar açıldığında Diyanet İşleri Başkanımız (Prof. Dr. Ali Erbaş) açılış konuşmasını SeeTalk ile yaptı. SeeTalk'un kullanıldığı camilerde, cemaatin SeeTalk öncesi ve sonrası sohbetin kalitesiyle ilgili deneyimlerini ölçtük. Araştırmaya katılanların yüzde 92'si SeeTalk ile yapılan konuşmaların daha kaliteli ve anlaşılır olduğunu söyledi." diye konuştu.


Türkiye'de ve komşu ülkelerde ürüne ciddi ilgi olduğunu vurgulayan Yıldırım, sözlerini şöyle tamamladı:


"Ürün, şu anda online olarak satışa açılmış durumda. 2021 yılını 50 bin adetle tamamlamayı hedefliyoruz. Öte yandan, Türkiye'nin en büyük 3 tüketici elektroniği üreticisinden biriyiz. Çok büyük firmalarla global iş birliklerimiz var. Bu iş birliklerini genişletme çalışmaları içerisinde çeşitli çalışmalarımız oldu ve akıllı telefonlar da dahil olmak üzere üretime başladık."



Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

BENZER HABERLER

X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English