Son Dakika Haberler

Bu haberi daha sonra okumak için kaydedebilir ve sağ üst köşedeki butona basarak haberi okuyabilirsiniz!

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Erbakan, İl Başkanları Toplantısı'nda konuştu:

"Önce dar gelirlinin, asgari ücretlinin, emeklinin, memurun, işçinin, köylünün alım gücü ve refah seviyesini artırmanız lazım" "Batı'nın zihniyeti maalesef ırkçıdır, İslam ve Müslüman düşmanıdır. Kendisi dışındakileri aşağı görüyor"

Anadolu Ajansı haberine göre;

ANKARA (AA) - Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, "Önce dar gelirlinin, asgari ücretilinin, emeklinin, memurun, işçinin, köylünün alım gücü ve refah seviyesini artırmanız lazım." dedi.


Erbakan, partisinin genel merkezinde düzenlenen İl Başkanları Toplantısı'nda gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu.


İzmir'deki depremden dolayı vefat eden vatandaşlara Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifalar dileklerinde bulunan Erbakan, depremden ziyade, tedbirsizlik ve ihmalin insanların canına mal olduğunu söyledi.


Türkiye vatandaşlarının önemli bir kısmının deprem bölgelerinde ikamet ettiğine dikkati çeken Erbakan, "TÜİK verilerine göre, Türkiye'de 15 milyon üzerinde yapı stoku bulunuyor. Bu stokun yaklaşık yüzde 60'ı ruhsatsız ve kaçak yapılardan oluşuyor. Ülkemizin büyük bir bölümü deprem kuşağında yer alıyor. Bu rakamlar, bu tablo, maalesef içinde bulunduğumuz acı durumu ortaya koyuyor." diye konuştu.


Riskli yapıların depreme dayanıklı hale getirilmesi için her türlü tedbirin alınması gerektiğinin altını çizen Erbakan, milyarlarca dolarlık deprem vergilerinin yerinde ve verimli bir şekilde kullanılması gerektiğini ifade etti.


Türkiye'deki genç işsizlerin sayısının çok fazla olduğunu bildiren Erbakan, zam ve vergilerdeki artışın vatandaşları sıkıntıya düşürdüğünü aktardı.


Köprü, yol, havaalanı, spor salonları ve tüp geçitlerin dar gelirli vatandaşların derdine derman olmadığına işaret eden Erbakan, "Önce dar gelirlinin, asgari ücretlinin, emeklinin, memurun, işçinin, köylünün alım gücü ve refah seviyesini artırmanız lazım." değerlendirmesinde bulundu.


- "Macron'u kınıyoruz, lanetliyoruz"


Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron'un İslamofobik nefret ürünü olan karikatürlerin hamiliğine soyunduğuna dikkati çeken Erbakan, sözlerini şöyle sürdürdü:


"Batı'nın zihniyeti maalesef ırkçıdır, İslam ve Müslüman düşmanıdır. Kendisi dışındakileri aşağı görür. Bu yaşanan olaylarda bunu ispat etmiştir. Macron, bu gibi adımlarla seçim kampanyasının baş finansörü olan ve kendisini cumhurbaşkanlığı koltuğuna taşıyan Siyonist Rothschild ailesine sadık bir hizmetkar olduğunu da ortaya koydu. Macron'u kınıyoruz, lanetliyoruz."











Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English