Son Dakika Haberler

Yeni Malatyaspor Kulübü Başkanı Gevrek:

Eklenme Tarihi: 03.12.2015 - 18:55

"Takımımız iyi bir hava yakalamış, olumsuz haberler yapıldı. İnşallah bunlar takıma doping olur ve pazar günü maçı kazanıp yolumuza devam ederiz"

MALATYA (AA) - Yeni Malatyaspor Kulübü Başkanı Adil Gevrek, iyi bir hava yakaladıkları dönemde, takım hakkında gerçeği yansıtmayan haberler yapıldığını belirterek, "İnşallah bunlar takıma doping olur ve pazar günü maçı kazanıp yolumuza devam ederiz" dedi.  

Takımın, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Sahası'ndaki antrenmanı öncesi gazetecilere açıklamalarda bulunan Gevrek, alacakları ödenmediği için futbolcuların antrenmana çıkmadığına yönelik haberlere ilişkin değerlendirmede bulundu. 

Dün öğle saatlerinde planlanan idmanı hava şartları dolayısıyla akşama ertelediklerini aktaran Gevrek, "O saatten sonra da hava şartlarından dolayı antrenman iptal edildi. Bunu sormadan, etmeden, basının öyle bir sıkıntı, kriz varmış gibi yansıtmasında art niyet ararım. Bu kulüp hepimizin, bu kulüp Malatya'nın. Burada sıkıntımız olsa bile bunu kendi içimizde halletmemiz gerekiyor" diye konuştu.

"Bu takımda söz verilen günde herkesin ödemesi yapılmıştır" diyen Gevrek, söz konusu haberlerle ilgili hukuki sürecin başlatılacağını kaydetti. Türkiye'de çoğu takımın ekonomik kriz içinde olduğunu ifade eden Gevrek, Yeni Malatyaspor Kulübü'nün borcunun bulunmadığını bildirdi. 

Takım için destek çağrısı yapan Adil Gevrek, "Üç haftadır üst üste bu takım kazanıyor. Önümüzde çok önemli bir maç var. Biz artık buna şartlanalım. Adana Demirspor maçı bizim için çok önemli bir maç. Taraftarımızın stadı doldurmalarını bekliyoruz. İnşallah pazar günü taraftarımızın önünde dörtte dört yaparız. Takımımız iyi bir hava yakalamış, olumsuz haberler yapıldı. İnşallah bunlar takıma doping olur ve pazar günü maçı kazanıp yolumuza devam ederiz" şeklinde konuştu.

Öte yandan Yeni Malatyaspor, Adana Demirspor maçının hazırlıklarını teknik direktör İrfan Buz yönetiminde sürdürdü. İdmana ısınma hareketleriyle başlayan futbolcular, daha sonra koşu ve dar alanda pas çalışması yaptı. 


Kaynak: