Son Dakika Haberler

Bu haberi daha sonra okumak için kaydedebilir ve sağ üst köşedeki butona basarak haberi okuyabilirsiniz!

Yeni Doğan Bebekler İçin Çikolata Alternatifleri Melodi Çikolata'da

Yeni Doğan Bebekler İçin Çikolata Alternatifleri Melodi Çikolata’da

Bebek çikolatası arayanlar için zengin ürün çeşidi sunan melodi çikolata ürünlerini müşterilerinin beğenisine sunuyor. Baby showerlar, bebek mevlitleri, bebek partileri, bebeğinizin doğum günleri, eve gelen misafirler için çok özel bir hediye arıyorsanız mutlaka bebeğinizin cinsiyetine ve ismine özel bebek çikolatası yaptırmalısınız. Melodi çikolata zengin ürün çeşitleri ile her zevke uygun çikolatalar üretiyor. Ayrıca firmanın badem şekeri, fındık şekeri ve fıstık şekeri tasarım ürünleri de bulunmaktadır. Ürünlerin hiçbirinde domuz yağı ya da zararlı katkı maddesi bulunmaz. Özel tasarım bebek çikolataları çeşitleri şunlardır:

Premium Kutuda Çikolatalar
Premium kutuda sunulan bebek çikolataları erkek bebekler için mavi renkte hem göze hem damağa hitap edecek ürünlerdir. 750 GR'lık paketler halinde satışa sunulmaktadır. Üründe en kaliteli kakao, antepfıstığı, fındık ve doğal vanilya ekstraktı bulunmaktadır. Çikolata kutusu da çok şık bir görünüme sahiptir. Kutu üstünde ayıcık resmi bulunmaktadır. Ürün paketinde 29 adet çikolata bulunmaktadır.

Sevimli Ayıcık Çikolataları
Sevimli ayıcık bebek çikolataları hoşgeldin erkek bebek çikolatası ve hoşgeldin pembe kız bebek çikolatası 500 GR'lık paketlerde 70'er adet olarak üretilmektedir. Kutu içerisinde ayrıca 20 cm boyunda peluş bir ayı da bulunmaktadır. Sevimli ayıcık iyi ki doğdun çikolatası mavi ve sevimli ayıcık iyi ki doğdun çikolatası pembe 1150 gr'lık paketlerde 140 adet olarak satışa sunulmaktadır.

Sargılı Çikolatalar
Altın sargılı madlen sütlü çikolatalı 500 gr, gümüş sargılı madlen sütlü çikolata 500 gr, sargılı sütlü madlen pembe 500 gr, sargılı sütlü madlen mavi 500 gr olarak hazırlanmaktadır. Her bir pakette 65-70 adet çikolata bulunmaktadır. Çikolatalar kaliteli kakao ve doğal vanilya ekstraktı kullanılarak üretilmektedir.

Dekorlu Çikolatalar
Dekorlu prenses 500 gr kız bebek çikolatası, dekorlu prens 500 gr erkek bebek çikolatası, dekorlu emzik pembe 400 gr kız bebek çikolatası, dekorlu emzik mavi 400 gr erkek bebek çikolatası, dekorlu broş pembe 350 gr kız bebek çikolatası, dekorlu broş mavi 350 gr erkek bebek çikolatası, dekorlu boncuk baton pembe 350 gr kız bebek çikolatası, dekorlu boncuk baton mavi 350 gr erkek bebek çikolatası, dekorlu oyuncak gümüş nota 500 gr bebek çikolatası, dekorlu oyuncak altın nota 500 gr bebek çikolatası farklı dekorlu paketleri ile satışa sunulmaktadır. Çikolatalar doğal vanilya aromalıdır.

Fıstıklı Çikolatalar
Prens fıstıklı sütlü çikolata 500 gr kız bebek çikolatası ve prens fıstıklı sütlü çikolata 500 gr erkek bebek çikolatası doğal vanilya aromalıdır ve her pakette 29 adet bulunmaktadır.

Bebekli Çikolatalar
Bebekli çiçek baton pembe 300 gr kız bebek çikolatası ve bebekli çiçek baton mavi 300 gr erkek bebek çikolatası doğal vanilya aromalıdır ve her pakette 16 adet çikolata bulunmaktadır. Ayrıca bebekli çikolata pembe 350 gr kız bebek çikolatası ve bebekli çikolata mavi erkek bebek çikolatası her pakette 11-12 adet olarak satılmaktadır. Çikolatalar doğal vanilya aromalıdır.

Sepetli Çikolatalar ve Bebek Seti Çikolatalar
Dekorlu bebek sepeti mavi pembe kız bebek çikolatası, dekorlu bebek sepeti mavi erkek sepeti mavi çikolataları 1900 gr'dır ve her bir üründe 70 adet çikolata yer almaktadır. Çikolatalar doğal vanilya aromalı olarak üretilmiştir. Bebek seti pembe kız bebek çikolatası ve bebek seti mavi erkek bebek çikolatası 500 gr'dır, vanilya aromalıdır ve her bir pakette 20 adet çikolata vardır.

Pasta Dilimleri
Pembe pasta dilimleri kız bebek çikolatası, mavi pasta dilimleri erkek bebek çikolatası doğal vanilya aromalıdır. Pakette 38 adet çikolata vardır.

Beşikli Çikolatalar ve Bebek Arabası Çikolatalar
Pembe bebek arabası kız bebek çikolatası ve mavi bebek arabası erkek bebek çikolatası özel bebek arabaları içinde paketlenmiştir. Her bir ürün 1000 gr'dır ve her pakette 65-70 adet çikolata bulunmaktadır. Vanilya aromalıdır. Dekorlu beşik pembe kız bebek çikolatası ve dekorlu beşik mavi erkek bebek çikolatası 1000 GR'lık paketlerde sunulmaktadır. Doğal vanilya aromalıdır ve her bir pakette 60-62 adet çikolata vardır.

Kaynak: Melodi Çikolata İnternet Sitesi
 
 

Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English