Son Dakika Haberler

Web Tasarımı ve Gelişen Teknoloji

 

Hayatımızda hiç yokken bir anda web tasarımı diye bir kavram ortaya çıktı ve şirketler için çok büyük bir öneme sahip oldu. Peki nasıl bir anda hayatımıza girdi dersiniz? Öncelikle gelişen teknoloji ve değişen dünya birçok sektörün de değişmesine sebep oldu. Hatta bu değişime ayak uyduramayan çok büyük firmalar bile tabiri caizse yok olup gittiler. Bahsettiğimiz değişikliklere sebep olan pek çok teknolojik gelişme var ancak en büyük etki de internetin etkisiydi. Online dünyayı ortaya çıkartan en önemli unsur da web tasarım’dır. Ticareti ve iş hayatını bu kadar derinden etkilediği için hayatımıza çok hızlı girdiğini söyleyebiliriz.

Web Tasarımı Neden Önemli?

Aslında ilk bakışta önemsiz gibi gözükse de web tasarımı sayesinde eski ve köklü firmaların yerini yeni ve teknolojiden faydalanan firmalar aldı. Web tasarımı yaptırıp satışlarını ya da hizmetlerini online mecralara kaydıramayan firmalar, yeni kurulan ve sadece internet üzerinden müşterilerine ulaşan firmalar karşısında çok zor durumda kaldılar. En basitinden binlerce mağazası olan bir tekstil firmasından çok daha fazla satış yapabilen online mağazalar olduğunun hepimiz farkındayız. Yalnızca bu değil, örnekleri çoğaltabiliriz; emlak ve 2. El otomobil sektörünün büyük bir çoğunluğu internete kaymış durumda. Çok bilinen örneklerin dışında da fazla sayıda örnek var; küçük atölyelerin bile sadece basit bir web tasarımı yaptırarak tüm dünyaya satış yapabildiği bir duruma geldik. Tam olarak bu yüzden web tasarımı önemli; işyerinizin büyük ya da küçük olmasının veya büyükşehirde ya da küçük bir köyde olmasının hiçbir önemi yok, önemli olan sizin müşterilerinize doğru şekilde ulaşabilmeniz. Web tasarım da bunu en iyi şekilde size sağlıyor.

Web Tasarımı Firmaları

Bahsettiğimiz öneminden dolayı ve birçok sektörde ihtiyaç olmasından dolayı ortaya büyük bir web tasarımı ihtiyacı çıkmış oluyor. Çok büyük firmalar bu işi dışarıya yaptırmak yerine bünyelerinde çalışan istihdam edip web sitelerini kendileri yapıyorlar. Elbette her firmanın böyle bir imkanı yok küçük ve orta ölçekli firmalar için en uygun yöntem bir web tasarımı firması ile anlaşmak ve bu işi firmaya aktarmak. Dolayısıyla da web tasarımı firmalarına büyük bir ihtiyaç var. Biraz araştırdığınızda karşınıza çok farklı firmalar çıkacağına emin olabilirsiniz ve alacağınız fiyatlar arasında da çok büyük bir uçurum olacak. Aynı istekleri söylediğiniz halde bir firma 1.000 TL fiyat verirken başka bir firma 100.000 TL fiyat verebilir. O yüzden web tasarımı yaptırırken firmayı da doğru seçmeniz çok önemli.
 

Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English