Vali Toprak: Konyasporun Durumu Bizi Üzüyor

Eklenme Tarihi: 03.01.2020 - 15:32 , Son Güncellenme: 03.01.2020- 15:33

Vali Toprak: Konyasporun Durumu Bizi Üzüyor
Konya Valisi Cüneyit Orhan Toprak, yeni yılın ilk ziyaretini Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) Konya Şubesi'ne yaptı.
 
Şube Başkanı Murat Dönmez ve Yönetim Kurulu üyeleri ile sohbet eden Vali Toprak, Konya'nın spor basınının çok güçlü olduğunu söyledi. Vali Toprak, Konyaspor'un içinde bulunduğu durumdan dolayı oldukça üzüntülü olduğunu anımsatarak, "Sadece ben değil, taraftarlar, şehir ve inanıyorum ki futbolcular ve yönetim kurulu da çok üzgün. Bu durumdan nasıl çıkılacağına, yönetim, teknik kadro ve futbolcular karar verecek" dedi. 4 yılda bir düzenlenen dünyanın spor alanında önemli organizasyonlarından biri olan İslami Dayanışma Oyunlarının 5.'nin 2021 yılında Konya'da düzenleneceğini anımsatan Vali Toprak,  bu prestijli spor organizasyonun Konya'ya çok büyük katkısı olacağını, tanıtımın yanı sıra yapılacak olan yeni tesisler sayesinde Konya'nın spor merkezi olacağını söyledi.
 
DERBENT KAYAK MERKEZİNDE MESAFE ALDIK
Konya'nın çok önemli değerleri olduğunu da belirten Vali Toprak, "Geldiğim günden buyana Derbent Kayak Merkezi ile ilgileniyorum. Çok önemli mesafeler aldık. Bu ayın ortalarında Kültür ve Turizm Bakanımızın 2 günlük bir Konya ziyareti olacak ve ağırlıklı olarak Derbent Kayak Merkezi üzerinde çalışmalar yapacağız. Bu merkezi hayata geçirdiğimiz zaman, Konya'mız kış turizmi konusunda da önemli bir mesafe alacak" diye konuştu. TSYD Konya Şube Başkanı, Murat Dönmez de, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Konya'nın spor'da elde ettiği ve edeceği tüm başarılarda spor basının büyük katkısı olduğunu söyledi.

Ziyarette, TSYD yönetim kurulu üyeleri, Tolga Durmaz, Mehmet Yenikaynak, Selahattin Akçakaya, Mürsel Çetin ve Halil İbrahim'de hazır bulundu 

Kaynak: