Son Dakika Haberler

Bu haberi daha sonra okumak için kaydedebilir ve sağ üst köşedeki butona basarak haberi okuyabilirsiniz!

Vali Özkan’ın ilçe ziyaretleri sürüyor

Konya Valisi Vahdettin Özkan, Çeltik, Yunak, Tuzlukçu, Ilgın ve Doğanhisar ilçelerini ziyaret ederek ilçe faaliyetleri ve devam eden kamu yatırımları hakkında bilgiler aldı.

Vali Özkan’ın ilçe ziyaretleri sürüyor
Konya Valisi Vahdettin Özkan, Çeltik Kaymakamlığı toplantı salonunda İlçe ile ilgili değerlendirme toplantısı yaptı. Toplantıda; İlçenin ekonomik durumu ve potansiyeli, pandemi durumu, kırsal kalkınma projeleri,  kırsal turizm başta olmak üzere Tarım Ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK) destekleri, sulama ile ilgili konular, belediyenin çevre düzenleme gibi çeşitli kamu yatırım talepleri değerlendirilerek istihdamın artırılması için yapılması gereken çalışmalar görüşüldü.
Kaymakamlık ziyaretinin ardından Çeltik Belediye Başkanı Ali Meşe’yi ziyaret eden Vali Özkan, ilçeye yapılan mahalli müşterek ihtiyaçlar ve hizmetler ile ilgili bilgi aldı. Ayrıca Vali Özkan, Çeltik Belediyesi Yeni Hizmet Binası inşaat alanında incelemelerde bulunarak yetkililerden yapılan çalışmalar ve kaydedilen aşama hakkında detaylı bilgiler aldı.

Vali Vahdettin Özkan, Yunak Kaymakamı Fatih Kurt’u ziyaret ederek, ilçe faaliyetleri ve devam eden kamu yatırımları hakkında bilgiler aldı.

Vali Vahdettin Özkan, kaymakamlık ziyaretinin ardından Yunak Belediye Başkanı Abdullah Emre Demirhan’ı ziyaret etti. Yunak Belediyesi toplantı salonunda; İlçe Kaymakamı, Belediye Başkanı, kurum amirleri, yatırım kurumları yetkililerinin katılımıyla İlçe ile ilgili değerlendirme toplantısı düzenlendi. Toplantıda; kırsal kalkınma, sanayi alt yapısının iyileştirilmesi, ilçeye doğalgazın getirilmesi, çiftçilere yönelik eğitim ve rehberlik hizmetlerinin sunulması konuları istişare edildi. Toplantıda konuşma yapan Vali Özkan; “Yunak İlçemizin talepleri kamu kurumlarının koordinasyonuyla yürütülmekte ve yürütülmeye devam edilecektir” dedi.

Vali Özkan Belediye ziyaretinin ardından Yunak İlçe Emniyet Amirliği ve Yunak İlçe Jandarma Komutanlığını ziyaret etti. İlçe genel asayiş ve güvenlik durumu hakkında bilgi alan Vali Özkan, kamu düzeninin sağlanması ve kişilerin can ve mal güvenliğini tesisinde önemli rol üstlenen kolluk görevlilerine kolaylıklar diledi.

İlçe ziyaretleri programı kapsamında Tuzlukçu İlçesini ziyaret eden Vali Vahdettin Özkan; Kaymakam V. Ahmet Yeşilyurt’tan İlçe faaliyetleri ve devam eden kamu yatırımları hakkında bilgi aldı.
Vali Vahdettin Özkan başkanlığında Tuzlukçu Kaymakamlığı toplantı salonunda; İlçe Kaymakamı, Belediye Başkanı, kurum amirleri, yatırım kurumları yetkililerinin katılımıyla İlçe ile ilgili değerlendirme toplantısı düzenlendi. Toplantıda; Tuzlukçu ilçemizde geçtiğimiz günlerde meydana gelen 4.7 büyüklüğündeki deprem nedeniyle geçmiş olsun dilekleri iletildi. İl AFAD Müdahale Eylem Planı kapsamında ilçe düzeyinde de çalışılması hususu değerlendirildi. Bu anlamda kurulan sistemin özellikle iletişim noktasında önemli bir katkı sağladığı vurgulandı. Depremin ilk 10 dakikasında tüm kurumların hızlıca koordine olmasının önemine değinildi. Kırsal kalkınma konusunda Tarım Ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK) başta olmak üzere kurumların desteklerinden istifade hususu vurgulandı.

Kaymakamlık ziyaretinin ardından Tuzlukçu Belediye Başkanı Nurettin Akbuğa’yı ziyaret eden Vali Özkan, ilçeye yapılan mahalli müşterek ihtiyaçlar ve hizmetler ile koordinasyonu gerektiren konular hakkında bilgi alarak birlikte yapılması gereken çalışmaları değerlendirdi.

Vali Vahdettin Özkan,  Ilgın Kaymakamı Aytekin Yılmaz’ı ziyaret ederek, ilçe faaliyetleri ve devam eden kamu yatırımları hakkında bilgiler aldı.
Ilgın Kaymakamlığı toplantı salonunda Vali Vahdettin Özkan başkanlığında; İlçe Kaymakamı, Belediye Başkanı, kurum amirleri, yatırım kurumları yetkililerinin katılımıyla İlçe ile ilgili değerlendirme toplantısı düzenlendi. Toplantıda; İlçemizin ekonomik durumu ve potansiyeli, İlçemizin pandemi durumu, kırsal kalkınma projeleri, sanayi altyapısının iyileştirilmesi, tarımsal verimlilik, doğal değerlerin/yapının korunması konuları ile devam eden kamu ve özel sektör yatırımları değerlendirilerek istihdamın artırılması için yapılması gereken çalışmalar görüşüldü.

Kaymakamlık ziyaretinin ardından Ilgın Belediye Başkanı Yalçın Ertaş’ı ziyaret eden Vali Özkan, ilçeye yapılan mahalli müşterek ihtiyaçlar ve hizmetler ile koordinasyonu gerektiren konular hakkında bilgi alarak birlikte yapılması gereken çalışmaları değerlendirdi.

Vali Özkan Ilgın Belediyesi ziyaretinin ardından restore edilerek 2010 yılında hizmete açılan Lala Mustafa Paşa Külliyesi ile restore edilerek geçtiğimiz Ekim aynında hizmete açılan ve halk arasında Çukur Camii olarak bilinen Ilgın Pir Hüseyin Bey Camii’nde incelemelerde bulunarak, eserlerin tarihi hakkında yetkililerden bilgi aldı.

Vali Vahdettin Özkan,  Doğanhisar Kaymakamı Anıl Adıgüzel’i ziyaret ederek, ilçe faaliyetleri ve devam eden kamu yatırımları hakkında bilgiler aldı.
Doğanhisar Kaymakamlığı toplantı salonunda Vali Vahdettin Özkan başkanlığında; İlçe Kaymakamı, Belediye Başkanı, kurum amirleri, yatırım kurumları yetkililerinin katılımıyla İlçe ile ilgili değerlendirme toplantısı düzenlendi. Toplantıda; İlçemizin ekonomik durumu ve potansiyeli, İlçemizin pandemi durumu, Mevlana Kalkınma Ajansı (MEVKA) tarafından hazırlanan Kırsal Kalkınma Proje Setlerinin incelenmesi ve çalışılması, tarımsal verimlilik, bitkisel üretim, hayvansal üretim, kırsal turizm konularında Tarım Ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK) noktasında çalışma yapılması, zararlı madde bağımlılığı ile mücadele, İl Afet Müdahale Planının ilçe düzeyinde hazırlanması, gıda sağlığı ve güvenliği konusundaki çalışmalar istişare edildi.

Kaymakamlık ziyaretinin ardından Doğanhisar Belediye Başkanı Süleyman Pekmez’i ziyaret eden Vali Özkan, ilçeye yapılan mahalli müşterek ihtiyaçlar ve hizmetler ile ilgili bilgi aldı.

Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English