Son Dakika Haberler

Bu haberi daha sonra okumak için kaydedebilir ve sağ üst köşedeki butona basarak haberi okuyabilirsiniz!

Üzeyir Yaşar: Pazara kadar değil, mezara kadar yol arkadaşlığı yapacağız

Beyşehir ilçesinde düzenlenen "Sağduyunun birlikteliği, Cumhur İttifakı“ konulu programda konuşan Cumhur İttifakı’nın Beyşehir Belediye Başkan adayı Üzeyir Yaşar “Cumhur İttifakı bu ülkede 15 Temmuz gecesi, vatanını, milletini seven milli birlik ve beraberlik projesi olan, aslında bir davanın adı olmuştur. O yüzden pazara kadar değil, mezara kadar yol arkadaşlığı yapacağız" dedi.

AK Parti ve MHP Beyşehir İlçe Teşkilatları ile Ülkü Ocakları Beyşehir Başkanlığı tarafından ortaklaşa düzenlenen programda kürsüye gelen Beyşehir  Belediye Başkan adayı Üzeyir Yaşar, AK Parti adaylığının yanısıra, Cumhur İttifakı’nın bir adayı olmasının kendisini çok mutlu ettiğini, bundan büyük bir onur duyduğunu söyledi. Yaşar “Bundan dolayı hem partimin genel merkezine, hem de MHP Genel Merkezi’ne, siz değerli gönüldaşlarıma ve Beyşehirli hemşerilerime çok teşekkür ediyorum” dedi.
 
Bu süreçte Cumhur İttifakı olarak her iki partinin mensuplarıyla bir yol arkadaşlığı yapacaklarını, uzun bir yolu birlikte yürüyeceklerini vurgulayan Yaşar, bu ittifakın sadece bir cümle ile ifade edilemeyeceğini, cumhur ittifakının bu ülkede 15 Temmuz gecesi vatanını, milletini seven, milli birlik ve beraberlik projesi olan aslında bir davanın adı haline geldiğini belirterek “O yüzden, biz pazara kadar değil,mezara kadar yol arkadaşlığı yapacağız Allah’ın izniyle” ifadelerini kullandı.


"ATEŞTEN GÖMLEĞİMİZİ GİYDİK, DÖRT DÖRTLÜK HİZMET ETMEYE GELİYORUZ"

Yaşar, 31 Mart’ta belediye başkanı seçilirse 5 yıl boyunca AK Parti’ye mesafesi ne kadarsa, MHP’ye de aynı mesafede olacağını vurgulayarak, şöyle konuştu:
 
“Bundan emin olun…  Kesinlikle Cumhur İttifakının ruhuna uygun bir belediye başkanlığı yapacağımdan şüpheniz olmasın. Bu şehir, hepimizin şehri ve bu dava, bu ülke, bu topraklar hepimizin… Bizler hizmet etmek için geliyoruz. Ben Konya’nın da en genç adayıyım,  Beyşehir’in evladıyım, Beyşehir’de doğdum, Beyşehir’de büyüdüm, ömrüm yettiğince de Beyşehir’de yaşayacağım, özellikle de şunu belirteyim; belediye başkanı olsam da olmasam da, belediye başkanı olup belediye başkanlığım bitmiş de olsa, bu şehirde yaşamaya devam edeceğim.  Bu şehrin öz be öz evladıyım ben. O yüzden bizler gerçekten hizmet etme arzusuyla yola çıktık. Bizim makama, mevkiye  herhangi bir şöhrete ihtiyacımız yok. Biz bir ateşten gömleği giymek için yola çıktık. Aslında rahatımız yerindeydi, oturur, keyfimize bakardık. Beyşehir Belediye Başkanlığı makamı, kolay bir makam değil…  Ama bizim bu şehirde taşın altına elimizi  koymamız gerekiyordu. Ben de bu inanç ve duyguyla yola çıktım, niyetimiz halis, amacımız Beyşehir’de özellikle gençliğimizin, geleceğin şehrini belki bizim bulamadığımız ama geleceğimizin arzu ettiği bir şehrini ortaya çıkarmak için gece gündüz çalışacağız inşallah. Ben gittiğim yerlerde şunu söylüyorum her zaman, cumhur ittifakı adaylığını vurgularken; biz biliyorsunuz malum Beyşehir Belediyesi’nin büyükşehir yasası ile birlikte belli oranda imkanları kısıtlı haldedir. Büyükşehir Belediyemiz ile birlikte hizmet etmek zorundayız, Beyşehir Belediyesi bir koordinatör vazifesi görüp, büyükşehir belediyemizden asfalttır, KOSKİ yatırımlarıdır, bunları destekler. Biz şu sloganı kullanıyoruz;  ‘üçlü olacağız, güçlü olacağız…’  Ben şimdi diyorum ki; ‘dörtlü olduk, cumhur ittifakıyla MHP de buna katıldı, inşallah dört dörtlük bir hizmet edeceğiz bu şehre, ondan da hiç şüpheniz olmasın…”


 
“HALKIN BAŞKANI OLACAĞIM, 7/24 ULAŞILACAĞIM”

31 Mart’ta belediye başkanlığı makamının kendisine tevdi edilmesi halinde makamların değil halkın belediye başkanı olacağını da konuşmasında vurgulayan Yaşar, sözlerini şöyle sürdürdü:
 
“Diyorum ki;  makamların değil, halkın belediye başkanı olacağım, kesin suretle 7/24 ulaşılabilen, devamlı Beyşehir’in içerisinde olan bir belediye başkanı olacağım. Bunun da sizlere sözünü veriyorum. Seçim beyannamemizi hazırlıyoruz  az kaldı;  7’den 70’e herkese hitap edecek, 67 mahalleyi kucaklayacak. Dedik ya; gençlerin hayalleri vardır,  azimleri vardır, başarıya açtırlar, başarılı olmak isterler. Biz inşallah sizlerin de desteğiyle başarılı olacağız.  Bu gençlerle beraber yol yürüyeceğiz. Hep birlikte şehrimize dair ne varsa,  hep birlikte istişare halinde bu şehri yöneteceğiz. Bundan hiç şüpheniz olmasın. Biz seçim beyannamesini hazırlarken  biliyorsunuz, şu anda gerçekten ekonomi anlamda ülke olarak zor günlerden geçiyoruz. Devletimizin tasarruf tedbirlerini uygulamış olduğu böyle bir dönemde  bana diyorlar ki; ‘niye vaad vermiyorsun?’…  Seçim beyannamesine ne yazdıysam, Allah’ın izniyle 5 yılda onların hepsini yapacağım… Biz öyle bol keseden atamayız, büyükşehir belediyemizle görüşüyoruz, ilçe belediyemizle görüşüyoruz, mali durumları inceliyoruz, tasarruf tedbirleriyle neler yapabileceğimizi biliyoruz.  Biz kesinlikle kandırmayacağız, aldatmayacağız, iktidar partisinin adayı olarak ‘her şeyi yaparız, her şeyi dikeriz, her şeyi söyleriz’ demeyeceğiz. Hele ki,  ben bunu hayatta söyleyemem, çünkü sorumluluk, sırtımdaki yük, aynı zamanda cumhur ittifakı adayı yüküdür.  Lakin bir sözümüzü gerçekleştiremezsek,  bizim bu şehirde  kimsenin yüzüne bakacak halimiz kalmaz. Biz 5 yıllık değil, uzun dönemlik geleceğiz, bu sadece benim şahsıma ait değil, biz derken cumhur ittifakı olarak diyorum, inşallah Beyşehir’i seven, evlatları olarak hep birlikte hareket edeceğiz, uzun dönemler hizmet edeceğiz, kol kola olacağız,  cumhur ittifakının ruhunu, anlayışını hiçbir zaman bozmayacağız. Bugün ne söylüyorsam 5 yıl boyunca da aynı şekilde davranacağım, hepinizden tekrar Allah razı olsun”


 
MHP İLÇE BAŞKANI DUYMUŞ’TAN YAŞAR’A DESTEK ÇAĞRISI…

MHP Beyşehir İlçe Başkanı Muzaffer Duymuş da programda yaptığı konuşmasında, “Biz de lider, teşkilat ve doktrin tartışılmaz. Liderimizin emrettiği gibi Cumhur İttifakı’nın adayı Üzeyir Yaşar Başkan’dır.” sözlerine yer verirken, tüm mahalle başkanları ile bu davaya gönül vermiş olan gönüldaşlarını 31 Mart’ta yapılacak seçimlerde Üzeyir Yaşar’a destek vermeye çağırdı.

Duymuş, “Bir kardeşinin aday olduğu düşüncesiyle adayımıza hepinizin destek vermesini istiyorum. Nasip olursa  31 Mart’tan sonra  belediye başkanımız  Üzeyir Yaşar beydir. Kendiniz adaymış gibi, bir kardeşiniz aday olmuş gibi destek vermenizi  hepinizden özellikle rica ediyorum. Sizin beldenize, mahallenize  geldiğinde de kendi adayınızmış gibi bu desteği  vermesini istiyorum. Çünkü milliyetçi-ülkücü hareketi de Üzeyir Yaşar başkan temsil ediyor. Bu yüzden genel başkanımızın  işaret ettiği yere tüm benliğimizle, tüm kişiliğimizle balyoz gibi ineceğiz Allah’ın izniyle, Allah yar ve yardımcınız olsun. Gazamız mübarek olsun, ne mutlu Türk’üm diyene”şeklinde konuştu.


 
“31 MART’TA BELEDİYEYE CUMHUR İTTİFAKI’NIN SANCAĞINI DİKECEĞİZ”

Ülkü Ocakları Beyşehir Başkanı Altuğ Gültekin de konuşmasında, 31 Mart’ta yapılacak yerel seçimlerin diğer seçimler gibi sıradan bir yerel seçim olmayacağı vurgusunu yaparken, “Kadim milletimiz ve devletimizin var oluşundan beri  bugüne kadar her daim türlü fitnelerle oyunlarla,  birlik ve bütünlüğüne  saldırılmaktadır.  Ama bu dönem öyle bir  dönemdir ki,  bütün oyunlar  planlar, gün be gün ayan beyan ortadadır. Milliyetçi ülkücü hareket olarak, liderimiz  Sayın Dr. Devlet Bahçeli’nin emrinde, bir an bile tereddüt etmeden, MHP ilçe başkanımızın belirttiği gibi  onun çekiç vurduğu yere biz balyoz gibi ineceğiz. Ülkü Ocakları Beyşehir Başkanlığı olarak  fitneye, bozgunculuğa, ahlaksızlığa, tembelliğe fırsat  vermeyeceğiz.  Gece gündüz demeden cumhur ittifakımızın adayı ile her daim birlikte, sırt sırta omuz omuza çalışıp Allah nasip ederse,  31 Mart’tan sonra  belediyeye, belediye kuruluşlarına cumhur ittifakının sancağını dikeceğiz” şeklinde sözlere yer verdi.
 
Programa, AK Parti Beyşehir İlçe Başkanı Mustafa Şenol, her iki parti teşkilatının yönetim kurulu üyeleri, Ülkü Ocağı mensupları ve partililer katıldı.




 

Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (1)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
  • A
    abdullah
    5 yıl önce

    maşallah

    • Cevapla
    • Begen (0)
    • Begenme (0)
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English