Son Dakika Haberler

Bu haberi daha sonra okumak için kaydedebilir ve sağ üst köşedeki butona basarak haberi okuyabilirsiniz!

Usta: Bu tarihi yapı, kültür ve sanatta önemli bir açığı kapatacak

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Leyla Şahin Usta, Meram Belediyesi tarafından restorasyonu gerçekleştirilerek hizmete sunulan ve ‘15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’nde açılışı gerçekleştirilen Tantavi Kültür ve Sanat Merkezi’ni ziyaret etti.

Usta: Bu tarihi yapı, kültür ve sanatta önemli bir açığı kapatacak
Kültür ve sanat merkezine hayran kalan Usta, “Önemli bir açığı kapatacak bu yatırımı ve bu tarihi yapıyı 15 Temmuz gibi anlamlı bir günde Konya’ya kazandırılmasında emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” diye konuştu. 
 
Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Leyla Şahin Usta, Meram Belediyesi tarafından restorasyonu gerçekleştirilerek hizmete sunulan ve ‘15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’nde açılışı gerçekleştirilen Tantavi Kültür ve Sanat Merkezi’nde incelemelerde bulundu. Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, Ak Parti Meram İlçe Başkanı Mustafa Dolular ve Ak Parti Karatay İlçe Başkanı Mehmet Genç’in de eşlik ettiği ziyarette Leyla Şahin Usta, Tantavi Kültür ve Sanat Merkezi’ne hayran kaldı. 


 
LEYLA ŞAHİN USTA, TANTAVİ KÜLTÜR VE SANAT MERKEZİNE HAYRAN KALDI 
Başkan Kavuş’tan, Merkez hakkında bilgi alan Usta, 15 Temmuz Şehitlerinin isimlerinin yazılı olduğu ay yıldızlı görseli, 15 Temmuz Destanı fotoğraf sergisini, 15 Temmuz temalı tasarım çalışmalarını büyük bir dikkatle inceledi. Vatandaşların, 15 Temmuz duvar yazılarına yansıyan duygularını okuyan Leyla Şahin Usta, duvara 15 Temmuz gecesi milletin gösterdiği cesaret ve fedakarlık hakkında ki kendi düşüncelerini ‘Milletin Destanı’ sözleriyle özetledi. Anı defterine düşüncelerini de yazan Usta, 15 Temmuz temalı 3 boyutlu viar gözlükle o  ihanet gecesini bir kez daha yaşadı. Genel Başkan Yardımcısı Usta ve Başkan Kavuş Tantavi’ye gelen vatandaşlarla sohbet ettiler ve kendileriyle fotoğraf çektirmek isteyen çocukların bu isteklerini geri çevirmediler.  


“TANTAVİ KÜLTÜR VE SANAT MERKEZİ KONYA’NIN İHTİYACI OLAN BİR YATIRIM” 
Meram Belediyesi tarafından restorasyonu tamamlanarak hizmete sunulan Tantavi Kültür ve Sanat Merkezi’nin açılış tarihinin oldukça manidar olduğunu kaydeden Leyla Şahin Usta, darbe girişiminin yıldönümünde şehitlerimizin anısına ve onlara ithafen yapılan bu anlamlı açılış için Başkan Kavuş ve ekibine teşekkür etti. Bu merkezin Konya’nın ve Meram’ın ihtiyacı olan bir yatırım olduğunu belirten Usta, sözlerini şöyle sürdürdü; “Böylesine önemli tarihi bir yapının restore ederek milletimizin hizmetine sunulmuş olması takdire şayandır. Çok keyifli ve başarılı bir yatırım oldu. Böyle güzel bir mekanın oluşmasında, inşasından restoresine, mimarisinden ışıklandırmasına kadar en ince ayrıntısına kadar özveriyle çalışan herkese başkanımız nezdinde şükranlarımı sunuyorum. Bu tarihi han, farklı sergilerin, etkinliklerin, gösteri ve sunumlarla kitap okumalarının yapılabileceği değerli bir mekan haline geldi. Tüm Konyalılara ve Meramlılara hayırlı olsun. Bu nezih mekan, onlar için değerlerine değer katacak bir fırsat olacaktır.”


 
 

Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (1)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
  • A
    A.B.
    5 yıl önce

    Önümüzdeki ilk seçimde vatandaş size çok şey soracak.

    • Cevapla
    • Begen (0)
    • Begenme (0)
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English