Son Dakika Haberler

Bu haberi daha sonra okumak için kaydedebilir ve sağ üst köşedeki butona basarak haberi okuyabilirsiniz!

Ülkücü kuruluşlar istişare toplantısı yapıldı

Sendika, vakıf, dernek ve STK temsilcileri Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Konya İl Başkanı Remzi Karaarslan başkanlığında toplandı. İstişari toplantıda birlik ve beraberlik vurgusu yapıldı.

Ülkücü kuruluşlar istişare toplantısı yapıldı
Vakıf, dernek, sendika ve STK temsilcisinin birlik ve beraberlik mesajı verdiği toplantıda faaliyetler anlatıldı, yaşanan sorunlar ele alındı.

Birlik ve beraberliğin önemi çok güçlü bir şekilde teyit edilerek bu tür toplantıların daha sık yapılmasının önemini vurgulandı. Başkan Karaarslan: “Milliyetçi Hareket Partisi hepimizin ortak kıvancı, ülkücü davaya gönül vermiş başkanlarımızın ortak değeridir. Bizlerde bu değeri yükseltmek ve davamıza layık olabilmek için durmadan, yorulmadan; bir ve beraber bir şekilde çalışıyoruz, çalışacağız. İftiharla söylemek isterim ki; bütün sendika ve vakıf başkanlarımız görevlerini layıkıyla yerine getirmek için çalışmakta, aktif rol almaktadır. Amacımız; Konya’da üç hilali daha da yükseltmektir. Güvenleri boşa çıkarmayacağız. “ dedi. 

Bayrak ve millet sevgisiyle yüreği çarpan bütün sendika, vakıf, dernek ve STK temsilcileri ülkücü davada verdikleri mücadelede yan yana olmaktan kıvanç duyduklarını dile getirdi. Hiçbir zaferin kolay yollardan elde edilemeyeceğini vurgulayan Karaarslan: “Bizler daima bir olacağız, diri olacağız ve Milliyetçi Hareket Partisini en iyi şekilde temsil etmek için çalışacağız. Hedefledik, başaracağız. Bekamıza, dirliğimize ve kardeşliğimize sahip çıkmak mesuliyetindeyiz. Tek bir insanımızı, tek bir üyemizi ihmal etmeden; Konya’mızın görmek istediği azimle ve kararlılıkla çalışacağız. Başkanlarımızla ortak karar ve kanaatimiz; Cumhur İttifakı’na özenle sahip çıkmamızdır. Umutsuzluğa direnerek, inanarak çalışmak Ülkücülüğün özetidir. Değerli başkanlarımız ile yapılan istişareler neticesinde vardığımız en önemli sonuçlardan birisi; “Ülkücü için imkansızlık yoktur.” Sözümüz söz, duruşumuz nettir. Bu tür toplantıları daha sık yapacağız.” ifadelerine yer verdi. 

Programa katılan sendika, vakıf, dernek ve STK temsilcileri; Başkan Karaarslan’a uzun yıllardan sonra böyle bir program düzenlendiği için teşekkür ettiklerini ve bu tür programların daha sık yapılmasında mutabık kaldıklarını söyledi. 

Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 1
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English