Son Dakika Haberler

Ücretsiz Youtube Video indirme Aracı

Hepimizin bildiği gibi Youtube, bir video yükleme ve saklama platformudur. İlk başlarda tanışma sitesi olarak açılan Youtube,  günümüzde video alemi olarak bilinir. Video yükleyebildiğimiz gibi başkalarının yüklediği videoları da izleyebiliriz. Kategoriler olsa bile video yüklerken bir konu sınırlaması yoktur. Herkes kendine özgü olan ya da olmayan içerikteki videoları paylaşabilir. Örneğin kişisel üretilen içerikler, amatör çekilenler, müzikler, TV programları, filmler, video klipler gibi içerikler görebiliriz. Kullanım koşullarına uymayan uygunsuz Youtube yüklemeleri tespit edilerek silinir. Şiddet, pornografi, suç teşkil eden durumlar, reklam gibi durumlarda videolar uygunsuz sayılmaktadır. Bu tarz videoların yayınlanması kesinlikle yasaktır.
 
Günümüzde Youtube oldukça yaygın ve etkin kullanılan bir mecradır. Youtube, video yükleyen kullanıcılara abone ve beğeni sayılarına göre para kazandırmaktadır. Diğer sosyal medya ağlarından farklı olarak Youtube para kazandırdığı için her zaman popülaritesi sağlam kalacak ve ilgi görecektir.
 
 
Her şarkıyı, videoyu beğenerek izlediğimiz gibi bu youtube videoları indirmek isteyebiliriz. Youtube’dan hem mp3 olarak hem de mp4 olarak videoları indirmemiz mümkündür. Sadece ses olarak indirmek istiyorsanız mp3 olarak, video ile birlikte indirmek istiyorsanız mp4 olarak indirmeniz gerekmektedir. Bunun için yakın zamanda geliştirdiğimiz youtube video indirme aracına https://youtubeizleindir.org/ adresinden ulaşabilirsiniz;


 
YOUTUBE MP3 İNDİRME
Youtube videosunu mp3 dönüştürmek için youtube video indirmek istediğiniz videonun url'sini ana sayfada bulunan alana yapıştırıp youtube video indir linkine tıklamanız gerekiyor.
1-İndirmek istediğiniz videoyu açın.
2-Videonun üstteki link kısmını tamamen kopyalayın.
3-Linki anasaydaki alana  yapıştırın ve youtube video indir butonuna tıklayın
4-Son aşamada istediğiniz formatın karşısındaki indir butonuna basıp indirebilirsiniz.
 
 
YOUTUBE MP4 VİDEO İNDİRME
 
Youtube mp4 indirirken de yine mp3 gibi indirebilirsiniz fakat bu sefer format seçeneği mp4 olmalıdır.Şimdi mp4 indirme aşamalarına bakacağız;
 
1-Youtube videosu açılır
2-Videonun üst kısmındaki link tamamen kopyalanmalıdır.
3-Linki anasaydaki alana  yapıştırın ve youtube video indir butonuna tıklayın.
4.Açılan sayfada istediğiniz formatın karşısındaki video indir butouna basmanız yeterli olacaktır


 
Youtube mp3 video ve mp4 video indirme yollarından bahsettik. İstediğiniz zaman, istediğiniz videoyu  artık her zaman youtube video indir sitesi ile İndirmek istediğiniz her videoyu formatına göre indirebilirsiniz.
 
 

Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 8
  • 0
  • 1
  • 3
  • 20
  • 4
  • 3
  • 2
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English