Son Dakika Haberler

TVF, Saran Medya ile iş birliği anlaşması yaptı

Eklenme Tarihi: 03.12.2015 - 15:00

Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanı Mutlugil: "İş ortağımız Saran Group bize sponsorluk, televizyon yayın haklarının pazarlanması konusunda önemli destek sağlayacak" Saran Group Yönetim Kurulu Başkanı Sadettin Saran: "Türk voleybolunun marka değerini daha da yükseltmek adına bu iş birliğini yapıyoruz"

İSTANBUL (AA) - Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) ile Saran Medya arasında pazarlama ve medya ortaklığı anlaşması imzalandı.

Çırağan Palace Kempinski'de düzenlenen anlaşmanın imza törenine TVF Başkanı Özkan Mutlugil, Saran Group Yönetim Kurulu Başkanı Sadettin Saran ile Türkiye Erkek ve Kadın Voleybol Milli Takımlarının oyuncuları katıldı.

Yapılan anlaşma çerçevesinde Saran Medya, 2020 yılına kadar TVF'ye pazarlama, medya ve yayın hakları konularında destek verecek.

Törende konuşan Özkan Mutlugil, Türk voleybolunu geliştirmeye çalıştıklarını ve hedeflerinin her geçen gün büyüdüğünü dile getirerek, şu ifadeleri kullandı:

"Bu büyük operasyonu yönetmek sadece emek ve iş gücüyle olmuyor. Bu işin içinde bir de finansal destekçilere ihtiyaç duyuyoruz. Önümüzdeki dönem için yeni bir karar aldık. Uzun yıllardır beraber çalıştığımız, bize birçok konuda destek veren Saran Group ile iş birliğimizi yeni bir boyuta taşımaya karar verdik. Özellikle Türk voleyboluna girecek finansal katkıyı arttırabilmek adına Saran Group ile yeni bir anlaşma imzalıyoruz. İş ortağımız Saran Group bize sponsorluk, televizyon yayın haklarının pazarlanması konusunda önemli bir destek sağlayacak. Bu destek sayesinde amacımız başarılarımızı uzun soluklu ve kalıcı hale getirebilmektir. TVF olarak Saran Group'a çok teşekkür ediyorum. Bu anlaşmanın Türk voleyboluna hayırlı olmasını diliyorum."

Mutlugil, voleybolun marka ve pazarlama değerini arttırmak için önemli değişiklikler yapacaklarını ifade etti.

Sadettin Saran da Türk voleybolunun büyük bir ivme yakaladığını anlatarak, şunları kaydetti:

"Takım sporlarında en başarılı branşımız voleybol. Dünyanın en önemli oyuncuları Türkiye voleybol liglerinde mücadele ediyor. Kulüplerimiz, milli takımlarımız uluslararası alanda başarıdan başarıya koşuyor. Saran Group olarak spor bizim ana işimiz. Bu noktadan hareketle voleybolun mevcut ve gelecekteki başarılarında bizim de katkımız olsun istedik. Spordaki birikimimizle, uluslararası spor pazarlaması tecrübemizle zaten başarılı olan Türk voleybolunun marka değerini daha da yükseltmek adına bu iş birliğini yapıyoruz." 

İmza töreninin ardından Mutlugil, Saran ve milli sporcular birlikte basın mensuplarına poz verdi.


Kaynak:

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün
  • Kalp

Yorumlar

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”