Son Dakika Haberler

Bu haberi daha sonra okumak için kaydedebilir ve sağ üst köşedeki butona basarak haberi okuyabilirsiniz!

Tutal: Vatandaş odaklı hizmetlerimize devam ediyoruz

Seydişehir Belediyesi, daha kaliteli hizmet verebilmek için mesai kavramı gözetmeden gece gündüz çalışıyor.

Tutal: Vatandaş odaklı hizmetlerimize devam ediyoruz
Başkan Tutal, hemşehrilerine kaliteli hizmet sunabilmek adına hizmetlerin artırılması ve vatandaş belediye arasındaki  iletişimin güçlendirilmesi için birçok projeyi hayata geçiriyor.

Hemşehrilerinin istek,talep ve şikayetlerini "Meşveret Günleri" ile birinci ağızdan dinleyen Belediye Başkanı Mehmet Tutal,  ayrıca Ak Hizmet Noktası , AK Masa WhatsApp İhbar Hattı, Elektronik Posta ve dilekçeler aracılığıyla Seydişehir Belediyesine iletilen istek ve talebin sonuçlanmasıyla ilçede hizmetlerin  şekillenmesine önemli katkı sağlıyor. 

Vatandaş odaklı, hesap verebilen, şeffaf, hızlı belediyecilik çalışmaları ile hemşehrilerinin taleplerini alarak anında ilgili birimlere ileten ve takibini yapan “AK Masa", halk ile bire bir, yüz yüze görüşme yoluyla Seydişehir Belediyesi’ne anında ulaşma ve bilgi alma olanağı sunmuş oluyor.

Ak Masa hizmet noktasını bugüne kadar on binlerce vatandaşın istek ve taleplerini aldığını, alınan talep ve isteklerin ilgili müdürlüklere iletilerek çözüme kavuşturulması noktasında önemli rol oynadığını kaydeden Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal; "Belediyemizin koordinasyon merkezi olan, vatandaşımızla adeta aramızda köprü vazifesi gören bu birim sayesinde sorunlardan daha çok bilgi sahibi oluyor, kısa süre içerisinde vatandaşlarımızın taleplerini yerine getiriyoruz" dedi.

Seydişehirli hemşehrilerinin sorun ve taleplerini 7 gün 24 saat boyunca ulaştırabilmeleri için WhatsApp ihbar hattının kurulduğunu belirten Başkan Tutal; İlçemiz halkına daha hızlı ve etkin hizmet sunmak için çalışmalarımızı aralıksız sürdürürken bir yandan da teknolojik gelişmelerden faydalanarak talep ve şikayetlerden anında haberdar olup, çözüm yolları üretmek için WhatsApp İletişim hattını  hayata geçirdik. İsteyen herkes,  0552 582 0 582 numaralı telefona öneri, talep, şikayet ve karşılaştıkları sorunları mesaj ve fotoğraf olarak iletebiliyor. Belediye yetkililerine WhatsApp destek hattı üzerinden iletilen talepler yetkilimiz tarafından anlık olarak ilgili birimlere aktarılıyor  ve vatandaştan gelen istek, öneri ve şikayetleri çözüme kavuşturuyoruz" dedi. 

Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 1
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English