Son Dakika Haberler

Bu haberi daha sonra okumak için kaydedebilir ve sağ üst köşedeki butona basarak haberi okuyabilirsiniz!

Türkiye’nin en kapsamlı online spor eğitiminde ikinci dönem başladı

Konya Büyükşehir Belediyesi’nin sağlıklı yaşama katkıda bulunmak için Konya başta olmak üzere 81 ilden ve yurt dışından üyelerin katılımıyla sürdürdüğü Türkiye’nin en kapsamlı kişiye özel online spor uygulamasının ikinci dönemi başladı. Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, eğitimlerin ikinci döneminin 3 bin kişinin katılımıyla başladığını belirterek, üyelerin spor faaliyetlerinin yanında kişiye özel diyetisyen hizmetinden de yararlandığını söyledi.

Türkiye’nin en kapsamlı online spor eğitiminde ikinci dönem başladı
Konya Büyükşehir Belediyesi, pandemi sürecinde sağlıklı yaşama katkıda bulunmak amacıyla sürdürdüğü Türkiye’nin en kapsamlı online kişiye özel spor eğitimlerini sürdürüyor.

Başta Konya olmak üzere Türkiye genelinden ve çeşitli ülkelerden çok sayıda sporseverin katıldığı online spor eğitimlerine katılan üyeler hem spor yapıyor hem de kişiye özel ve online olarak birebir gerçekleştirilen diyetisyen hizmeti ile sağlıklı yaşamanın keyfini çıkarıyor.
ALANINDA UZMAN EĞİTMENLER 3 BİN KİŞİYE HİZMET VERİYOR
Kadın-erkek ayrı olmak üzere; 13’er kişilik gruplarda, 40’ar dakikalık seans dilimleri ile haftanın her günü 09.00-22.40 saatleri arasında, alanlarında uzman 27 spor eğitmeni, 3 doğum pilatesi eğitmeni, 1 klinik pilatesi eğitmeni ve 8 diyetisyen ile 3 bin kişiye hizmet veriliyor.

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, pandemi dönemiyle birlikte hareket etmenin, spor yapmanın öneminin daha fazla anlaşıldığı belirterek, bu süreçte ortaya çıkan ihtiyacı karşılamak için başlattıkları kişiye özel online spor uygulamasının Türkiye’ye örnek olduğunu dile getirdi.

Eğitimlerin ikinci döneminin 3 bin kişinin katılımıyla başladığını kaydeden Başkan Altay, başvuru yapan üyelere spor malzemelerinin tamamını gönderdiklerini ve uygulamanın büyüyerek devam ettiğini ifade etti.
ÖZEL GRUPLAR OLUŞTURULUYOR
Kişiye özel online spor faaliyetinde ders grupları Vücut Kitle İndeksi ve yaşa göre ayrılarak, kişilerin ihtiyaçlarına göre gruplar oluşturuluyor. “sporkonya.com.tr” internet adresi içine entegre edilen ve özel geliştirilen yazılım sayesinde eğitmenin tüm üyeleri gördüğü, üyelerin sadece eğitmeni gördüğü video konferanslı sistem ile üyeler gönül rahatlığıyla spor yapıyor.

DİYETİSYEN HİZMETİ
Spor eğitimlerinin yanında randevulu ve kişiye özel diyetisyen hizmeti de yoğun ilgi görüyor. Online spor eğitimine üye olan herkese; pilates topu, matt (pilates minderi), direnç bandı ve plates çemberinden oluşan pilates seti ders ekipmanları hediye olarak veriliyor.

Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 2
  • 0
  • 2
  • 2
  • 1
  • 1
  • 1
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English