Son Dakika Haberler

Bu haberi daha sonra okumak için kaydedebilir ve sağ üst köşedeki butona basarak haberi okuyabilirsiniz!

Turizm merkezleri sakin günlerini yaşıyor

Antalya ve Muğla'da dünyaca ünlü sahiller, plaj ve yürüyüş yolları ile park ve bahçelerde sessizlik hakim

Anadolu Ajansı haberine göre;

ANTALYA/MUĞLA (AA) - Antalya ve Muğla'nın turist bölgelerinde koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında sahil, plaj, yürüyüş yolları, park ve bahçelerin sakin olduğu görüldü.


Ağırladığı turist sayısı bakımından "turizmin başkenti" olarak nitelendirilen Antalya'da, Sarısu ve Lara plajları ile dünyaca ünlü Konyaaltı Sahili boş kaldı.


Turistlerin eskiden yoğunluk oluşturduğu Cumhuriyet Meydanı, Işıklar, Güllük ve Kazım Özalp caddeleri de en sakin günlerini yaşıyor.


Polis ekipleri, sokağa çıkmalarına kısıtlama getirilen 65 yaş üstü vatandaşların evden çıkmamaları için uyarı anonsları yapıyor.


Kentte, araç ve yaya trafiğinin de oldukça azaldığı gözlendi.


- Muğla'nın turizm merkezlerindeki sahil ve plajlar boş kaldı


Muğla'nın turizm merkezleri Marmaris, Bodrum ve Fethiye ilçelerinin yoğun olduğu meydanları, sahil ve yürüyüş yolları ile ünlü plajlarının da sakinlik hakim oldu.


Marmaris'teki Atatürk ve 19 Mayıs Gençlik meydanları, Marmaris Belediyesi Halk Plajı, Uzunyalı ile İçmeler sahilleri ile yürüyüş yollarında, havanın güneşli olmasına rağmen alışılmışın dışında sessizlik ve sakinlik yaşanıyor.


Marmaris Emniyet Müdürlüğü ekiplerince ilçe girişinde, meydanlar ve sahillerde denetim yapıldı. İlçe sakinlerinin genellikle kurallara uyduğu gözlemlenirken, ekipler zaman zaman da tedbirlere uymayanlara da gerekli uyarıda bulundu.


İlçeye girişlerde de araç sayısının azlığı dikkati çekti.


Bodrum'da ise Paşatarlası, Kumbahçe, Gümbet, Ortakent-Yahşi ve Torba sahillerinin boş olduğu gözlendi.


Nisan ayında oldukça kalabalık olan Bodrum Belediye Meydanı, İskele Meydanı, Cumhuriyet Caddesi ve Neyzen Tevfik Caddesi'nin sakin olduğu, insanların alınan tedbirlere uyduğu görüldü.


İlçede, polis ekipleri de sahil kenarında devriye görevi yaptı.


Fethiye'de de Beşkaza Meydanı, sahil bandındaki yürüyüş ve bisiklet yollarında sakinlik hakim oldu.


Havanın güneşli olmasına rağmen Ölüdeniz Mahallesi'ndeki Belcekız ve Kumburnu Plajı, Foça Mahallesi'ndeki Çalış Plajı'nın boş olduğu gözlendi.



Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English