Son Dakika Haberler

Tüp Bebek Tedavisi Neden Yaygındır?
Bebek sahibi olmayı deneyen çiftler, bir süre sonrasında umudu kestiklerinde bilim ve tıbba güvenerek yola çıkmak isterler. Bu alanda ise günümüz şartları içerisinde tüp bebek konusunda kısırlık tedavisine başvurarak çok iyi sonuçlar alabilirler. Günümüz koşulları içerisinde kısırlık tedavisi için uygulanan tüp bebek tedavisi ile birlikte baba adayları spermleriyle anne adayından alınan yumurtaların kapta birleştirilip laboratuvar ortamında döllenerek daha sonrasında yumurtalıkların rahime yerleştirilmesiyle tüp bebek tedavisi uygulanmış olur.
 
Tüp bebek yaptırmanın birçok tekniği ve yolu bulunmaktadır. Bu nedenle doğru, güvenilir ve en uygun testleri yaparak sizlere doğru adımları sağlayacak firmalar önemlidir. Başarı sırrı noktasında en önemli şey, yumurta nakli ya da sperm nakli nedir konularında hastalara en iyi şekilde bilgiyi aktarmaktır. Doğru klinik aracılığı ile birlikte tüp bebek tedavisinde iyi adımlar atabilir ve başarılı sonuçları siz de elde edebilirsiniz.
 
Tek Bebek İçin Şartlar Nelerdir?
 
Ekstrem bir şart olmasa da tüp bebek noktasında kadınlarda 23 ile 39 yaş aralığında olma durumu bulunur. Bu yaş aralığı, kadınlarda doğurganlığın olabilmesi ya da olma ihtimali çok düşük olacağı için sınırlarda seçilmiştir. Ayrıca son 3 yıl içerisinde yardımcı bir tedavi merkezinden herhangi bir tedavi görmüş olmaması önemlidir. Farklı tedavi kuruluşlarıyla çalışmak da bir süre sonrasında bünyeyi yoracağı için tavsiye edilmemektedir.
 
Tüp Bebek Tedavisi Ne Kadar Sürer?
 
Ortalama 3 haftalık bir süreç olan tüp bebek Kıbrıs süreçlerinde, Kıbrıs’ta bulunan merkez ile beraber tedavi sürecinizi ilerletebilirsiniz. Anne adayı, regli olduktan sonra ki 2 veya 3. Gün tedavi süreci başlatılır. Yumurtaları büyütmek ve daha verimli şekle getirmek için en ideal günler bu günlerdir. Kan testi, ilaç kontrolleriyle beraber tüp bebek noktasında en iyi süreç 3 haftalık süre olacaktır.
 
En çok merak edilen noktalardan biri de tüp bebekte başarı oranıdır. Çocuk sahibi olmak isteyen adaylarda çiftlerin herhangi bir şekilde vakit kaybetmeden başvuracakları Doğuş tüp bebek merkezi sayesinde, kısırlık sorunları ya da tedavide başarı durumu çok yüksektir. Burada yumurta rezervlerinin durumunun iyi olması, tedaviye olumlu dönüş yapmasıdır. Bu nedenle kadınlarda yumurta sayısının her zaman yaşla ters orantıda olduğunu unutmamalısınız. Yaş arttıkça, yumurta kalitesi ve sayısı da azalır. Bu nedenle de kadınlar yaşı geçmeden tedavi isteniyorsa eğer başlanması gerekmektedir.
 
 

Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English