Son Dakika Haberler

Tüm Araçlar İçin Online Yedek Parça

Tüm Araçlar İçin Online Yedek Parça

Onlineyedekparca internet sitesi, asıl adı Online Araç Hizmetleri Oto Yedek Parça San. ve Tic. Ltd. Şti. olarak tanınmaktadır. Türkiye’de faaliyet gösteren şubelerinde, ülkenin her yerine yedek parça ticaretini internet üzerinden yapan bir kurumdur. Online Yedek Parça ekibi; Opel, BMW, Volkswagen, Ford, Mercedes yedek parça gibi birçok markaya ait parçaları bünyesinde barındırır.


Onlineyedekparca İletişim Numaraları
Onlineyedekparca internet sitesinde Opel, Volkswagen, Peugeot, Citroen, BMW, Mercedes gibi birbirinden farklı araçlar için yetkili kişiler farklıdır. Whatsapp hatları veya direkt olarak arayarak iletişime geçmek için özel olarak açıklanan numaraları kullanabilirsiniz;
1.    0542 502 73 56 (WhatsApp - Peugeot - Citroen)
2.    0506 095 67 35 (WhatsApp - Volkswagen)
3.    0542 269 02 69 (WhatsApp – Bmw - Mercedes)
4.    0542 566 36 73 (WhatsApp - Ford)


Onlineyedekparca Mercedes Yedek Parçaları
Onlineyedekparca bünyesinde Mercedes marka araçlar için A serisi, B serisi, C serisi, CLA serisi, CLK serisi, CLS serisi, E serisi, GLA serisi modelleri listeleyebilirsiniz. Her bir marka ve modelde olduğu gibi, adı geçen bu modellerde de çok uygun fiyatlarla siparişlerin verilmesi mümkün oluyor. Sitede listelenmiş ve modeller arasında yer verilmiş olan tüm seçenekler, her bir ürün grubu için stok bulunan serilerdir.

Mercedes’in piyasaya en son sürülen aracı da dahil olmak üzere, yıllar önce satışı yapılmış ve üretimleri durdurulmuş olan modellerinde de yedek parçalara ulaşılması mümkündür. Belirlenmiş olan tüm fiyatlar, piyasadaki fiyat ortalaması takip edilerek internetten satışların yapılması için özel olarak değerlendiriliyor. Müşterilerin tam olarak hangi ürünü, hangi model için satın aldığını görebilmesi için, her ilanda detaylı açıklamalar yapılıyor. Mercedes’in farklı modelleri için uygun fakat sizin aracınızın modeline uymayan bir ürünü aldığınız taktirde, bu ürünü 14 gün içerisinde iade edebilirsiniz.

Onlineyedekparca Güvenli Mi?
Kaporta ve aydınlatma ürünleri dışındaki her ürün, 250 Türk Lirası’nın üzerindeki alışverişlerde kargo ücreti ödemeyeceğiniz şekilde adresinize ulaştırılıyor. Opel yedek parçaları, Chevrolet yedek parçaları, motor yağı ve bakımıyla ilgili ürünler, jantlar ve süspansiyon malzemeleri de sitede yer alıyor. Hangi bölgedeki malzemenin değiştirilmesi gerektiğini biliyorsanız, sitede bu ürünlerle ilgili araştırma yapabilir, hangi parçanın ne kadar ücretle satıldığını öğrenebilirsiniz. Onlineyedekparca güvencesiyle sadece 2010 ve sonrasında piyasaya sürülmüş araçlar değil, daha yaşlı olan araç modellerinde de https://www.onlineyedekparca.com üzerinden özel olarak siparişlerinizi verebiliyorsunuz. Her bir yedek parça sıfır olarak satışa sunuluyor ve herhangi bir kırılma, kullanım problemi, fabrika hatası olmaksızın müşterilere ulaştırılıyor.
 
 


Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English