Son Dakika Haberler

Bu haberi daha sonra okumak için kaydedebilir ve sağ üst köşedeki butona basarak haberi okuyabilirsiniz!

Trafikte önünü kesen kişiyi 2 kilometre otomobilin kaputunda taşıdı

Bursa'da köpeğe çarpmalarından sorumlu tuttukları kadın sürücünün aracını takip eden 3 kişiden biri, kaputun üstüne çıktı Sürücünün, kaputun üstündeki kişiyle emniyet müdürlüğüne kadar gitmesi, güvenlik kameralarına yansıdı

Anadolu Ajansı haberine göre;

BURSA (AA) - Bursa'nın Orhangazi ilçesinde, yaklaşık 2,5 ay önce bir sürücünün, otomobiline zarar veren ve kaputun üstünde bulunan kişiyle 2 kilometre uzaklıktaki emniyet müdürlüğüne kadar gitmesine ilişkin güvenlik kamerası kayıtları ortaya çıktı.


Yasemin Erdem, 11 Temmuz'da 16 AGY 414 plakalı otomobiliyle kırsal Üreğil Mahallesi'nden ilçe merkezine giderken aniden önüne fırlayan köpeğe çarpmamak için yavaşladı, ardından yoluna devam etti. Bu sırada köpeğe, karşı yönden gelen Osman T. (20) idaresindeki otomobil çarptı.


Osman T. ile yanında bulunan Mustafa T. ve Mahmut T, olaydan sorumlu tuttukları Erdem'in aracını takip etmeye başladı.


Orhangazi-İznik kara yolu otoban köprüsü altında Erdem'in otomobilinin önünü kesen 3 kişi, camları tekmeleyip araca zarar verdi. Bunun üzerine otomobilini hareket ettiren Yasemin Erdem, kaputun üstüne çıkan Osman T'yi 2 kilometre uzaklıkta yer alan İlçe Emniyet Müdürlüğü önüne kadar götürdü. Aracın seyri, Kent Güvenlik Yönetim Sistemi (KGSY) kameralarınca görüntülendi.


Polislerin müdahalesinin ardından sürücünün şikayeti üzerine gözaltına alınan 3 zanlı, ifadeleri alındıktan sonra serbest bırakıldı.


- "Kaputtaki gencin düşmemesi için yavaş gittim"


Yaşadıklarını gazetecilere anlatan Yasemin Erdem, olayın şokunu halen üzerinden atamadığını söyledi.


Kızı, kız kardeşi ve yeğeniyle Üreğil'den Orhangazi'ye doğru yola çıktığını anlatan Erdem, şöyle konuştu:


"Büyük korku yaşadık. O esnada bir şahıs arabamın kaputuna çıktı. Aynı anda aracımın önü de açılınca ben hareket ettim. Olay yerinden yaklaşık 2 kilometre ileride şehir merkezi girişinde trafik lambalarına kadar geldik. Yolda hareket ederken olabildiğince yavaş gittim ki kaputtaki genç düşsün istemedim. Trafik lambalarında kırmızı ışıktayken daha önce önümü kesen otomobil gelip kavşakta bana çarparak tekrar önümü kesti. Yeşil ışığın yanmasıyla yeniden hareket ettim. O şekilde şehir içinden kornaya basarak İlçe Emniyet Müdürlüğü önüne kadar gittim. Polisler de büyük şaşkınlık yaşadı. Şahsı alıp emniyet binasına soktular. Daha sonra kendilerinden şikayetçi oldum."


Erdem, söz konusu 3 kişi hakkında açtığı davanın sürdüğünü sözlerine ekledi.



Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English