Son Dakika Haberler

Trabzonspor Medical Park'ta olağanüstü genel kurul yapıldı

Eklenme Tarihi: 17.08.2014 - 17:45

Bordo-mavililerde tek liste ile yapılan seçimlerde Abiş Hopikoğlu, oyların tamamını alarak yeniden başkanlığa seçildi

TRABZON (AA) - Trabzonspor Medical Park'ta yapılan olağanüstü genel kurulda Abiş Hopikoğlu başkanlığa yeniden seçildi.

Kadir Özcan Gençlik ve Geliştirme Merkezi'nde düzenlenen genel kurulda konuşan Hopikoğlu, geçen sezon yaşanan sakatlıklar başta olmak üzere diğer olumsuzlukların takımı önemli derecede etkilediğini ve bu nedenle play-off'lara katılamadıklarını söyledi.

Teknik heyet ve takım arasında adeta bir aile bağının olduğunu ifade eden Hopikoğlu, "Sadece A takımda değil altyapıda da ciddi atılımlar yaptık. Altyapı diye bir kavram dahi ortada yokken kısa zamanda gerçekleştirdiğimiz organizasyonla altyapıdaki tüm kategorilerde bölge şampiyonluğuna ulaştık. Genç takımımız Türkiye Şampiyonası'nda da boy gösterdi. Bu yıl bu başarıların üzerine katarak Trabzon ve Türk basketboluna yetişmiş oyuncular kazandırmanın mücadelesini vereceğiz" diye konuştu.

- "Ligde adımızdan sıkça söz ettireceğiz"

Takımın ligde kalıcı ve köklü kulüplerden birisi olması için önemli atılımlar yaptıklarını anlatan Hopikoğlu, şöyle devam etti:

"Özellikle bu sezon takımımızın ligde adından sıkça söz ettireceğine inanıyorum. Bütçemiz doğrultusunda teknik heyetimizle adeta kamp kurarak ince eleyip sık dokuyarak yaptığımız transferler neticesinde oluşan takımımız bu sezon play-off hedefini yakalayacaktır. Ayrıca tarihimizde ilk kez mücadele edeceğimiz Euro Challenge Cup'ta da tarihi bir başarı elde edeceğimize dair inancım tamdır. Geçtiğimiz sezon çeyrek final oynadığımız Türkiye Kupası'nda da bu yıl çıtayı daha da yükselteceğiz."

Bu sezon kadroya önemli kilit isimleri dahil ettiklerini vurgulayan Hopikoğlu, "Drogba transferi ne ise Gani Lawal transferi de odur. İtalya şampiyonu Milano takımının pivotunu aldık. Sadece o değil Veleckovic gibi bir yıldız ile ligimizin sayı kralı Sean Marshall gibi isimlerle kadromuzu takviye ettik" dedi.

Konuşmaların ardından tek liste ile yapılan seçimlerde 107 oyun tamamını alan Abiş Hopikoğlu başkanlığa yeniden seçildi.

Olağanüstü genel kurul, sponsor kuruluşlara plaket sunulmasıyla sona erdi.


Kaynak: