Son Dakika Haberler

Trabzonspor'da yeni sezon hazırlıkları

Eklenme Tarihi: 07.08.2014 - 17:13

Yeni transferler Cardozo, Medjanin, Belkalem, Fatih Atik, Musa Nizam ve İshak Doğan, Trabzon'da takımla ilk antrenmanlarına çıktı Teknik direktör Halilhodzic: "Benim en önem verdiğim şey, ilk hafta oynayacağımız maçı kazanmamız, bu bir anahtar. İlk maçta güçlü olmamız lazım. İkinci oynayacağımız Fenerbahçe maçını kazanabilirsek büyük bir kapı açılmış olur. Avrupa maçlarını geçmemiz ve ligin iki maçını kazanmamız çok önemli. Bu maçlara konsantre olun"

TRABZON (AA) - Yeni sezon öncesi 17 günlük Avusturya kampını tamamlayan Trabzonspor, 2 günlük iznin ardından kendi tesislerinde çalışmalarına başladı.

Teknik direktör Vahid Halilhodzic yönetiminde, Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde yapılan antrenmana yeni transferler Cardozo, Medjanin, Belkalem, Fatih Atik ve Musa Nizam ile henüz resmi sözleşme imzalanmayan İshak Doğan da katılarak Trabzon'da takımla ilk çalışmalarını yaptılar. 

Sakatlığı bulunan Özer Hurmacı ve Bourcuanu ile kendilerine kulüp bulmaları söylenen Colman, Celustka, Kadir Keleş, Emre Güral, Barış Memiş, Bamba ve Turgut Doğan Şahin ise antrenmanda yer almadı.

Yaklaşık 2 saat süren antrenman öncesi teknik direktör Vahid Halilhodzic, futbolcularla saha ortasında yaklaşık yarım saat süren toplantı gerçekleştirdi. Önce sakatlığı bulunan Rumen oyuncu Bourceanu, ardından da takım kaptanı Onur Recep Kıvrak ile görüşen Halilhodzic, daha sonra tüm oyunculara konuşma yaptı.

Boşnak teknik adam, yeni bir takım oluşturmaya çalıştığını ve Trabzonspor'un hedefinin zirve olduğunu belirterek, "Yeni oyuncular istedik, kurulma aşamasındayız. Gelen oyunculara göre gidecek olanlar var. Gidecek olanların onurla terbiyeyle gururla gitme imkanı sunularak gitmelerini sağlayacağım.  Bu ayrılık şantaj ile kavgayla gürültüyle olmamalı. Benimle konuşmak isteyen herkes odama gelebilir. Herkesi daha yakından ve daha fazla tanımak istiyorum. Henüz son kararlarımı vermedim. Kolay olmayan bir yola girdik. Sizden beklentim her zaman sağlam ve karakterli bir oyun sergilemeniz" dedi

"Hiç kimse beni aldatamaz, yanıltamaz" diyen Halilhodzic, şöyle devam etti:

"Benimle konuşurken benim gözlerimin içine bakarak konuşun. Her şeyi açık ve net söylüyorum. Gerçekleri gözlerinize bakarak söyleyeceğim. Ne yapıyorsam, Trabzonspor'a, takıma faydalı olmak için yapıyorum. Acilen yeni gelen oyuncuların kaynaşmasını bir an önce sağlayıp takım grup olmalıyız. Arkadaşlık, takımdaşlık ruhunu yaratalım ki takım olalım. Yeniler tekrar hoşgeldiniz takımımıza. Bize daha fazlasını vermenizi istiyoruz. Saha içinde örnek olmanızı istiyorum. Daha fazla kalite getirmenizi istiyorum. Maç öncesi ve sonrası antrenmanlar benim için çok önemli. Herkes antrenmanlara çıkacak. Gelen yabancı oyuncular özellikle bu takımın kalitesini ve insani değerlerini arttırmak için, katkıda bulunmak için geldi."

 Halilhodzic, kadrodan giden oyuncuların devam edebileceğinin de işaretini vererek, "10 gün içerisinde takımla ilgili kararımızı vereceğiz. Benim en önem verdiğim şey ilk hafta oynayacağımız maçı kazanmamız, bu bir anahtar. İlk maçta güçlü olmamız lazım. İkinci oynayacağımız Fenerbahçe maçını kazanabilirsek büyük bir kapı açılmış olur. Avrupa maçlarını geçmemiz ve ligin iki maçını kazanmamız çok önemli. Bu maçlara konsantre olun. Bu durumda her şey çok faklı olur. Gelen oyuncuların takıma uyumunu hızlandırmalıyız. Ben 20 oyuncu ile çalışmak istiyorum, kaleciler hariç. Bazı oyuncular, bizimle ama takımdan ayrı çalışabilir. Yan sahamız var, orada çalışabilirler." 

Hallihodzic, sakat oyuncularla ilgili, "Özer arkadaşımız sakat. Özer belki 1-2 hafta bizimle olmayacak. Bourceanu için henüz tam bir netice yok. O yüzden net bir şey söyleyemiyorum. Sabah sakin, öğleden sonra ağır antrenmanlar yapacağız ve bu antrenmanlara kaleciler de katılacak" diye konuştu.

-Cardozo, koşuyu tamamlayamadı

Sıcak ve nemli havada geçen ve futbolcuların oldukça zorlandığı antrenmanın koşu bölümünü yeni transfer Oscar Cardozo,  tamamlayamadı. Ayağında hafif ağrı da hisseden oyuncunun tedbir amaçlı antrenmanı bırakması istendi. Cardozo'ya süre yedek kulübesinde buzla tedavi yapıldı. Daha sonra teknik direktör Halilhodzic ile konuşan Paraguaylı oyuncu, çalışmaya devam etti. Yaklaşık 500 taraftarın izlediği antrenmanda en fazla ilgiyi yeni transferlerden Cardozo gördü.

Kulüp başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu ve bazı yönetim kurulu üyeleri de antrenmanı bir süre izledi.

 

 


Kaynak:

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün
  • Kalp

Yorumlar

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”