Son Dakika Haberler

Adana Devlet Tiyatrosu "Yarınlara Geç Kalmadan" ile "Bir Kümes Hikayesi" oyunlarını Trabzon'da sahneleyecek

Anadolu Ajansı haberine göre;

TRABZON (AA) - Adana Devlet Tiyatrosu, "Yarınlara Geç Kalmadan" ile "Bir Kümes Hikayesi" oyunlarını Trabzon'da tiyatroseverlerin beğenisine sunuyor.


Feyzullah Arslan ile Nermin Ertürkmen'in yazdığı, Gökhan Doğan'ın rejisörlüğünü yaptığı "Yarınlara Geç Kalmadan" adlı oyunda, Dilber Çilem Akyüz, Dilek Dokumacı, Eda Konuralp, Gülistan Kılınç, Hakan Akyüz, Osman Çiçek, Nazlı Köymen, Gülcan Alğan, Ozan Sargın, Ömer Bertan, Gizem Göbenli, Özgür Küçüköner, Recep Kekil, Enes Malik Yüksel, İbrahim Yıldız, Vahit Yöney ve Ercan Uslu rol alıyor.


Dekor tasarımı Tansu Liman'a, kostümü Özge Akarsu'ya, ışığı Özer Kuşkaya'ya, müzik düzeni ise Engin Bayrak'a ait oyunun reji yardımcılığını Burçin Börü ile reji asistanlığını Hakan Akyüz üstleniyor.


Oyunun konusu ise şöyle:


"Murat, Mehmet ve Şükufe'nin üç çocuğundan ortanca olanıdır. Aile içindeki kavga ve iletişimsizlik, babanın oğluna olan ilgisizliği zaman içinde Murat'ın kırgınlıklarını artırır. Murat'ın yalnızlığı onun hata yapmasına neden olur. "Yarınlara Geç Kalmadan", bir çocuğun hayatının nasıl bir anda değiştiğini ve bu değişimde kimlerin nerede hata yaptıklarını gözler önüne sermektedir."


Oyun, bugün ve yarın saat 20.00'de, 22 Şubat Cumartesi ise 15.00 ile 20.00 saatlerinde Haluk Ongan Sahnesi'nde izlenebilecek.


- "Bir Kümes Hikayesi"


Adana Devlet Tiyatrosu ayrıca "Bir Kümes Hikayesi" adlı çocuk oyununu da Trabzon'da beğeniye sunuyor.


Hilmi Zafer Şahin'in yazdığı, Şirin Ergüven Hamşioğlu'nun da rejisörlüğünü yaptığı oyunda, Özgür Küçüköner, Ramazan Serdar Şeker, Osman Çiçek, Dilek Dokumacı, Mustafa Demirkol, Ahmet Berk Suray, Dilber Çilem Akyüz, Eda Konuralp, Ercan Uslu, Furkan Korkmaz, Gürcan Algan, Enes Malik Yüksel, İbrahim Yıldız ve Vahit Yöney rol alıyor.


Oyun, 23 Şubat Pazar günü saat 15.00'te Haluk Ongan Sahnesi'nde küçük izleyicilerin beğenisine sunulacak.


- Konser


Koray Avcı, 21 Şubat Cuma günü saat 20.30'da, Feridun Düzağaç da 22 Şubat Cumartesi günü saat 20.30'da Karadeniz Teknik Üniversitesi Atatürk Kültür Merkezi'nde sevilen eserlerini seslendirecek.


- Sergi


Trabzon Türk İslam Sanatları Grubu'nun karma sergisi, İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü Güzel Sanatlar Galerisi'nde açılacak.


Açılışı 24 Şubat Pazartesi günü saat 17.30'da yapılacak sergi bir hafta süre ile gezilebilecek.





Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

BENZER HABERLER

X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English