Son Dakika Haberler

Torku Konyaspor, yeni sezonda beklentilere cevap verecek

Eklenme Tarihi: 25.07.2014 - 17:26

Teknik direktör Bakkal: "Yeni sezonda farklı beklentilerin olduğunun her zaman farkındayız. İnşallah bu beklentilere cevap vereceğiz"

KONYA (AA) - Torku Konyaspor Teknik Direktörü Mesut Bakkal, "Yeni sezonda farklı beklentilerin olduğunun her zaman farkındayız. İnşallah bu beklentilere cevap vereceğiz" dedi.

Bakkal, son derece faydalı kamp dönemi geçirdiklerini söyledi. Kaliteli oyunculardan iyi kadro oluşturduklarını belirten Bakkal, "Ligde iyi işler yapma adına hazırlık dönemini en faydalı şekilde geçirmeye çalışıyoruz. Her şey yolunda. Herhangi bir sıkıntımız yok" diye konuştu.

Bakkal, kaleci transferi dışında tam kadro çalışmanın kendileri için büyük avantaj olduğuna dikkati çekerek, şöyle devam etti:

"Oyuncularımın çalışmalardaki performansından memnunum. Lige kadar yaklaşık 1 aylık bir süre var. Bu süreyi en iyi şekilde değerlendirmek istiyoruz. Onun için Hollanda kampı taktik çalışmalar ve güçlü rakiplerle oynayacağımız hazırlık maçları ile geçecek. İlk maçlarımızı geçtiğimiz gün iki takım halinde Qabala ve FC Twente ile oynadık. Bakıldığında genelde istediklerimiz sahaya yansıdı. Özellikle FC Twente maçında oyun, mücadele, kazanma hırsı anlamında iyi işler yapıldı. Bu kadro önemli oyuncuların olduğu yeni bir kadro. Zamana ve daha fazla bir arada olmaya  ihtiyacı var. Bunu da Hollanda kampı ve hazırlık maçlarıyla sağlayacağız. Yeni sezonda farklı beklentilerin olduğunun her zaman farkındayız. İnşallah bu beklentilere cevap vereceğiz. Bu bizim işimiz. İşimizi en iyi şekilde yapmamız demek Torku Konyaspor'un başarılı olması demek."


Kaynak: