Son Dakika Haberler

Torku Konyaspor, Martins ve Kalu Uche'de sona yaklaştı

Eklenme Tarihi: 26.06.2014 - 20:09

Kulüp Basın Sözcüsü Baydar: "Obafemi Martins ve Kalu Uche ile ilgileniyoruz. Her iki oyuncu da kariyerli ve kaliteli. Görüşmelerimiz devam ediyor. En kısa sürede bu transferlerden bir sonuç alacağımıza inanıyoruz"

KONYA (AA) - Torku Konyaspor Basın Sözcüsü Ahmet Baydar, forvet transferi çalışmaları ile ilgili, "Obafemi Martins ve Kalu Uche ile ilgileniyoruz. Her iki oyuncu da kariyerli ve kaliteli. Görüşmelerimiz devam ediyor. En kısa sürede bu transferlerden bir sonuç alacağımıza inanıyoruz" dedi.

Baydar, yaptığı açıklamada, transfer komitesinin yoğun mesai harcadığını söyledi.

Öncelikle takımın iskeletini koruma adına iç transferde kalmasını istedikleri oyuncuların tamamıyla anlaştıklarını, takıma katkı sağlayacak yeni isimlerle de sözleşme imzaladıklarını belirten Baydar, "Forvet konusunda Obafemi Martins ve Kalu Uche ile ilgileniyoruz. Her iki oyuncu da kariyerli ve kaliteli. Takımımıza katkı sağlayacak isimler. Görüşmelerimiz devam ediyor. En kısa sürede bu transferlerden bir sonuç alacağımıza inanıyoruz" diye konuştu.

Baydar, kaleci transferinde de çalışmaların devam ettiğini dile getirerek, şunları kaydetti:

"Itandje konusunda somut bir gelişme yok. Hata yapmamak için titiz davranıyoruz. Amacımız; takımımızın kalitesine yakışır ve mücadelesiyle katkı verecek ismi kazandırmak. Kaleci transferini de önümüzdeki hafta içerisinde bitireceğiz. Düşüncemiz, kampa kadar transferi tamamlamak ve sezon hazırlıklarında tam kadro çalışmak. Eğer gerekli görülürse kamp döneminden sonra eksik mevkilere transfer yapılacak."

- Hollanda'daki kampta 4 hazırlık maçı yapılacak 

Baydar, takımın 5 Temmuz'da Konya'da hazırlıklara başlayacağını, 10 Temmuz'da ikinci etap hazırlıkları için Isparta Davraz'da kampa gireceğini ifade etti.

Yurt dışı kampı için 20 Temmuz'da Hollanda'ya hareket edileceğini vurgulayan Baydar, şöyle devam etti:

"Hollanda kampında takımı tam olarak görme fırsatı bulacağız. Kampta 4 önemli takımla hazırlık maçları yapacağız. Bu maçlarda eksiklerimizi göreceğiz. Ağustos başında Türkiye'ye döneceğiz. İki günlük izin sonrasında dördüncü etap için Bolu'da bir kamp daha yapılacak. Kamp çalışmaları sırasında oynayacağımız hazırlık maçlarıyla lige en hazır şekilde girmek istiyoruz."


Kaynak: