Son Dakika Haberler

Bu haberi daha sonra okumak için kaydedebilir ve sağ üst köşedeki butona basarak haberi okuyabilirsiniz!

Toplam 7 km'lik Özbayram Sokak yol çalışmaları tamamlandı

Asfalt sezonu boyunca yoğun bir çalışma sergileyen Meram Belediyesi bu çalışmalarını birer birer tamamlayarak hizmete sunuyor. 5 metrelik genişliğini 20 metreye çıkararak sokaktan ziyade cadde görünümü kazandırılan ve toplam 7 km’lik Özbayram Sokakta yürütülen yol yapım çalışmalarında sona gelindiğini ve yolun trafiğe açıldığını ifade eden Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, ‘Meram’a hizmet yolunda yürümeye durmaksızın devam edeceğiz" dedi.

Toplam 7 km’lik Özbayram Sokak yol çalışmaları tamamlandı
 
Meram Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, ilçe trafiğine büyük ölçüde katkı sunacak olan Karaman yolunu Alakova Caddesine bağlayan proje olan Özbayram Sokakta yol yapım çalışmalarında sona gelerek yolu araç trafiğine açtı. Daha önce 5 metre olan yol genişliği yapılan çalışmalar neticesinde 20 metreye çıkarıldı. Bu metrajı ile bir sokaktan çok caddeyi andıran Özbayram Sokak, gidişli-gelişli toplam 7 km. Meram Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri öte yandan Çeçenistan Caddesinin 1 km’lik bölümünün bozulan asfaltını da yenileyerek hizmete sundu. 
’20 METRE GENİŞLİĞİ İLE SOKAKTAN ÇOK CADDE GÖRÜNÜMÜNDEKİ ÖZBAYRAM SOKAK ÇALIŞMALARI TAMAMLANDI’ 
Meram Belediyesi olarak oldukça başarılı ve bereketli bir sezon geçirdiklerini ifade eden Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, Meram’ın ulaşım sorununu çözmek ve ilçede asfaltsız tek bir cadde ve sokak kalmaması adına aralıksız ve yoğun bir çalışma yürüttüklerinin altını çizdi. Başkan Kavuş, sözlerini şöyle sürdürdü; “Bir yandan asfaltsız cadde ve sokakların asfalta kavuşması için çalışırken diğer taraftanda tamir, yol bakım işlemlerini, bordür, parke, tretuvar yapımlarını ve yol genişletme çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyoruz. Bu çerçevede başlattığımız Özbayram Sokak yapım çalışmalarında da sona geldik. Yol trafiğe açılarak hizmet vermeye başladı. Öncesinde sadece 5 metre olan yol genişliğini kanalı da kapatarak 20 metreye çıkardık. Bu haliyle sokaktan ziyade bir cadde görünümüne kavuştu. Sokağımız Meramımıza hayırlı olsun” 
BAŞKAN KAVUŞ; “İKLİM ŞARTLARININ EL VERDİĞİ SON ANA KADAR YOL ÇALIŞMALARIMIZ SÜRECEK”
Meram’ın birçok bölgesinde aynı anda yol yapım ve yenileme çalışmalarının sürdürüldüğünü ifade eden Başkan Mustafa Kavuş, bu çerçevede Meram’ın önemli ana arterlerinden biri olan Çeçenistan Caddesinin bozulan 1 km’lik bölümünde de asfalt yenileme çalışmasını tamamladıklarını söyledi. Meram Belediyesinin yol yapım çalışmalarının iklim şartlarının elverdiği son ana kadar aynı hızda sürdürüleceğini kaydeden Başkan Kavuş; “Ekiplerimiz nerede bir sorun varsa imkanlar dahilinde ve aciliyet sırasına göre müdahale ediyorlar. Bu yoğun çalışmalardan dolayı vatandaşlarımızdan aldığımız geri dönüşler bizi ziyadesiyle mutlu ediyor. Vatandaş memnuniyetini ön planda tutan bir kurum olarak asli vazifelerimize ağırlık vererek hizmet yolumuza devam ediyoruz. Biz yollarımızı iyileştirdikçe yolumuza taş koymaya çalışanların olacağının da farkındayız. Onları umursamadan hizmet vermeye devam edeceğiz. Çünkü umurumuzda olan tek şey vatandaşlarımız ve onların memnuniyetidir. Meram yollarında, hizmetinde, yaşamında en iyisine layıktır. Biz bunun için varız ve bugüne kadar ki diğer hizmet erleri gibi olmaya da devam edeceğiz” diye konuştu.       

Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 3
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 1
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (1)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
  • V
    veli
    5 yıl önce

    daha akşam geçtim yolun yarısı kapalı

    • Cevapla
    • Begen (0)
    • Begenme (1)
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English