Son Dakika Haberler

Bu haberi daha sonra okumak için kaydedebilir ve sağ üst köşedeki butona basarak haberi okuyabilirsiniz!

TOMYA; Kripto Piyasasına Açılan Güvenilir Kapınız!

TOMYA; Kripto Piyasasına Açılan Güvenilir Kapınız!

 
2012 yılından bu yapa popüler oluşuyla birlikte bilinen ve insanların ilgisini çeken kripto paralar, blockchain teknolojisiyle birlikte şifreleme yöntemi sayesinde çalışma şekli sayesinde tasarlanan dijital para türleridir. Bir tür dijital varlık olarak da nitelendirilen, sanal unsurlar olarak bildiğimiz dijital paralar, para birimlerine alternatif olarak çıkmıştır.
 

Yenilikçi bir yapı ile birlikte günümüzde güvenerek kripto paralar için işlem hacimlerini takip edeceğiniz, piyasada artan ve azalan paraların değerlerini göreceğiniz şekilde birçok para birimleri bulunmaktadır. En çok bilinen BTC ise, dijital para birimleri arasında en gözdesidir. Blockchain teknolojisinde yenilikçi anlayışıyla beraber piyasayı takip edeceğiniz markalardan biri de TOMYA olmaktadır. Kripto para almak ve satmanın en kolay yolu olarak tanıdığımız bu marka, profesyonel bakış açısı sayesinde dijital para borsasında olup bitenler hakkında size bilgi veren, güvenli ve kaliteli hizmet anlayışıyla bulunmaktadır.

 
Tomya Güvenilir Bir Şirket midir?

 
2019 yılından bu yana Türkiye'de yerli sermaye olarak yola çıkan ve 2020 Mayıs ayı itibariyle üye kaydı alımlarına başlayarak, Türkiye'den dijital para borsasını takip edebileceğiniz, isteğinize göre dijital para alım satım yapabileceğiniz alanlardan biridir. Birçok açıdan güvenli yapısıyla beraber önerilen bu adreste, iki faktörlü doğrulama kullanabilir ve güvenliğinizi en üst seviyeye çıkartabilirsiniz.
 
Kullanışlı arayüze sahip olan TOMYA ile birlikte istediğiniz her zaman ister masaüstünden isterseniz mobilden hızlı para aktarım- satım işlemlerinizi yapabilirsiniz. Burada takip edeceğiniz her şey pratik ve kolay şekilde ilerlerken, en iyi şekilde de para işlemlerinizi yapabilirsiniz. 7 gün 24 saat boyunca yatırım işlemlerinizi yapacağınız gibi, para gönderme işlemlerinizde de kolaylıkla gerçekleştirebileceğiniz bir platforma sahiptir.

 
Uzman kadrosu ile birlikte her zaman hizmet vermeyi sürdürmek isteyen Tomya ile birlikte istediğiniz her zaman destek ve güvenilir şekilde piyasayı takip edebilirsiniz. Son dakika piyasa bilgilerine ulaşacağınız bu platform üzerinde, ana ekran üzerinden dijital paraların seyrini takip edebilir ve yüksek güvenlik önlemlerinin alındığı altyapısı sayesinde de KVKK kapsamında tüm verilerinizin korunabilir olduğunu da görebilirsiniz. Araştırma ve strateji planlaması konusunda sonuç odaklı yaklaşan Tomya ile beraber alım ve satım işlemlerinizi basit şekilde gerçekleştirebilirsiniz.

 
Başta BTCTRY paritesi olmak üzere ETH, LTC, XRP ya da USD gibi tüm para birimlerinin fiyatlarını görebilirsiniz. Son 24 saat içindeki değişim, en düşük ve en yüksek oranları da görerek bu şekilde borsada nasıl pozisyon almak isterseniz o şekilde bulunabilirsiniz. Tasarımıyla her zaman basit kullanıma sahip olan Tomya'da ister mobilden isterseniz de masaüstü üzerinden çok rahat şekilde kullanım sağlar, istediğiniz gibi takibini yapabilirsiniz. Piyasada olup biten her şeyi an ve an öğrenmek istediğinizde,
 

7 gün 24 saat canlı piyasada her gün her saat alım satım yapacağınız işlemleriniz sayesinde yatırım işlemlerinizi basit, hızlı ve pratik şekilde yapabilirsiniz. Gerçekleştirmek istediğiniz tüm işlemlerle ilgili olarak anında destek almak için de hem telefon hem de e-mail yoluyla iletişime geçebilirsiniz.
 

Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 1
  • 0
  • 0
  • 0
  • 1
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English