Son Dakika Haberler

TFF 1. Lig'de ilk devrede 28 teknik direktör görev yaptı

Eklenme Tarihi: 16.01.2021 - 12:11

Ligin ilk devresinde 10 takım teknik direktörünü değiştirdi Ankaraspor'un 4 teknik direktör değişikliğine gittiği ligde Mustafa Özer ve Mesut Dilsöz iki farklı takımda görev aldı

İZMİR (AA) - ALİ KORKMAZ - TFF 1. Lig'de sadece 8 takımın teknik direktör değişikliğine gitmediği 2020-2021 sezonu ilk devresinde 28 farklı teknik adam görev yaptı.

İlk olarak Adanaspor'un teknik direktör değişikliğine gittiği ligde, daha sonra Eskişehirspor, Ankaraspor, Royal Hastanesi Bandırmaspor, Beypiliç Boluspor, Bereket Sigorta Ümraniyespor, Aydeniz Et Balıkesirspor, Akhisarspor, Adana Demirspor ve son olarak Menemenspor bu yönde karar aldı.

Altay, Altınordu, Ankara Keçiörengücü, Bursaspor, Giresunspor, İstanbulspor, Tuzlaspor ve Yılport Samsunspor ise sezonun ilk yarısında teknik direktör konusunda istikrarını bozmadı.

Bu takımlardan Altınordu'da Hüseyin Eroğlu, İstanbulspor'da Fatih Tekke, Yılport Samsunspor'da Ertuğrul Sağlam ve Tuzlaspor'da Taner Taşkın, geçen sezon olduğu gibi takımlarının başında görevlerini sürdürüyor.



- İki takımda birden görev yapanlar



İlk devrede toplam 28 farklı ismin görev yaptığı TFF 1. Lig'de Mustafa Özer, Eskişehirspor'dan sonra Ankaraspor'u da çalıştırdı. Sezona Aydeniz Et Balıkesirspor'da başlayan Mesut Dilsöz daha sonra Akhisarspor'un başına geçti.

Ankaraspor'da 4 farklı ismin görev yaptığı ligde Eskişehirspor da İlhan Var'ın ardından takımın başına 3. ismi getirecek.



- İlk yarı görev yapanlar



Ligde geçici isimler dışında ilk devrede görev yapanlar şöyle:

Adana Demirspor: Ümit Özat (13), Cüneyt Dumlupınar (4)

Adanaspor: Fatih Akyel (2), Yunus Murat Ceylan (15)

Akhisarspor: Cem Kavçak (12), Mesut Dilsöz (5)

Altay: Yücel İldiz (17)

Altınordu Hüseyin Eroğlu (17)

Ankara Keçiörengücü: İlker Püren (17)

Ankaraspor: Ali Güneş (4), İsmet Taşdemir (3), Mustafa Özer (6), Mehmet Ak (4)

Aydeniz Et Balıkesirspor: Mesut Dilsöz (11), Cihat Arslan (6)

Bereket Sigorta Ümraniyespor: Sait Karafırtınalar (6), Recep Uçar (10)

Beypiliç Boluspor: Ahmet Taşyürek (5), Reha Erginer (11)

Bursaspor: Mustafa Er (17)

Eskişehirspor: Mustafa Özer (3), İlhan Var (13)

Giresunspor: Hakan Keleş (17)

İstanbulspor: Fatih Tekke (17)

Menemenspor: Cenk Laleci (16), Ümit Karan (1)

Royal Hastanesi Bandırmaspor: Serdar Bozkurt (4), Erkan Sözeri (11)

Tuzlaspor: Taner Taşkın (17)

Yılport Samsunspor: Ertuğrul Sağlam (17)







Kaynak:

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün
  • Kalp

Yorumlar

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”