Son Dakika Haberler

Bu haberi daha sonra okumak için kaydedebilir ve sağ üst köşedeki butona basarak haberi okuyabilirsiniz!

Tekne Kiralama ve Yat Kiralama – DenDen Denizcilik

Tekne Kiralama ve Yat Kiralama – DenDen Denizcilik

Mega kent İstanbul’da yoğun trafik ve insan kalabalığı nedeniyle kara ulaşımı oldukça sıkıntılıdır. Trafikte zaman kaybı en önemli sorunlardan biridir. Bu nedenle deniz ulaşımı daha çok tercih edilir ve deniz ulaşımında artık çok fazla alternatifler bulunuyor. Yemekli yemeksiz yat turları, tekne turları, tekne kiralama, yat kiralama seçenekleri ulaşımda büyük rahatlık sağlıyor. Bu seçeneklerle boğazın her iki yakasına yayılan kenti baştanbaşa denizden gezebilir, kentin bütün güzelliklerini denizden seyredebilirsiniz. Dilerseniz toplu tur seçeneklerinden birini tercih edebilir veya yat kiralama seçeneğini tercih ederek dilediğiniz rotada seyredebilirsiniz. 10-12 kişilik, 25-35 kişilik, 120 kişilik tekne ve yatlarda özel gün organizasyonları da yapılabilmektedir. Düğün, nişan, doğum günü, kına gecesi etkinlikleri yanında, iş toplantıları ve tanıtım gezileri de rahatlıkla yapılabilmektedir.

Tekne kiralama iş hayatında da önemli rahatlık sağlıyor. Binlerce insanın, binlerce aracın, binlerce servis araçlarının trafikte olduğu saatlerde insanlar işlerine gidebilmek için saatlerce zaman harcıyor. Şimdi firmalar tekne kiralayarak servis taşımacılığı da yapıyor. Böylece zaman kaybı yaşamadan, konforlu bir ortamda personelini iş yerine taşıyor. Kiralama seçeneğinde hangi iskelelere gidileceği kiralayan kişi veya kurumca belirleniyor. Boğaz ve Adalarda istenen iskeleler arasında ulaşım sağlanıyor. Trafik stresi yaşamadan hızlı ve konforlu ulaşım yapılması, iş gününe yüksek motivasyonla başlanmasına neden oluyor. Kiralama amacınıza göre uygun yat ve tekne seçeneklerini ve kiralama fiyat bilgilerini bizi arayarak öğrenebilirsiniz.

Kiralık tekne ve yatların tümünde Turizm İşletme Belgesi, kaptanın tekne kullanma, gemici ehliyeti ve sertifikaları bulunmaktadır. Konforlu ve güvenli bir seyahat için gerekli tüm ihtiyaçlar karşılanmıştır. Kiralanan yatlarda bir kaptan ve bir gemici görev yapar. 2-6 kişilik yatları günlük veya saatlik kiralayarak boğazda keyifli saatler geçirebilirsiniz. Doğum gününüzü, evlilik yıldönümünüzü deniz üzerinde İstanbul’u seyrederek kutlamanın ayrıcalığını tekne ve yat kiralayarak yaşayabilirsiniz. Yine nişan töreninizi veya düğün töreninizi kiralayacağınız teknede yapabilir, misafirlerinizle eğlencenin doruğuna çıkabilirsiniz. 120 kişilik teknemiz nişan, düğün törenleri, şirket toplantıları, tanıtım toplantıları için her türlü olanağa sahiptir. Yemekli aktiviteler için en kaliteli servis hizmeti sunulur. Yemek kalitesi lüks restoran kalitesindedir.

İster ailenizle, ister grup arkadaşlarınızla, ister iş arkadaşlarınızla İstanbul’da hoşça zaman geçirmenin en iyi seçeneği boğaz turudur. Bunun için tur seçeneklerimizi tercih edebileceğiniz gibi tekne ve yat da kiralayabilirsiniz. Kiralık yat fiyatları kiralama süresine ve yat kapasitesine göre değişmektedir. Bu konuda bizleri 7/24 arayabilir ve bilgi alabilirsiniz. Kiralama süresince her iki yakada bulunan tarihi yapıları, sarayları, camileri, hisarları, yalıları, köprüleri net olarak görebileceksiniz. Yat ve tekneler en güzel görüntünün olması için kıyıya yakın mesafede seyreder. Ayrıca düşük hızda seyrederek mekânları tüm özellikleriyle görebilmenizi sağlar.
Kiralık tekneler ve yatlarda son sistem ekipmanlar bulunmaktadır. Güçlü elektrik sistemi, elektrikli su ısıtıcı, uydu anten, cd çalar, klima gibi teknolojik ihtiyaçlar karşılanmıştır. Organizasyonunuz için özel talepleriniz de en iyi şekilde karşılanır. Tekne kiralama hizmetimizle siz değerli konuklarımızın şehrin karmaşasından uzaklaşarak, mükemmel zaman geçirmenizi sağlıyoruz. Özel günlerinizi unutulmaz kılıyoruz. Her bütçeye uygun kiralama seçeneklerimizi öğrenebilir ve hemen rezervasyon yaptırabilirsiniz.

Detaylı bilgi ve rezervasyon için : www.kiraliktekneler.com
 

Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English