Son Dakika Haberler

Bu haberi daha sonra okumak için kaydedebilir ve sağ üst köşedeki butona basarak haberi okuyabilirsiniz!

TDP Genel Başkanı Sarıgül, Iğdır'da basın mensuplarıyla buluştu:

"'Türkiye yansın, batsın da bir an önce erken seçime gidelim' diye bir mantıkta değiliz. Seçimlerin zamanında yapılmasını isteyen bir partiyiz, ama mart ayından sonra yapılacak her seçime Allah'ın izniyle hazırız"

Anadolu Ajansı haberine göre;

IĞDIR (AA) - Türkiye Değişim Partisi (TDP) Genel Başkanı Mustafa Sarıgül, seçimlerin zamanında yapılmasını isteyen bir parti olduklarını belirtti.


Iğdır'da partisinin il başkanlığı binasının açılışını yaptıktan sonra partililerle görüşen Sarıgül, ardından kentteki bir kafede gazetecilerle bir araya geldi.


Mustafa Sarıgül, burada yaptığı konuşmada, TDP'nin, sağda ya da solda bir parti olmadığını söyledi.


Partilerinin çizgisinin vicdan, merhamet ve bereket olduğunu ifade eden Sarıgül, "Ülke olarak çok zor günlerden geçiyoruz ama hiç kimse umutsuzluğa kapılmasın. Türkiye Değişim Partisi ne yapacağını, nasıl yapacağını bilen ehil, vicdanlı kadrolara sahip bir partidir. İş başına geleceğiz ve Allah izin verirse Iğdır'ın ve Türkiye'nin sorunlarını tek tek çözeceğiz." dedi.


Bir gazetecinin, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun, "helalleşme" sözü hakkındaki fikirlerini sorması üzerine Sarıgül, şunları kaydetti:


"Helalleşmeye hayır dememiz mümkün değildir ama kutuplaşmada, ayrılıkta, helalleşmede mutlaka huzur olması lazım. Biz, Türkiye'mizin kutuplaşmasını, ayrışmasını istemiyoruz, huzur içerisinde kalkınmasını istiyoruz. Bütün partilerin, siyasi görüşlerin bagajları dolu, günah defterleri kabarık, kimsenin kimseye 'helalleşelim ama' deme hakkı olmamalı. Hakkını helal etmek, affetmek kişiler arasında olur, hukukta helalleşme olmaz. Helalleşmek iş yaparak, proje uygulayarak, yurttaşlarımıza ötekisi olmadan hizmet yapmayla, çalışmayla, fakirin fukaranın yanında olmayla, icraat yaparak olmalı."


Sarıgül, "erken seçim ve ittifaklar" konusundaki soruya ise "Biz sorumluluğumuzun bilinci içinde olan bir partiyiz. 'Türkiye yansın, batsın da bir an önce erken seçime gidelim' diye bir mantıkta değiliz. Seçimlerin zamanında yapılmasını isteyen bir partiyiz, ama mart ayından sonra yapılacak her seçime Allah'ın izniyle hazırız. Demokratik parlamenter sistemi düşünen bir siyasi partiyiz, tarafsız cumhurbaşkanı, güçlü meclis ve bağımsız yargıdan yana olan bir siyasi partiyiz." yanıtını verdi.


Gençlere sağduyu çağrısında bulunan Sarıgül, "Hak aramak, haklı olmak ayrı, hakta kalmak ayrı. Şu anda ülkemiz büyük bir sıkıntı içerisinde, büyük bir ekonomik sıkıntı var, ama bunu sokak hareketleriyle çözemeyiz." diye konuştu.


TDP Genel Başkanı Sarıgül, beraberindeki genel başkan yardımcıları Ebubekir Elmalı, Hüseyin Güzel, Şefika Keskin, Aziz Murat Hatipağaoğlu ve İl Başkanı Cengiz Adir ile esnaf ziyaretinde bulunarak, vatandaşlarla sohbet etti.



Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English