Son Dakika Haberler

Bu haberi daha sonra okumak için kaydedebilir ve sağ üst köşedeki butona basarak haberi okuyabilirsiniz!

Tasarımı ve Dayanıklılığıyla Yıllara Meydan Okuyan TV Sehpası Modelleri

Tasarımı ve Dayanıklılığıyla Yıllara Meydan Okuyan TV Sehpası Modelleri

Evinizin dekorasyonunda en önemli detaylardan olan oturma grupları TV sehpaları ile tamamlanıyor. Televizyonlar ve televizyon sehpalarının uyumu evinize estetik bir hava katıyor. Dekorasyon temanıza göre birçok farklı modelde bulabileceğiniz TV sehpaları ile siz de oturma odalarınıza renk katabilirsiniz. Kullanışlı olmalarının yanı sıra TV sehpaları tasarımlarıyla göze hitap ederek modern bir görünüm sağlıyor.

Minimal ölçülerde olduğu için az yer kaplayan TV sehpaları, evinizdeki alanları daha kolay bir şekilde dekore edebilmenize imkan tanıyor. Oturma odanızın stilini bir üst noktaya taşıyan bu ürünler, sizler için her tarza ve renk tercihine uygun olan seçenekler sunuyor. Kaliteli malzemelerle tasarlanan TV sehpalarına göz atarak siz de dayanıklı ve uzun süre kullanabileceğiniz bir ürüne sahip olabilirsiniz.

Beğeninize uygun TV sehpası modellerinin fiyatları ürünün içeriğinde kullanılan malzemelere göre değişkenlik gösterebiliyor. Çok sayıda model içerisinden siz de hem ekonomik hem de şık bir TV sehpasını kolaylıkla bulabilirsiniz.


Oturma Odalarınız İçin Modern Bir Dokunuş

TV sehpaları oturma odalarınızda yerleştirmeyi düşündüğünüz alana göre farklılık gösteriyor. Siz de oturma odanızın ya da salonunuzun büyüklüğüne göre farklı boyutlardaki TV sehpaları arasından seçim yapabilirsiniz. TV sehpanızı odanızın köşesine yerleştirmek istiyorsanız köşe tasarımlı modeller arasından tercihinizi yapabilirsiniz. Eğer alanınız dar ise yüksek ve dar TV sehpası modelleri sizin için daha uygun olabiliyor.

TV sehpası için yeterli alanınız olmadığını düşünüyorsanız askılı TV sehpası modellerine yoğunlaşabilirsiniz. Bu modellerde televizyonunuzu yerleştirmek için askı bulunuyor. Oturma odanız küçük ise mini TV sehpalarına yönelebilirsiniz.



Şık Tasarımlarla Dekorasyonunuzu Güçlendirin

TV sehpaları arasında cam veya ahşap ile tasarlanan farklı modeller de bulunuyor. Oturma grubunuzun stiline uygun olmasına dikkat ederek seçeceğiniz TV sehpalarında kullanılan malzemeler de odanızın dekorasyonu açısından önem taşıyor. Minimalist bir tarzdan hoşlanıyorsanız cam TV sehpası modelleri ile salonunuzda oldukça modern bir görünüm yakalayabilirsiniz.

Ceviz ağacı, meşe gibi materyallerden üretilen TV sehpaları, çekmeceli ya da çekmecesiz modellerle sizlerin beğenisine sunuluyor. Eğer eşyalarınızı koyabileceğiniz alanlar yaratmak istiyorsanız çekmeceli TV sehpası modelleri ile hem şık bir görünüm hem de eşyalarınız için daha fazla yer elde edebilirsiniz. Özellikle ceviz ağacından tasarlanan TV sehpası modelleri oldukça dayanıklı olduğu için uzun yıllar boyunca kullanabilirsiniz. Dilerseniz ahşabın dokusunda eskitme yapılarak tasarlanan vintage görünümlü TV sehpası modelleri ile oturma odanıza sofistike bir hava verebilirsiniz.

Salonlarınıza Renk Katan TV Sehpaları

Farklı zevklere uyum sağlayan TV sehpaları ile salonlarınıza rengarenk bir atmosfer kazandırabilirsiniz. Evinde endüstriyel tasarımlara yer verenler tarafından siyah TV sehpaları daha sık tercih ediliyor. Ahşap TV sehpalarının siyah metal ile birleştiği tasarımlar da oldukça şık bir görünüm sağlıyor. Beyaz olanlarda ise kırık beyaz ve keskin beyaz olmak üzere iki farklı ton yer alıyor. Beyaz TV sehpaları siyah olanlar kadar toz göstermediği için temizliğe daha az vakit ayırabilenler için avantajlı oluyor.

Renkli TV sehpası modellerini oturma grubunuzun renklerine uygun olacak şekilde seçmeniz gerekiyor. Oturma grubunuz açık renkli ise uyumlu olabilecek koyu renkli modeller arasından bir tercihte bulunarak odanızı daha şık bir hale getirebilirsiniz. Koyu renkli bir oturma grubunuz varsa açık renkli modeller ile odanızı daha geniş gösterebilirsiniz. Çiçeklerle ya da biblo gibi dekorasyon ürünleriyle süsleyerek göze hitap eden bir bütünlük yakalayabilirsiniz. Sehpanızın üzerine raf ekleyerek kitaplarınız için ekstra alan yaratabilir, oturma odanızı daha kullanışlı ve konforlu bir alana dönüştürebilirsiniz.
 
 
 

Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 0
  • 1
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English