Son Dakika Haberler

Karatay Belediyespor Kulübü Taekwondo Takımı, Taekwondo Yıldızlar Konya Şampiyonası’nda önemli başarılara imza attı. Kulüp sporcuları Harun Akkafa 45 kiloda, Mevlüt Han Uzer ise 57 kiloda Konya Şampiyonu oldu.

Taekwondo’nun yıldızları Karatay’dan
Karatay Belediyespor Kulübü Taekwondo Takımı, Konya’da 24-25 Haziran tarihleri arasında düzenlenen Taekwondo Yıldızlar Konya Şampiyonası’ndan 2 madalya ile döndü. 
Kulüp sporcuları Harun Akkafa 45 kiloda, Mevlüt Han Uzer de 57 kiloda Konya şampiyonu olarak madalya kazandı. 
ÖNCE KONYA’YI SONRA TÜRKİYE’Yİ TEMSİL EDECEKLER 
Bu iki başarılı sporcunun yanı sıra Karatay Belediyespor Kulübü Taekwondo Takımı’ndan Nisa Uzun ve Rabia Aksoy ile birlikte önce 7-14 Temmuz tarihleri arasında Ankara’da gerçekleştirilecek Türkiye Taekwondo Yıldızlar Şampiyonası’nda Konya'yı temsil edecekler.
Karataylı taekwondocular, Türkiye Şampiyonası’nda dereceye girmesi halinde ise Ağustos ayında Estonya’da düzenlenecek Dünya Taekwondo Şampiyonası’nda ülkemizi temsil etme fırsatı bulacaklar. 
BAŞKAN KILCA’DAN BAŞARILI SPORCULARI KUTLADI
Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, elde edilen başarı dolayısıyla sporcuları tebrik ederek Karatay Belediyesi’nin spora ve sporcuya olan desteklerinin artarak devam edeceğini söyledi. 
Gençliğe ve spora büyük önem verdiklerini kaydeden Başkan Hasan Kılca, gençliğin iyi bir şekilde yetişmesi için spora yönlendirilmesinin gayretinde olduklarını söyleyerek, “İlçemizde sporun gelişmesi ve yaygınlaşması adına gençlerimizi spora teşvik ediyoruz. Yeniden canlandırdığımız Karatay Belediyespor Kulübümüzde de çok değerli hocalarımız var ve özverili çalışmalarla önemli başarılara imza atıyorlar. Son olarak Taekwondo Takımımızdan 2 sporcumuz Konya şampiyonu oldular. Sporcularımızın elde ettiği bu başarı sadece ilçemiz için değil ülkemiz için de çok değerli. Zira milli takım formasıyla ülkemizi temsil etme fırsatı bulacaklar. Hedefimiz her sıklette en güçlü sporcularımızla şampiyonalara katılmak. Ülkemizi en iyi şekilde temsil etmek ve her zaman olduğu gibi kürsüde yer almak istiyoruz. Sporcularımızı can-ı gönülden kutluyor, sporcu kardeşlerimizin bu başarıyı elde etmesinde emeği olan kulüp yöneticilerimizi, antrenörlerimizi, sporcularımızı ve ailelerini tebrik ediyorum” dedi.




Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 1
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English