Son Dakika Haberler

Stil Sahibi Erkeklerin Kombin Klasiği

 

 
Stil sahibi olan erkekler için adeta bir klasik haline gelen hırka kombinleri şıklığın temsilcisidir. Havaların soğuyup daha sıkı giyinmenin zorunluluk halini aldığı günlerde, konfor gömlek & hırka eşleşmesiyle yakalanabilir.
 
 Mevsim geçişlerinde en iyi alternatifler arasında gösterilecek olan erkek hırka kombinleri hava değiştiğinde giyilip çıkartabilme özgürlüğü verir. Yaşam tarzına şık bir dokunuş yapan hırkalar, ceketle kıyaslandığında çok daha rahattır.
 

Kullanım Kolaylığı Sağlayan Hırka Modelleri

 
 Ceketlere nazaran daha kolay ve pratik bir kullanım alanına sahip olan erkek hırka modelleri, katlanarak muhafaza edilebilir. Araba veya çantada taşınabilen ürünler, ağırlık yapmaz. Sitemizde beğeniye sunulan;
 * Fermuarlı
 * Düğmeli
 * Kalın&ince
 * İndigo&kadife ve
 * Sezon modasıyla uygun hırka kombinleri şıklığı taçlandırır.
 
 Hırkalar arasından seçim yaparken ceket gibi kullanılabilecek olanlar tercih edilmelidir. Bisiklet yaka t-shirt, dik yaka kazak veya gömleklerle uyumlu bir şekilde kullanılacak hırkalar, aranan konforun yakalanabilmesi için farklı kalınlık ve özelliklerde ipliklerle üretilir.
 
 Kaliteli bir hırka günlük hayatın vazgeçilmezi olan jean pantolonlarla kombin yapılabileceği gibi, kadifeden kanvasa kadar farklı kumaşlarla da kullanılabilir. Düğmeleri kapalı olarak kullanılabilecek hırkalar olduğu gibi, farklı tarzlara uygun kalıplar da moda trendleri arasında yer alır.
 

İdeal Bir Hırka Nasıl Seçilir?

 
 Düşünüldüğünden daha kullanışlı olan erkek hırka kombinleri gençler ve genç kalmayı bilenlerin tercihidir. İdeal bir hırka düğmeleri kapandığı zaman bel hizasını kapatacak uzunluğa sahip olmalıdır. Bu tercih fermuarlı modeller için de geçerlidir. Büyük, yuvarlak ve çoban düğmeli modeller hafta sonu kullanım için uygundur.
 
 Sarkık olmayan bir duruş hafta içi iş toplantıları veya davetlerde de kullanılabilir. Omuz ölçüsü tam ve bedeni sarkık olmayan modeller fit bir görünüm için en doğru seçimdir. Buna rağmen şal yakalı, bol ve rahat kesimler spor parçalarla kombinlenebilir.
 

Erkek Hırkada Renk Seçimi

 
 Sitemizde bulunan hırka modelleri farklı renk ve bedenlere özel olarak hazırlanmıştır. Her ihtiyaca uygun olan koleksiyonlar güncel moda trendlerine uygundur. Hırka alırken renk seçimi de en az kalıp ve iplik cinsi kadar önemlidir. Bu aşamada ihtiyaçların gardıropta bulunan ürünler dikkate alınarak giderilmesi gerektiği unutulmamalıdır!
 
 Siyah, gri ve lacivert; gibi klasik ve modası asla vazgeçmeyen renkler iş hayatının vazgeçilmezidir. Bir ceket gibi düşünülmesi gereken hırka kombinleri, gömlekten kravata, papyondan pantolon askısına kadar farklı aksesuarlarla bir arada kullanılabilir.
 
 Bordo, yeşil ve taba; gibi çok da parlak olmayan ancak yenilikçi renk tercihleri, tarzında ufak değişiklikler yapmak isteyenler için önerilir. Şık bir dokunuşla fark yaratmak için kullanılacak moda renkler, kaliteli giyimin de simgesidir.
 

Renk&Kalıp&İplik Uyumu

 
 Erkek hırkası dendiğinde akla gelen en önemli detay kalitedir. Farkını kalitesiyle ortaya koymak isteyenlerin tercih ettiği erkek hırka kombinleri doğru renk uyumu ile hazırlanmalıdır. Kalıp ve iplikle birleşen model, ihtiyaçları eksiksiz bir şekilde karşılar. Doğru seçilmiş bir aksesuar ve ayakkabı ile bütünleşen hırka modelleri, konforlu ve keyifli kullanımın temsilcisidir.
 
 Genelde V yaka olan erkek hırkaları kullanılan iplik ve örgü çeşidine uygun olarak değişik stillere ve tasarımlara sahiptir. Siz de bu sonbahar&kış modasını yakından takip etmek istiyorsanız hemen ihtiyacınız olan ürünü bularak dolabınızı zenginleştirmeye başlayabilirsiniz.
 
Kombin olarak Satın alabileceğiniz hırka kombinlerine bu linkten ulaşabilirsiniz.
https://www.coulfate.com/erkek-hirka-kombinleri 
 
 

Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 0
  • 0
  • 1
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English