Son Dakika Haberler

Bu haberi daha sonra okumak için kaydedebilir ve sağ üst köşedeki butona basarak haberi okuyabilirsiniz!

Sorgun ve Kılca tramvayda vatandaşlarla sohbet etti

AK Parti MKYK Üyesi ve Konya Milletvekili Ahmet Sorgun, Cumhur İttifakı AK Parti Karatay Belediye Başkan Adayı Hasan Kılca ile partililer, Alaaddin-Adliye tramvayına binerek yol boyunca vatandaşlarla sohbet etti, onların taleplerini dinledi. Ahmet Sorgun ve Hasan Kılca, Konya Adliyesi çevresindeki esnafları da ziyaret etti.

31 Mart Yerel Seçimler için çalışmalarına ara vermeden devam eden Cumhur İttifakı AK Parti Karatay Belediye Başkan Adayı Hasan Kılca, AK Parti MKYK Üyesi ve Konya Milletvekili Ahmet Sorgun ile birlikte Alaaddin-Adliye tramvayına binerek yol boyunca vatandaşlarla sohbet etti.

AK Parti Karatay İlçe Başkanı Mehmet Genç, AK Parti İl Yönetim Kurulu Üyesi Bilal Ukdem, ilçe yönetim kurulu üyeleri, AK Parti Karatay İlçe Kadın Kolları Başkanı Sema Ersöz, ilçe kadın kolları yönetim kurulu üyeleri, ilçe gençlik kolları yönetim kurulu üyeleri ile belediye meclisi üyesi adaylarının da katıldığı programda Ahmet Sorgun ve Hasan Kılca, tramvayda tek tek vatandaşların taleplerini dinledi. 



8 Mart Dünya Kadınlar Günü olması dolayısıyla kadın yolcuların gününü de kutlayan ve kadınlara çiçek veren Sorgun ve Kılca, Konya Adliyesi çevresindeki işyerlerini ziyaret ederek esnaflarla sohbet etti.



HEMŞEHRİLERİMİZİN GÜLÇÜ DESTEĞİYLE HİZMETE DEVAM EDECEĞİZ 

AK Parti MKYK Üyesi ve Konya Milletvekili Ahmet Sorgun, 17 yıldır Türkiye’ye hizmet eden AK Parti kadroları olarak yeni bir sürece hazırlık yaptıklarına vurgu yaparak “31 Mart’ta yeni bir seçim ve önemli bir imtihan var. 31 Mart Seçimleri gerçekten de hayati önemde. Ülke genelinde olduğu gibi Konyamızda da vatandaşlarımız belediye başkan adaylarımızı ve meclis üyesi adaylarımızı oylayacak. Ülkemizin bekası, milletimizin huzuru ve evlatlarımızın geleceği için Konyalı kardeşlerimizden bir kez daha destek istiyoruz. İnşallah 1 Nisan sabahı itibariyle yine hemşehrilerimizin güçlü desteğiyle milletimize hizmet etmeye devam edeceğiz” dedi. 

KARATAYLI HEMŞEHRİLERİMİZLE İSTİŞARE EDEREK HAREKET EDECEĞİZ 

Cumhur İttifakı AK Parti Karatay Belediye Başkan Adayı Hasan Kılca da aday olduktan sonra her gün hemşehrileriyle bir araya geldiklerini söyleyerek bu anlayışa yeni dönemde büyük önem vereceklerini söyledi. 



Karatay’ın tüm kesimleriyle istişare içinde olduklarının altını çizen Hasan Kılca, şunları kaydetti:

“31 Mart’taki seçim öncesinde Karatayımızın dört bir tarafına giderek hemşehrilerimizle bir araya geliyoruz. Hizmet etme hedefiyle yola koyulduk ve inşallah 31 Mart akşamında güzel netice alarak hemşehrilerimizle ilçemize ve insanımız için en güzel projeleri yatırımları hayata geçireceğiz. Yeni dönemde de yine her fırsatta vatandaşlarımızla bir araya geleceğiz. İstişareyle hareket etme ve hizmet etme anlayışına büyük büyük önem vererek ilçemiz ve Karataylı hemşehrilerimiz için hizmet edeceğiz.”




 

Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English