Son Dakika Haberler

Bu haberi daha sonra okumak için kaydedebilir ve sağ üst köşedeki butona basarak haberi okuyabilirsiniz!

Sorgun: Biz insanın nereli olduğuna değil nerede durduğuna bakarız

Ak Parti Meram 72. İlçe Danışma Meclisi Toplantısı geniş bir katılımla gerçekleşti. Ak Parti Meram İlçe Başkanı Mustafa Dolular ve Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş’un çalışmalar hakkında bilgi verdiği toplantıda konuşan Ak Parti Konya Milletvekili Ahmet Sorgun, "İstişare ile iş yapan aldanmaz" dedi.

Sorgun: Biz insanın nereli olduğuna değil nerede durduğuna bakarız
Ak Parti’nin sadece bir parti değil, bir davanın temsilcisi olduğunu kaydeden Sorgun; “Biz, kimin nereli olduğuna değil, nerede durduğuna bakarız” diye konuştu. 
Ak Parti Meram 72. İlçe Danışma Meclisi Toplantısı, Fahrünnisa Hatun Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi. Saygı duruşu ve istiklal marşı ile başlayan toplantıya, İl Başkanı Hasan Angı, Ak Parti Konya Milletvekilleri Ahmet Sorgun, Orhan Erdem Hacı Ahmet Özdemir, Gülay Samancı,  Ak Parti Meram İlçe Başkanı Mustafa Dolular, Ak Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Murat Koru, Ak Parti Meram İlçe Gençlik Kolları Başkanı Selman Avcı, Ak Parti Meram Kadın Kolları Başkanı Ayşe Uçar, Ak Parti İl ve İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, Konya ve Meram Meclis Üyeleri ve Ak Parti Meram Mahalle Başkanları katıldı. 


BAŞKAN DOLULAR; ‘BU BİZİM İÇİN KUTLU BİR YOLCULUK’
 
Bugüne kadar partilerine hizmet eden tüm parti mensuplarına teşekkür ederek sözlerine başlayan Ak Parti Meram İlçe Başkanı Mustafa Dolular, Meram İlçe Teşkilatının 31 Mart Yerel Seçimlerinden sonraki ilk Divan Toplantısını gerçekleştirdiklerinin altını çizdi. Yerel Seçimlerin ardından Meram’ın mahalle sayısının düştüğünü hatırlatan Dolular, bunun teşkilatta yeniden yapılanmaya neden olduğunu kaydetti. Genç, dinamik ve aktif bir yapı oluşturduklarını belirten Dolular, sözlerini şöyle sürdürdü; “Biz teşkilat olarak bir seçim biter bitmez diğeri için çalışmalara başlarız. Bu nedenle 2023 seçimleri için çalışmalarımıza bugünden başladık. Bu önemli seçim için başlattığımız geceli gündüzlü çalışmalarımız Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın izinde hız kesmeden devam ediyor. Bu bizim için kutlu bir yolculuk. Dava bilinci içinde, bayrağımıza, vatanımıza ve milletimize aşla, ihlas ve samimiyet içinde yürüttüğümüz çalışmalar bugüne kadar olduğu gibi bugünden sonra da devam edecektir” 

BAŞKAN KAVUŞ; “ALDIĞIMIZ OY, ALDIĞIMIZ SORUMLULUĞU KAT BE KAT ARTIRDI” 

31 Mart Yerel Seçimlerinde Meram’da rekor bir oyla göreve geldiklerini hatırlatan Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş ise, Başkan olarak katıldığı ilk divan toplantısının heyecanını yaşadığını ifade etti. Bu başarıda teşkilat mensuplarının büyük payı olduğunu söyleyen Başkan Kavuş, “Davanın başarılı olması için gösterdiğiniz özverili çalışmalardan dolayı hepinize teşekkür ediyorum. Ak Parti’nin yüzünü güldüren şehir olduk. Seçim bitti, bizler için aslında her şey yeni başladı. Bu çalışmaların hem bizler için hem de sizler için aynı hızda devam etmek zorunluluğu var.  Aldığımız oy bize büyük bir sorumluluk yükledi. Bu sorumluluğun bilinciyle çalışıyoruz” diye konuştu. 

 
BAŞKAN KAVUŞ; “110 GÜN İÇİNDE ÖNEMLİ ÇALIŞMALARA İMZA ATTIK”Göreve geldiği günden itibaren kendisi ve Meram Belediyesi’nin yaptığı çalışmalar hakkında da bilgi veren Başkan Mustafa Kavuş, sözlerine şöyle devam etti; “Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde başlayan ‘Gönül Belediyeciliği’ mottosuna uygun bir şekilde devam ederek, göreve geldiğimiz ilk günden itibaren kapımız her bir vatandaşımıza açık oldu. Onlarla her daim birlikte olduk. Benim ekibime tek emrim oldu; “Belediyeye gelen her vatandaşla ilgileneceksiniz” dedim. Vatandaş sorunu çözülmeden, ilgilenilmeden bu binadan ayrılmayacak şekilde talimat verdim. Bunun için en başta ‘Bizim Meram Masası’nı hayata geçirdik. Mahalle ziyaretleri, Cuma Namazı sonrası ve diğer toplantılarla vatandaşlarımızla hep iç içe olduk. Vatandaşlarımızın önceliklerini belirlemek üzere bir anket çalışması gerçekleştirdik. Böylece vatandaşın istek, talep ve şikayetlerini alarak mevcutlarımızı bu alanda yoğunlaştırdık. Muhtarlık İşleri Müdürlüğümüzü hizmet binamıza alarak onların sorunlarını hızlı bir şekilde çözebilmeleri adına yeniden yapılandırdık. Yaz Spor Okulları ve Yaz Kurslarımızla çocuklarımız ve gençlerimiz için önemli iki çalışmanın altına imza attık. Sebze Üretim Tesisi ile Konya ve Meram için önemli bir boşluğu doldurduk.  Büyükşehir Belediyemizle birlikte çiftçimizin yanında olmak için üzüm ve domates sıkma makinaları dağıttık. Sosyal yardımlar için Sosyal Kart uygulamasına geçiyoruz. Hali hazırda iki olan taziye aracımızı dörde çıkarıyoruz. Meram’ın en önemli sorunlarından biri olan asfalt sorunu için bu yıl 1 milyon 350 m² hedef koyduk, bunun için ekiplerimiz sahada dur durak dinlemeden çalışıyor” diye konuştu.  
 
BAŞKAN ANGI; “GÜÇLÜ DURUŞUMUZU BUNDAN SONRA DA DEVAM ETTİRECEĞİZ”
Danışma Meclisi Toplantısının Meram’a hayırlar getirmesini temenni ederek sözlerine başlayan Ak Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı da son bir yıl içinde gerçekleştirilen her iki seçimde de Konya’nın yüksek bir oyla kendilerini desteklediğini ve davalarına ilk günden itibaren sıkı sıkıya bağlandığını hatırlattı. Cumhurbaşkanlığı sistemi ile Türkiye’nin yeni bir döneme girdiğini ifade eden Angı, “Milletimiz, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın etrafında toplandı. Konya’da her iki seçimde de büyük başarı yakaladık. Tüm teşkilatımız topyekun sahada hassas bir çalışma yürüttü. Bu başarılar bizim sorumluluğumuzu birkaç kat artırdı. Kendilerine alan açmak isteyenlere karşı bu güçlü duruşumuzu bundan sonrada devam ettirmek zorundayız.  Bu sebeple bizden beklenenin çok daha fazlasını verebilmek adına bundan sonra da gayret içinde olacağız. Önümüzde hangi zorluk olursa olsun, onları açmak adına büyük bir gayretle çalışmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu. 


AHMET SORGUN; “BİZ, KİMİN NERELİ OLDUĞUNA DEĞİL, NEREDE DURDUĞUNA BAKARIZ”
Konuşmasına bu toplantıların önemine vurgu yaparak başlayan Ak Parti Konya Milletvekili Ahmet Sorgun, bu çalışmaların teşkilatçılık ve disiplin açısından önemini anlattı. Partisinin 31 Mart Yerel seçimlerinde büyük başarı elde ettiğini kaydeden Ahmet Sorgun sözlerini şöyle sürdürdü; “Özeleştiri her kurum ve her birey için çok önemlidir. Ancak bu ölçüsünde olursa faydalıdır. Fazlası zararlıdır. Alınan oy oranı göz önünde bulundurulduğunda bu seçimlerden moral bozukluğu çıkarmamamız gerektiğinin farkına varırız. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın dediği gibi Ak Parti sadece bir parti değil, bir davadır. Millet, memleket davasıdır. Bu davanın mihengi noktası da Recep Tayyip Erdoğan’dır. Bu davanın en cesuru Recep Tayyip Erdoğan’dır. Ortaya bir puslu hava doğurup parsayı toplamaya çalışanlar olabilir. Ancak şu bilinmelidir ki; “Kimin nereli olduğuna değil, nerede durduğuna bakarız biz” Seçimlerde büyükşehirleri alsaydık, korkacaklardı. Ama bizde en küçük bir yılgınlık yok. Daha çok çalışacağız.   Davamızı sarsmak isteyenlere karşı sessiz kalmayacağız. Duruşumuzdan hiçbir şey kaybetmeyeceğiz. Cumhurbaşkanlığı sistemi ile Türkiye, yeni bir dinamizm kazandı. Bu kazanımı kaybetmemek adına saflarımızı daha da sıklaştıracağız” dedi. 
 
Konuşmaların ardından katılımcılara teşkilat çalışmaları sinevizyonla gösterildi. İlçe Kadın ve Gençlik kollarının faaliyet raporları dinlendi. 



 

Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (4)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
  • O
    Orhan
    5 yıl önce

    bizde kim olduğuna, nerede durduğuna değil, nasıl durduğuna ve ne iş yaptığına bakarız başkan

    • Cevapla
    • Begen (0)
    • Begenme (0)
  • M
    magdur
    5 yıl önce

    ondan mı belediyeler sizin hemşerinizle doldu

    • Cevapla
    • Begen (0)
    • Begenme (0)
  • A
    ali
    5 yıl önce

    biz senin nerde durduğunu çok iyi biliyoruz

    • Cevapla
    • Begen (0)
    • Begenme (0)
  • AB
    ali bilir
    5 yıl önce

    onun için mi konyacılık yapıyorsunuz

    • Cevapla
    • Begen (0)
    • Begenme (0)
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English