Son Dakika Haberler

Son Moda Iphone 6 Kılıf Modelleri

iPhone 6 kılıf modelleri Coloredway’de birbirinden farklı ve yaratıcı fikirlerle tasarlanmıştır. Üstelik Coloredway’den iPhone 6 kılıfları sipariş etmek isteyen müşterilerimiz sadece hazır modellerden seçim yapmıyor, aynı zamanda kendi kılıflarını kendileri de tasarlayabiliyor. Gönüllerince tasarladıkları iPhone 6 kılıf modellerine sahip olan herkes benzersiz bir telefon koruma deneyimi yaşamanın tadını çıkarıyor.
 

Editör Seçimleriyle iPhone 6 Kılıf

 

Apple’ın iPhone 6 kılıf modelleri arasından seçim yapmak, Coloredway’in geniş ürün yelpazesi ve birbirinden farklı telefon kılıfları arasında kendinize en uygun olanı belirlemek zor olabilir. Üstün kalite malzeme ve evrensel standartlarda boyutlandırılmış, telefonlarla tam olarak uyumlu kılıflar Coloredway’de! Editör seçimleri ile bu haftanın birkaç muhteşem modeline birlikte göz atmaya ne dersiniz?
 

  • Mermer Kılıf: Mermer kılıf modelleri arasında turkuaz renginin ağırlıkta olduğu bu kılıf ile iPhone 6 telefonunuzu bambaşka bir havaya büründürebilir, en son teknoloji baskı programımızdan faydalanabilirsiniz.
  • Çiçekli Kılıf: Rengârenk çiçeklerle bezenmiş bir arka kapak tasarımı ile çiçekli kılıf en çok tercih edilen kılıf modelleri arasındadır. Çiçekli desenler iphone 8 plus kılıf modellerinde de geçerlidir.. Kişiye özel telefon kılıfı tasarlama programımızdan hâlihazırda faydalandıysanız bu kılıfla bir değişiklik yapmaya ihtiyacınız olabilir. Kış mevsiminin ha geldi ha gelecek olduğu şu günlerde sıcak bir yaz mevsimini çağrıştıran bu kılıf ile içinizi ısıtmanın tam sırası. Telefon kılıfınız iPhone'unuzu sadece dış darbelerden korumaz, aynı zamanda onu kişiselleştirir ve estetik bir görünüme de büründürür. Bir kılıfta hem üstün koruma özellikleri, hem de estetiklik bir arada.
  • Desenli Kılıf: Birbirinden farklı minimalist desenlerle bezenmiş telefon kılıfı modellerimiz arasından bu haftaki seçimimiz yine çok özel. Stil meraklılarına özel tasarlanan bu modelde yine muhteşem renkler ve estetik ayrıntılar gizli. Hemen bir tane sipariş vermek için Coloredway'in güvenilir kılıf dünyası bir tık ötede.
 

Coloredway iPhone Kılıfları

Her talebe fazlasıyla karşılık veren ve üstün koruyuculuk sağlayan telefon kılıflarımız ile müşterilerimizin tercihi olmaktan memnuniyet duyuyoruz. Akıllı telefonlar artık günümüzde elimizden düşmeyen bir aksesuar hâline geldi. Bu önemli iletişim aracı ve dış dünyaya açılan kapımız akıllı telefonlar narin yapılarıyla da darbelere karşı zaman zaman oldukça savunmasız yakalanabiliyorlar. Bu pahalı cihazların darbelere karşı güvenliğini sağlamak ne kadar önemliyse, artık onu koruyan kılıfların da nasıl göründüğü o kadar önemli şimdilerde.
 

Kozmetik olarak telefonun bütünlüğünü korumak ve hatta kişiselleştirmek onu daha çok sizin yapar. Ne kadar özgün, o kadar sizin! Herhangi bir dikkatsizlik sonucu telefonunuzun zarar görmesine karşı önlem almak için bir telefon kılıfı alın. Çünkü onarım programları büyük maliyetler gerektirir. Servis incelemelerinde kullanıcı hatası olduğu söylenerek akıllı telefonların birçoğuna ücretli onarım ya da değişim prosedürü uygulanmakta. Bütün bunlara maruz kalmaktan Coloredway'in üstün kalite kılıflarından bir tane sipariş ederek ve telefonunuzu hemen korumaya başlayarak kurtulmak çok kolay. Kendinize Coloredway'den bir iphone 6 veya arkadaşınıza bir iphone 11 kılıf hediye edin. 


Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 1
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 2
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English